IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ihanaa kun on hyvä olo!Maanantai 13.11.2023 04:09

Heräsin jo kolmen jälkeen yöllä no ei se mitään aloin vaan keittämään aamukahvia ja olen nyt hereillä. Oli todella mukava viikonloppu taas poikaystävän luona pikkasen perjantaina olo tuntui väsyneeltä ja ahdisti koska olin unohtanut ottaa aamulääkkeet huomasin sen vasta lauantai aamuna no muistin aamulääkkeet onneksi viikonloppuna. Katsottin animea viikonloppuna yksi sarja jäi kesken niin katsomme sen sitten loppuun kun menen seuraavan kerran poikaystävän luokse. Saunottiin perjantai iltana oli hyvät löylyt saunajuomana vaan limua en juonut yhtään alkoholia viikonloppuna ja se oli todella hyvä päätös olo tuntuu paljon paremmalta ilman sitä ei väsytä tai ahdista. Haluan että jaksan tätä mun arkea ja elämää mulla on tosi paljon hyviä asioita elämässä mitkä tuo mulle paljon iloa onneksi se ei ole mikään alkoholi. Katsoo nyt kun olen lopettanut juomisen toistaiseksi niin tippuuko mun paino sitten taas? Ei yhtään haittaa vaikka tippuisi sen kilon tai pari. Alkoholissa on tosi paljon sokeria ja kaloreita. Aijon nyt vaan juoda vettä, vihreää teetä ja mustaa kahvia ne on mun arkipäivä juomat sokeri nyt kokonaan pois.
Jaan viikonlääkkeet dosettiin niin ei tarvitse hakea mitään masennuslääkkeet riittävät joulukuun alkuun asti. Hain hetki sitten leponexit mitkä riittävät pariksi viikoksi verikokeet on taas viikon päästä maanantaina nopeasti tää aika menee. Sain ne rokotukset silloin torstaina kädet tuli vähän kipeiksi ja oli lihas särkyä mikä kesti vaan sen perjantai päivän onneksi söin särkylääkettä siihen niin auttoi tosi väsynyt olo oli myös rokotusten jälkeen. Hyvällä fiilksellä uuteen viikkoon taas koska olen aika hyvin levännyt koko viikonopun ja poikaystävän seura piristi millä jaksaa taas eteenpäin meillä on kaikki tosi hyvin mikä tekee mut todella onnelliseksi. Vien hetken päästä pyykit mitä on kertynyt taas viikonlopun jälkeen. Tänään on lenkkeilyä ja salitreenit illalla viikko alkaa vauhdikkaasti huomenna olen menossa varmaan taas kahvilaan töihin ellei tule muutoksia. Odotan innolla että pääsisi taas sinne mä niin viihdyin siellä viimeksi ja kaikki meni tosi hyvin.
Tänään olen menossa terveyskeskukseen hakemaan influenssa ja koronarokotteet saan ne molemmat koska kuulun riskiryhmään niin sen takia. Kello kymmeneltä on aika sinne nyt kun saan nuo rokotteet niin varmaan kädet tulee vähän kipeiksi niiden jälkeen mutta varmaan muita oireita ei tule niistä toivon näin sitten on suoja taas kaikenlaisia tauteja vastaan. Eilenä oli kiva päivä töissä maalaamishommia taas ja tulee samalla juteltua muiden työkavereiden kanssa niin aika kului nopeammin saltreenit oli eilenä tein tällä kertaa kevyemmät treenit koska mun kroppa on tällä hetkellä vähän väsynyt niin ei ihan täysillä jaksa tehdä treenejä no ensi viikolla näkee sitten taas jos kroppa on paremassa kunnossa niin jaksaa taas treenata enemmän. Olo on ollut edelleen hyvä nyt ollaan jo voiton puolella huomenna on perjantai ja viikonloppu alkaa olen menossa poikaystävän luokse ikävä sitä ihmistä päästään viettämään kivaa viikonloppua ja saan siinä samalla levättyä ja kerättyä taas voimia ensi viikkoon sekä maisemanvaihdos tekee vaan hyvää katsomme taas animea viikonloppuna kun on hyvin aikaa. Alan kohta siivota ja pesemään pyykkiä vien kohta pyykit kerkiää hyvin tehdä kaikki ennen kun olen lähdössä sinne terveyskeskukseen. Tänään teen ruoaksi suikalelihakastiketta ja riisiä yksi mun lempi ruoka kävin eilenä kaupassa ostamassa ainekset siihen kun pääsin töiden jälkeen kauppaan sitten mulla on pakkasessa ruokia mitä syön nyt pois. Otan aamulääkkeet nyt ja vien pyykit hyvät siivous musat soimaan taustalle niin on kivempi siivota. Onneksi pääsin tänä aamuna ajoissa ylös.
