IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Uudet kengät.Sunnuntai 31.05.2020 07:46

Eilen oli mukava päivä. Olin paljon ulkona. Sekä mä kävin siellä tokmannilla. En löytänyt uusia ballerinakenkiä vaan uudet kävelykengät. Mitkä oli tarjouksessa. Maksoi vaan 14 euroa. Oikea hinta olisi ollut 24 euroa. Sitten ostin uuden vesipullon. Pinkin värisen.
Nyt on hyvä kun on kunnon kengät ja vesipullo. Pitää olla vesipullo mukana kaikkialla kun on niin kuuma. Otan sen vesipillon aina kun menen lenkille. Niin ei tule nestehukka. Aijon nyt juoda paljon vettä.
Kun on niin lämmin. Fiilis on ihan hyvä tällä hetkellä. Juhannusta odotellen. Sieltä se kyllä tulee. Pääsee viettämään aikaa poikaystävän kanssa. Ihanaa. Odotan innolla. Tänään on taas aamulenkki. Olin eilenäkin aamulenkillä. Tuli käveltyä 40 minuuttia. Se on aika hyvä.
Katsoo kauan tänään sitten kävelee. Varmaan ainakin se puolisen tuntia. Huomenna olen menossa taas liikuntapuistoon. Varmasti on hyvä sää silloin. Otan mun uuden vesipullon mukaan. Sekä otan käyttöön uudet kengät. Jalka varmasti tottuu nopeasti niihin kenkiin.
Siinä menee hetki. Ne on valkoisen väriset ne kengät. Missä on vihreän väriset nauhat. Aika kivat. Siellä tokmannilla olisi ollut pinkkejä kenkiä mutta ne ei tuntunut hyvältä jalassa. No onneksi löysin nuo.
On se parempi kuin ei mitään. Tästä tulee hyvä päivä taas. Nautin kesästä. Pitää käydä ostamassa sitä jäätelöä jossain vaiheessa. Olisin eilen ostanut tokmannilta mutta kaikki jäätelöt oli loppu.
No joku toinen kerta. Kyllä sitä jäätelöä kerkiää syömään tänä kesänä. Monta kertaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.