IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Mukavaa kun viikonloppu taas alkaa päätin sen että aijon nukkua niin paljon päikkäreitä kun vaan pystyy en ole koko tänä viikkona nukkunut niitä koska on jotenkin ollut koko ajan semmoinen kireä olo päällä eikä ole pystynyt nukkumaan tänä aamuna oli myös semmoinen fiilis että en olisi jaksanut nousta ylös mutta nousin koska olen aamuvirkku ja kerkiää nukkua myöhemmin. Siivosin eilenä kunnolla mun kämpän ja sain vietyä paljon turhaa tavaraa roskikseen mitä oli kertynyt mun nurkkiin nyt on taas enemmän tilaa tuolla makuuhuoneessa koska sieltä siivosin yhden nurkan sain myös eilenä pestyä pyykit niin viikonloppuna ei sitten tarvitse pestä. Kävin eilenä tokmannilla ostin vähän jäätelöä, suklaata ja battery energiajuoman tänään ajattelin mennä varmaan käymään lidlissä aijon ostaa sieltä noita mehukivennäisvesiä olen alkanut niitä juomaan limsan sijasta yritän päästä tavallaan limsasta eroon tai sitten vaan juon sitä harvemmin ihan sen takia aijon vähentää koska siinä on sokeria. Yritän nyt päivien aikana juoda vaan vettä, vihreää teetä ja mustaa kahvia.
Olo tuntuu tällä hetkellä silleen ihan hyvältä ei ole ahdistanut onneksi on vaan väsynyt olo päällä otan kohta aamulääkkeet pitää muuten tarkistaa paljon mulla on vielä masennuslääkettä jäljellä koska muistin että ensi kuussa sitä pitää vissiin taas hakea lisää. Näin eilenä poikaystävän tuli moikkaamaan mua piristi mukavasti mun päivää on sitä vähän ikävä mutta kyllä me pian taas näemme tänään olen menossa yhden kaverin luokse kylään illalla keritään nähdä koska sitten mun kaveri lähtee viikonlopuksi muualle sitten näemme taas ensi viikolla. Nyt hyvät musat soimaan ja nauttimaan viikonlopusta aijon vaan olla ja nauttia tästä tulee hyvä päivä ai niin pitää laittaa tuo sähköpotkulauta lataukseen koska sillä olen menossa sitten kauppaan
pääsee sillä ajelemaan.
Viikko mennyt vähän vaihtelevasti alkuviikosta oli harhat, itku, ahdistus ja väsymys nyt on vaan päällä tuo väsynyt olo tein semmoisen päätöksen että en ole tänä viikonloppuna menossa mihinkään olen vaan itseni kanssa ja se tekee vaan mulle hyvää keräilen voimia uuteen viikkoon ja viikonloppuna teen kaikkea rentoa mukavaa eli nukun, käyn lenkillä, herkuttelen, katson mun lempi sarjoja ja ohjelmia..sekä nautin siitä että ei ole mihinkään kiire. Todella hyvä juttu on ollut se kun mulla on ollut tuo huono olo niin en ole joutunut syömään yhtään rauhoittavia lääkkeitä hyvin olen selvinnyt ilman niitä. Eilenä oli vähän kireä olo päällä niin tein kaksi lenkkiä päivän aikana mikä auttoi siihen hetkeksi tänään aijon mennä iltapäivällä lenkille mutta ennen lenkkiä mä varmaan nukun päikkärit kun on aikaa. Alan kohta siivoilemaan ja pesemään pyykkiä koko aamu aikaa tehdä ne niin loppupäivän voi ottaa rennosti kiva kun aurinko paistaa ja ajattelin jos söisi jäätelöä tänään mulla on vielä sitä pakkasessa. Viikon päästä viikonloppuna olisi tarkoitus mennä parhaan kaverin luokse viettämään iltaa ja olla yötä onneksi rahaa tulee taas ensi viikolla niin on juomarahat niin voi ostaa vähän siideriä ja lonkeroa parhaalla kaverilla on sitten vähän vahvempaa juotavaa meille tulee varmasti mukava lauantai ilta olen odottanut kovasti että pääsee taas viettämään sen kanssa laatuaikaa nähdään harvoin sovittiin kyllä että nähdään paljon useammin tästä lähtien sekä soitellaan enemmän. Onneksi aamukahvi herätti tänä aamuna nyt olen ihan hereillä niin jaksaa siivota uskon että tästä tulee hyvä päivä en aijo nyt stressata mistään aijon vaan olla ja nauttia siitä kun ei ole mihinkään kiire elän hetken ja päivän kerrallaan uskon että ensi viikolla olen jo paljon paremmassa kunnossa nyt kun lepään tämän viikonlopun.
