IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä oli mukava päivä katsoin animea, kävin vaan puolentunnin lenkillä, näin kaveria illalla..rento perjantai heräsin tänään tuossa viiden jälkeen ja aloin keittämään aamukahvia mikä herätti onneksi nyt on saludo kahvia. Tänään mulla ei ole oikeastaan mitään ihmeellistä olen nyt koneella, käyn lenkillä, voisi katsoa vaikka taas netflixiä ja ensitreffit alttarilla australiaa..pakko sanoa että siinä ohjelmassa on ollut paljon draamaa ja mä olen ihan koukussa siihen koko ajan siinä tapahtuu jotain niin on kiva katsoa.
Olo ja fiilis on ollut hyvä paitsi mä en enää kauheasti nauti tästä kuumuudesta mikä on kivat helteet ovat alkaneet mulla piti yöllä olla makkarin ikkuna auki että tulisi vähän raitista ilmaa kämppään ja se helpotti onneksi nukkumista täytyy kohta muuten avata kaikki ikkunat taas niin ilma vaihtuu eikä ole niin kuuma. Luin väärin sen että koska salkkarit jää kesätauolle tulee vielä ensi viikon ja sitten jää mä luulin että ne olisi tällä viikolla jääneet jo tauolle odotan innolla mitä vikassa jaksossa tapahtuu olen katsonut nyt sitä rantabaaria ja se on aika hyvä en ole vaan vielä tottunut niihin uusiin hahmoihin mutta siinä kyllä tapahtuu vaikka mitä kiva että se sarja tulee nyt koko kesän arkipäivisin.
Otan kohta aamulääkkeet ja voisin tarkistaa paljon mulla on lääkkeitä vielä jäljellä masennuslääkkeet eivät ole vielä loppumassa sen muistin äsken mutta luulen että lepoenxia pitää kohta hakea lisää rauhoittavia lääkkeitä on avaamaton paketti on todella hienoa että olen hyvin selvinnyt ilman sitä lääkettä otan sitä siinä kohtaan jos mikään muu keino ei auta ahdistukseen tai harhoihin. Olen huomannut että harhoja mulla ei ole ollut moneen kuukauteen ja se on todella hyvä ollut nyt parempi kausi pystynyt hyvin elämään tämän sairauden kanssa välillä on hyviä päiviä ja huonoja

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.