Eilenä oli vähän eriainen työpäivä pääsin terveyskeskukseen kahvilaan töihin tutun työkaverin kanssa mulle sanottiin että pääsen sinne aina välillä tiistaisin hommiin mistä olen todella iloinen niin nyt sitten tulee erilaisia työpäiviä. Olen ennenkin ollut tuolla kahvilassa töissä muutama vuosi sitten. Onneksi olen suorittanut tuon hygieniapassin niin siitä on iso hyöty kun olen tuolla kahvilassa. Kahvila oli eilenä auki puoli kahteen asti hyvin selvittiin työpäivästä kaverin kanssa ja opin sinä päivänä uusia asioita mitä siellä tehdään olen onneksi nopea oppimaan. Tänään on toinen työpäivä hyvällä fiiliksellä menen taas tulee varmasti hyvä päivä niin kuin eilenäkin ja hyvä olokin vaan onneksi jatkuu mä tiesin että tästä tulee hyvä viikko ei ole yhtään masentanut tai ahdistanut ja nautin tästä hyvästä olosta Ja nyt kun jättää alkoholin toistaiseksi pois niin ei tule sitä huonoa oloa ollenkaan mä en aijo pilata tätä hyvää oloa alkoholilla. Alkoholissa on myös todella paljon kaloreita ja sokeria niin sekin hyvä asia etten nyt juo sitä. Mun ei edes onneksi tee mieli juoda ja se on vaan positiivinen asia mä saan paljon iloa elämään muista asioista. Salitreenit on illalla sitten taas kivaa mennä treenaamaan teen kunnon treenit että tuntuu sekä venyttelen lopuksi niin paikat eivät tule sitten kipeiksi katson kohta nuo treenivaatteet mitkä puen päälle tänään aijon jossain vaiheessa taas shoppailla uusia treenivaatteita kun löydän jotain kivoja treenivaatteita ei ole koskaan liikaa mä käytän niitä melkein joka päivä koska on salitreenejä ja sählypelejä. Onneksi olen aika pienikokoinen niin helposti löytää noita vaatteita. Otan nyt aamulääkkeet ja katson tämän päivän työvaatteet varmaan taas legginsit ja huppari kuin eilenäkin.
Se on taas työpäivä innolla olen taas menossa sinne saa nähdä mitä pääsee tällä kertaa tekemään ja näen samalla kaikki mun rakkaat työkaverit. Eilenä oli todella hyvät treenit taas salilla muistin venytellä lopuksi niin paikat eivät tulleet onneksi kipeiksi päätin nyt sen että aijon keskittyä hyvään oloon mikä mulla on tällä hetkellä liikunta, uni, ruoka, arki ne kaikki asiat ovat tällä hetkellä mulle tärkeitä ja niistä mä saan voimaa jaksaa eteenpäin. Päätin nyt sen etten aijo juoda yhtään alkoholia tässä kuussa aijon pitää tipattoman kuukauden siinä säästää myös rahaa kun ei osta alkoholia. Mulle tulee aina juomisen jälkeen huono olo semmoinen alakuloinen ja masentunut niin sitä oloa mä en halua ollenkaan nyt. Aijon keskittyä enemmän liikuntaan koska se tuo mulle todella hyvää oloa ja on paljon parempi kun alkoholi. Tänään on sählypelit iltapäivällä innolla olen menossa sinne saa nähdä millaiset pelit tänään koitan taas tehdä monta maalia ja olen hyökkääjä. Pitää käydä työpäivän jälkeen kaupassa mulla alkaa olla vihreä tee lopussa niin ostan sitä lisää menen lidliin koska siellä on halpaa teetä myynnissä. Tänään on tullut eläke niin maksan tuon mun vuokran heti pois niin sitten se on hoidettu. Rahaa jää onneksi vielä tilille koitan loppukuusta saada siirrettyä jotain tuonne säästötilille. Mulla on kaikki asiat aika hyvässä tasapainossa mistä olen iloinen ei ole onneksi huolia tai murheita elän hetken ja päivän kerrallaan niin kaikki menee hyvin taas nautin tästä hyvästä olosta ystävyys ja parisuhde voi hyvin tällä hetkellä mulla on ihan mahtavia ihmisiä elämässä niin niistä saa voimaa myös. Otan nyt aamulääkkeet ja alan tiskaamaan. Vaatteet olen jo valinnut töihin hupparin ja farkkulegginsit tästä tulee kiva päivä!