Olo on jo paljon parempi mitä silloin viime maanantai iltana eilenä oli hyvä päivä ja hyvät jalkapallopelit. Olin koko ajan hyökkääjä ja sain tehtyä ainakin neljä maalia ja mun joukkue hävisi no ei se mitään pääasia että pelasi ja sai siinä samalla liikuntaa sekä oli hauskaa kuuma oli kentällä ja hyvä että vesipullo oli mukana niin oli juotavaa. Tänään on tulossa taas kuuma päivä pakko vaan juoda tuntuu oudolta että hetki sitten oli viileää ja satoi vettä ja nyt on taas tajuttoman kuuma kun menen ulos niin mun on pakko taas laittaa ennen sitä aurinkorasvaa etten pala siitä tulikin mieleen että sitä pitää ostaa kohta taas lisää alkaa loppumaan. Otan kohta aamulääkkeet ja join äsken kupin kahvia mulle riittää onneksi päivän aikana vaan yksi kuppi kahvia loppupäivän mä juon vaan sitten vihreää teetä mun mielestä paljon parempaa kun kahvi en halua olla riippuvainen kofeiinista jos juo sitä liikaa siitä tulee vaan mulle huono olo eikä illalla saa sitten unta mulle on todella tärkeää nukkuminen joka yö ja olen siitä todella onnellinen että nukun hyvin sekin auttaa todella paljon kun ottaa leponex lääkkeen illalla se rauhoittaa ja on samalla hyvä unilääke mulla menee leponex lääkettä tällä hetkellä 200mg iltaisin mulla on ollut tuo sama annos monta vuotta ei ole joutunut onneksi nostamaan enempää tuota annosta. Voin sanoa että on paras lääke tähän mun sairauteen ja jotenkin sen avulla pystyn elämään tätä mun elämää välillä on hyviä päiviä välillä huonoja niinkuin viime maanantai iltana onneksi olo on nyt hyvä tällä hetkellä saa nähdä millainen päivä tulee tänään uskon että ihan ok näen mun yhtä kaveria tänään myöhemmin niin piristää tätä päivää alan kuunnella vähän musiikkia ja tiskaan huomenna sitten taas siivotaan heti aamusta onneksi on sitten koko aamu aikaa hoitaa ne niin loppupäivän voi ottaa rennosti.
Mulla tuli eilenä illalla todella huono olo ennen kun olin ottamassa iltalääkkeitä mä vaan itkin ja sitten harhat tuli siihen päälle vielä kun olin itkenyt niin se vaan helpotti mun oloa onneksi ja sitten kun otti iltalääkkeet siihen päälle niin ne onneksi rauhoitti ja sain onneksi nukuttua viime yönä nyt kun heräsin tänä aamuna niin olo tuntuu jo paljon paremmalta ja on kevyempi olo kun olen itkenyt välillä noita tulee mulle ja onneksi niistä aina selviää ja olen tottunut uskon että tästä tulee parempi päivä mitä eilenä otan kohta aamulääkkeet niin ei tule sitten mitään ahdistusta tässä päivän aikana tuo masennuslääke mitä syön aamulla on samalla ahdistus lääke mikä on vaan hyvä. Näköjään tänään paistaa aurinko ja se tarkoittaa sitä että jalkapallopelit on iltapäivällä kivaa mennä pelaamaan taas koitan tehdä maaleja saa nähdä millaiset joukkueet on tänään varmaan ihan hyvät. En muistanut eilenä maksaa vuokraa niin maksan sen tässä hetken päästä sitten näkee taas paljon jää rahaa sen jälkeen. Olen nyt katsonut sitä ensitreffit alttarilla australiaa vielä on monta jaksoa koska sinne mtv palveluun oli tullut siitä 9 kausi ja mä olen vielä 8 kaudella eli on katsottavaa loppukesäksi innolla jo odotan että salkkarit alkaa sitten elokuussa olen joka päivä katsonut sitä rantabaari sarjaa mikä vaan menee jännäksi koko ajan tänään pitää taas katsoa. Menen tässä aamusta lenkille tuonne pururadalle niin tulee askelia siinä samalla ja kun pelit on tänään niin tulee kivasti liikuntaa tälle päivälle mikä vaan tekee mielelle ja kropalle hyvää tästä tulee hyvä päivä aamukahvi herätti onneksi tänä aamuna nyt alan kuunnella jotain hyvää musaa niin päivä lähtee sillä mukavasti käyntiin.

