IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Toinen työpäivä tulee viikkoon. :)Sunnuntai 22.10.2023 05:56

Mukavaa kun vielä voi ottaa tämän päivän rennosti ennen kun uusi viikko alkaa on jo paljon parempi olo. Uskon että nyt pahin on taas takanapäin ja pystyy elämään normaalia elämää edes hetken. Onneksi mulle tulee nykyään todella harvoin tuota psykoosia ja harhoja ettei niitä ole jatkuvasti ja kun syö lääkkeitä niin niistä on todella iso apu tuohon sairauteen niin lievittää oireita todella paljon sekä onneksi mulla menee myös masennuslääke aamuisin niin sekin lievittää samalla masennusta ja ahdistusta olen syönyt sitä jo 14 vuotiaasta asti mutta nyt iloisempiin asioihin sain hyviä uutisia perjantaina että marraskuun alussa voin ottaa toisen työpäivän viikkoon ja se olisi keskiviikko päivä olen todella innoissani! Nyt on sitten tekemistä kivasti viikolla niin viikot menee varmasti nopeasti saa viettää aikaa kivojen työkavereiden kanssa ihan parasta uskon että nyt tää loppuvuosi menee nopeasti ei haittaa mua yhtään ja mun synttärit alkaa lähestyä pikkuhiljaa aijon niitä sitten viettää poikaystävän ja parhaan kaverin kanssa elämä on sitten yhtä juhlaa ja mä niin nauttia siitä täysillä.
Aijon tosiaan ostaa netistä itselle lahjaksi sen Rammsteinin laukun mikä oli todella hieno luulen että kavereilta saan lahjaksi paljon suklaata mikä ei haittaa yhtään mä rakastan suklaata ja sitä ei ole koskaan liikaa. Tänään aijon lenkkeillä ja katsoa netflixiä rento meininki mietin pitäisikö jo pestä pyykit tänään niin huomenna ei sitten tarvitse? Joo taidan tehdä niin koska niitä on kertynyt kiva määrä taas otan nyt myös aamulääkkeet ja alan kuunnella jotain hyvää musiikkia.
Uskon että aurinko paistaa tänään niin on hyvä lenkkeily sää aijon tehdä pitkän lenkin niin sekin piristää sitten mun mieltä ja saa ajatuksia tuulettua samalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.