Hyvällä fiiliksellä uuteen viikkoon.Maanantai 06.11.2023 06:18

Uusi viikko taas alkaa ja voin sanoa että olen aika innoissani tästä viikosta koska mulla on paljon tekemistä ja ohjelmaa ei ole tulossa tylsää töitä, salitreenejä, sählypelit..näen paljon kavereita viikolla myös mikä piristää todella paljon mieltä. Uskon että viikko menee nopeasti ja toivon että mulla on taas hyvä olo ja fiilis koko viikon. Olo tuntuu hyvältä ja pirteältä tänä aamuna koska join ison kupin mustaa kahvia otan hetken päästä aamulääkkeet ja jaan viikonlääkkeet dosettiin ei tarvitse hakea mitään lääkettä tällä viikolla kaikki riittävät. Pesin jo eilenä pyykit niin tänään voi ottaa aamun rennommin katsoo menenkö lenkille taas päivällä ja salitreenit ovat illalla taas koita nyt treenata niin ettei paikat tule taas kipeiksi ja koitan sitten venytellä treenien jälkeen olen jo valinnut treenivaatteet mitkä puen päälle. Kävin eilenä tokmannilla nyt on 24 rullaa vessapaperia ja uusia sukkia. Vessapaperi oli tarjouksessa mikä oli positiivinen asia riittävät hyvin koko tälle kuulle 7 paria sukkia maksoi noin 10 euroa. Oli pakko ostaa uusia sukkia koska mun kaikki sukat on rikki. Kätevää kun asun ihan tokmannin vieressä niin sieltä pystyy ostamaan vaikka mitä. Eilenä katson koko illan netflixiä mullan alla sarjaa ja the good doctoria. Sain katsottua the good doctorin neljännen kauden loppuun nyt alan katsomaan viidettä kautta netflixissä on vielä viides ja kuudes kausi sitä sarjaa paljon katsottavaa saa nyt nähdä kallistuuko netflix jossain vaiheessa täällä suomessa toivon että ei ihan vielä sekä näkee sitten paljon sen hinta nousee en aijo luopua netflixistä koska siellä on tällä hetkellä niin monta sarjaa mitä seuraan. Hyvät musat soimaan ja katson mitkä vaatteet puen päälle tänään. Rentoa vaatetta vaan pitää myös katsoa samalla huomiset vaatteet myös töihin odotan innolla jo huomista työpäivää kivaa nähdä taas kaikki työkaverit-