Olen ollut poikaystävän luona.Maanantai 10.07.2023 04:45

Olen ollut viime päivät poikaystävän luona menin sen luokse torstaina ja olin sunnuntaihin asti mukavasti meni viikonloppu nopeasti se meni ja uusi viikko taas alkaa no ei se mitään unohdin kaikki huolet ja murheet hetkeksi samalla pääsi kunnolla rentoutumaan join alkoholia tuossa lauantaina pari siideriä ja lonkeroa en sen enempää päätin etten juo taas pariin viikkoon mitään alkoholia se on aina hyvää pitää taukoja juomisesta ettei ihan joka viikonloppu sekä siinä säästää rahaa mulle ei onneksi tullut huonoa oloa noista juomista jos olisin juonut pullon viiniä niin olo olisi vielä pahempi tulee pää kipeäksi ja ahdistaisi. Heräsin tänä aamuna neljän jälkeen olen aamuvirkku taas kun arki on alkanut join aamukahvit äsken ja nyt olen ihan hereillä alan kohta pesemään pyykkiä sekä maksan tuon mun vuokran pois mikä on tullut.
Tänään aijon taas lenkkeillä paljon menen aamulenkille ja teen toisen lenkin iltapäivällä niin tulee askelia ja liikuntaa viikonlopun jälkeen käytiin viikonloppuna poikaystävän kanssa lenkillä tuossa lauantai iltana yllätyin että poikaystävä halusi lenkille niin sitten me mentiin käveltiin noin puolituntia ihan kiva hyvä että vettä ei alkanut silloin satamaan. Kohta jaan viikonlääkkeet taas dosettiin ei tarvitse hakea mitään kaikkia lääkkeitä on tällä hetkellä. Olo ja fiilis tällä hetkellä on ok ei onneksi ahdista tai masenna yhtään sain viikonloppuna aika hyvin levättyä ja nukuttua samalla niin nyt jaksaa aloittaa uusi viikko otan kohta aamulääkkeet sekä tiskaan ja kuuntelen hyvää musiikkia niin maanantai lähtee niillä käyntiin kesä onneksi vielä jatkuu pitää nauttia siitä kun vaan pystyy sieltä se syksy alkaa tulla pikkuhiljaa.

Näen parhaan kaverin viikonloppuna :)Keskiviikko 05.07.2023 06:00

Eilenä ei satanut sittenkään vettä niin päästiin iltapäivällä pelamaan jalkapalloa oli hyvät pelit ja mun joukkue voitti puolituntia pelattiin siinä ajassa sai juosta mutta teki hyvää syke nousi vaan ja sai purettua paineita nyt olo tuntuu tällä hetkellä hyvältä ei ahdista, masenna tai ole kireää oloa. Soitin eilenä parhaalle kaverille ja kyselin miten sillä menee sovittiin että menen viikonloppuna sunnuntaina kylään juodaan teetä ja höpötellään haluan nähdä sen koska ei olla varmaan nyt nähty pariin kuukauteen on ollut ikävä sitä ihmistä se asuu ihan tässä lähellä kävelymatkan päässä sen luokse kävelee viidessä minuutissa.
Suunniteltiin myös että menen varmaan tässä kuussa sen luokse viettämään iltaa ja olen sen luona yötä juodaan sitten alkoholia pikkasen sen verran vaan ettei tule huonoa oloa en ole nyt juonut alkoholia juhannuksen jälkeen ja se on hieno juttu seuraavan kerran kun menen poikaystävän luokse niin tulee varmaan sitten juotua siideriä tai lonkeroa sen päätin että viiniä en aijo juoda vähään aikaan.
Mulle tuli puhelimeen uutisia että mtv palveluun on tullut uusi kausi ensitreffit alttarilla australiaa mulla on 8 kausi vielä kesken mutta heti kun olen sen saanut katsottua niin alan katsomaan uutta kautta nyt on monta tuntia putkeen taas katsottavaa. Mä tykkään siitä ohjelmasta koska siinä on niin paljon draamaa ja erilaisia ihmissuhteita kiva katsoa koko ajan tapahtuu siinä vähän niin kuin salkkarit olen katsonut sitä rantabaari sarjaa ja siinä myös tapahtuu vaikka mitä kiva kun se tulee arkipäivisin nyt kun ei tule salkkareita on jotain katsottavaa.
Otan nyt aamulääkkeet ja mietin alanko siivoilemaan jo tänään niin huomenna voi sitten ottaa rennosti taidan tehdä niin ja pyykkiä pitää myös pestä jossain vaiheessa.

Laskuja pitää maksaa tänään.Tiistai 04.07.2023 05:51

Selvisin eilenä verikokeista en onneksi kastunut pahasti ja hyvä että sateenvarjo oli mukana nyt on piikillä käyty niin saa hakea taas leponex lääkettä sitten seuraavat verikokeet ovat tämän kuun lopulla.
Tänä aamuna oli semmoinen fiilis etten olisi jaksanut herätä pääsin ylös tuossa viideltä ja aloin keittämään aamukahvia se on jännä kun juo tuon aamukahvin niin herää aina. Eilenä kun pääsin takaisin kotiin verikokeiden jälkeen niin mua alkoi väsyttämään ja nukuin sitten tunnin päikkärit mikä kannatti ja kun menin eilenä ajoissa nukkumaan niin nukahdin heti ja hyvin sain nukuttua jaksaa taas. Saa nähdä onko meillä tänään iltapäivällä jalkapalloa sää ei näytä hyvältä nyt ja vissiin taas luvattu vesisadetta tälle päivälle ei se mua haittaa jos ei pääse pelaamaan joku toinen kerta sitten kun sää on hyvä. Olo tällä hetkellä on aika hyvä viikko alkanut silleen ihan hyvin ettei ole huonoa oloa ollut vähän väsyttänyt mielummin se kun ahdistus jos pitäisi valita otan hetken päästä aamulääkkeet. Asumistuki on tullut tänään ja se tarkoittaa sitä että alan hetken päästä maksamaan laskuja pois ja sitten taas näkee paljon jää rahaa niiden jälkeen yritän taas säästötilille siirtää taas jonkun pienen summan rahaa nyt päätin että alan säästämään enkä tuhlaamaan olen vähän shoppaillut viime aikoina niin pidän siitä nyt taukoa enkä mä tarvitse mitään uusia vaatteita hetkeen taas koska niitä mulla on nyt kaappi ihan täynnä. Ostan vaikka seuraavan kerran uusia vaatteita kun syksy tulee silloin ajattelin hankkia uusia housuja koska niitä aina tarvitsee nyt tokmannille on tullut myyntiin kivoja farkkuja mietin pitäisikö syksyllä ostaa sieltä uudet farkut? Pitää miettiä ja voisi mennä huvikseen sovittamaan niitä niin näkee ovatko hyvät päällä.

Eilenä jyrisi ukkonen.Maanantai 03.07.2023 06:12

Tänään pitää mennä terveyskeskukseen verikokeisiin on vissiin luvattu vesisadetta päivällä niin pitää ottaa sateenvarjo mukaan pääasia ettei tule ukkonen eilenä täällä jyrisi ja satoi ihan kaatamalla vettä mua vähän harmitti koska olisin halunnut mennä lenkille.
Olo tällä hetkellä on ok uusi viikko alkaa ja hyvällä fiiliksellä aijon aloittaa sen eilenä oli hyvä päivä nähtiin poikaystävän kanssa ja käytiin lidlissä ostin itselle lisää kahvia ja mehukivennäisvettä mandariinin makuista mikä on mun lempi juoma pystyin ohittamaan kaikki karkkihyllyt hyvä minä aijon jatkaa samaan malliin niin ei tule houkutuksia. Tarkistin mun lääkkeet niin ei tarvitse hakea mitään tällä viikolla kaikkia on kävin silloin viime viikolla hakemassa nuo leponexit masennuslääkettä aijon hakea elokuun alussa ne lääkkeet riittävät vielä tälle kuulle. Tajusin juuri etten ole syönyt rauhoittavia lääkkeitä moneen kuukauteen mä en edes enää muista koska söin niitä viimeksi? Se on vaan hieno juttu että ole todella hyvin selvinnyt sitä ilman sitä lääkettä. Eilenä katsoin pitkästä aikaan syke sarjaa olen vasta 13 kaudella nyt syksyllä alkaa jo 15 kausi no pikkuhiljaa katson niitä jaksoja eteenpäin onneksi ne kaikki voi katsoa ruudusta koska vaan odotan jo että salkkarit alkaa sitten elokuussa jäi aika jännään kohtaan. Alan jakamaan viikonlääkkeitä dosettiin, otan aamulääkkeet ja tiskaan sekä kuuntelen hyvää musiikkia niin tää maanantai päivä lähtee hyvin käyntiin onneksi on hyvä olo ja mä niin nautin siitä.

Puma huppariSunnuntai 02.07.2023 05:53

Viikonloppu on mennyt rennosti ja mukavasti eilenä kun satoi vettä niin menin taas käymään tokmannilla mikä kannatti löysin sieltä punaisen Puma merkkisen hupparin mikä oli alennuksessa maksoi vaan 40 euroa oikea hinta olisi ollut 65 euroa todella hyvä löytö nyt mulla on sitten uusi huppari syksyksi ja aijon tottakai kesällä pitää sitä. Vatsa on taas kunnossa kun otin sitä yhtä lääkettä mikä rauhoitti sen olen päättänyt että aijon taas pitää tipattoman kuukauden etten joisi kauheasti alkoholia koska se pisti mun vatsan huonoon kuntoon juhannuksen jälkeen mun ei onneksi edes tee mieli alkoholia ja se on vaan hyvä merkki siinä säästää rahaa kun ei osta sitä ja yritän nyt muutenkin päästä vähän sokerista eroon en ole juonut yhtään limuakaan. Huomenna olisi taas verikokeet päivällä pakko mennä että saa taas sen jälkeen hakea leponexit saa nähdä millainen sää on huomenna on vissiin luvannut vesisadetta onneksi omistan sateenvarjon niin otan sen käyttöön. Olo alkaa jo tuntumaan vähän paremmalta eikä enää väsytä kauheasti ahdistusta ei ole onneksi ollut olen vaan nauttinut siitä että ei ole mikään kiire voi vaan olla ja nauttia kesästä vielä on jäätelöä pakkasessa ostan sitä sitten taas lisää kun alkaa loppumaan. Alan nyt pesemään pyykkiä, tiskaan, kuuntelen hyvää musiikkia ja pitää käydä kaupassa myöhemmin onneksi saa asiat tehtyä rauhassa eikä kiireellä. Katsoo millainen sää on myöhemmin jos vaikka pääsisi lenkille no pitää seurata nyt otan aamulääkkeet tästä tulee hyvä päivä! Aamukahvi herätti tänä aamuna onneksi.

Ostin uutta vihreää teetä.Lauantai 01.07.2023 06:01

Kuulin että ilmat alkavat viiletä ja helteet loppuvat hetkeksi mikä kyllä mulle käy ihan hyvin olen jo alkanut kyllästyä kuumuuteen vähän vaihtelua vesisateet tulvevat myös varmaan ensi viikolla ihanaa kun vettä sataa niin ilma raikastuu. Viikonloppu taas tämä viikko on mennyt todella nopeasti ja nyt on jo heinäkuu pakko vaan vielä nauttia kesästä kun pystyy sieltä se syksy sitten taas tulee. Olo ja fiilis on ollut väsynyt edelleen ja olen mennyt vaan päivä kerrallaan tätä viikkoa pitää seurata mihin tämä väsynyt olotila johtaa tuleeko se ahdistus sitten jossain kohtaa? En yhtään sitten ihmettele jos se tulee olen varautunut. Pakko oli avata keittiön ikkuna että tulee raikasta ilmaa tänne kämppään vielä jotenkin niin kuuma mun tää kämppä on kuin sauna kesällä. Join aamukahvit äsken saludo kahvia mikä on mun mielestä hyvää yksi mun lemppari juon aina mustana kahvin en halua lisätä mitään sokeria tai maitoa sekaan siihen. Mulle onneksi riittää päivän aikana yksi kuppi kahvia en halua olla riippuvainen siitä ja juoda sitä koko ajan koska se ei tee todellakaan hyvää mielummin juon päivän aikana vihreää teetä kävin eilenä muuten tokmannilla ja ostin uutta vihreää teetä mitä oli tullut myyntiin se oli Nordqvist merkkistä mikä on mun yksi suosikki kallista mutta hyvää mä en juo mitään halpaa teetä pitää olla kunnon teetä.
Tänään lenkkeilyä aamulenkki ja toinen lenkki iltapäivällä olin eilenäkin lenkillä yritän pitää kunnosta hyvää huolta niin sen takia liikun paljon
paino pysyy hyvänä ja kunnossa en ole nyt viikkoon juonut alkoholia tai limua hyvä minä! Yritän vähentää limun ja alkoholin juomista en pääse niistä kokonaan eroon sallin kyllä silloin tällöin juoda vaikka yhden pikkupullon limua vaikka viikonloppuna ei ole vaarallista. Otan aamulääkkeet ja siivoilen vähän keittiötä voisi samalla kuunnella jotain musiikkia ihanaa kun ei ole kiire kesä jatkuu.