Oli kiva ilta :)Sunnuntai 05.11.2023 05:47

Oli todella hauskat Halloween juhlat kaikki olivat hienosti pukeutuneet, kivaa ohjelmaa, hyvät ruoat ja juomat sekä hyvää seuraa mä nauroin melkein koko illan koska meillä oli vaan niin hauskaa mukavaa unohtaa kaikki huolet ja murheet yhdeksi illaksi olin eilenä illalla kahdeksalta vasta kotona juhlat alkoi eilenä viideltä niin kerkesin olla siellä noin kolme tuntia onneksi ei ollut pitkä matka kävellä kotiin. Kun pääsin kotiin niin otin iltalääkkeet ja menin suoraan nukkumaan koska väsytti tänään on onneksi rento päivä ennen kun uusi viikko alkaa aijon käydä tokmannilla koska pitää ostaa uusia sukkia ja vessapaperia mulla on melkein kaikki sukat taas rikki niin sen takia pitää ostaa uusia sekä vessapaperi alkaa loppumaan. Tänään aijon mennä lenkille ja varmaan taas jatkaa mullan alla sarjan katsomista mä olen niin iloinen että se sarja on tullut netflixiin ja kaikki sen kaudet se on pakko katsoa koska viimeistä kautta siitä en ole nähnyt enkä sen sarjan vikaa jaksoa kaikki ovat sanoneet että sen sarjan viimeinen jakso on jännittävä. Pitäisi pestä pyykkiä taas mietin pesenkö nyt vai vasta huomenna? No mietin hetken vielä pesukone on varmasti vapaana tällä hetkellä. Olo tällä hetkellä edelleen hyvä on vaan ollut väsynyt olo eikä onneksi ahdistanut yhtään tai ollut muutenkaan huonoa oloa saa nähdä millainen on sitten ensi viikko. Elän taas hetken ja päivän kerrallaan niin hyvin sitten taas selviää mutta myös varaudun siihen jos se ahdistus ja huono olo iskee voi taas tulla ihan puun takaa kaikki niinkuin muutama viikko sitten. Otan nyt aamulääkkeet ja tarkistin että ei tarvitse hakea mitään lääkettä ensi viikolla kaikki riittävät tästä tulee hyvä päivä ihanaa kun ei ole kiire.

Tulossa kiva päivä ja ilta :)Lauantai 04.11.2023 05:53

On tulossa todella kiva lauantai ilta vietettään Halloweenia isolla porukalla tiedän jo miten pukeudun aijon sittenkin laittaa sen kissahupparin minkä olen ostanut joskus desuconista mulla oli se silloin myös töissä päällä ennen iltaa mulla on tekemistä vielä aijon käydä lenkillä ja katsoa netflixiä mullan alla sarjaa jatkan taas katsoin sitä myös eilenä illalla ennen kun menin nukkumaan mä olen niin jäänyt siihen koukkuun ihan paras sarja minkä katsoin silloin jo nuorena siinä on hyvät hahmot ja juoni. Mun vasen pakara ei enää ole onneksi kipeä se onneksi oli vaan sen yhden päivän kerkesin melkein säikähtää sitä että olisi joutunut menemään ihan lääkäriin asti kivun takia pitää sitten venytellä paljon enemmän salitreenien jälkeen niin paikat eivät tule sitten helposti kipeiksi. Kävin apteekissa ja kaupassa nyt on leponex lääkettä muutamaksi viikoksi mun pitää masennuslääkettä hakea sitten vasta kuukauden päästä eli joulukuussa ne lääkkeet riittävät aina kolmeksi kuukaudeksi. Olo sekä fiilis on edelleen hyvä on ollut yllättävän hyvä viikko tähän päivään asti. Paljon on ollut tekemistä ja ohjelmaa pelkäsin silloin viime maanantaina että tuleeko huono olo taas tällä viikolla mutta onneksi ei olen elänyt hetki ja päivä kerrallaan tätä viikkoa ja ajattelin vaan silleen että kyllä mä jaksan ja se onnistui. Eilenä pystyi vielä kulkemaan sähköpotkulaudalla mutta kohta ei pysty kun tulee lunta ja jäätä sitten mä kävelen tuonne kylille ei onneksi ole kaukana kävelee täältä kymmenessä minuutissa ja tulee samalla askelia kun kävelee. Otan aamulääkkeet ja alan kuunnella vähän musiikkia ja katson youtubesta videoita tästä tulee todella kiva päivä iltaa odotan jo innolla.

Huomenna Halloween juhlat :)Perjantai 03.11.2023 06:07

Olen onnistunut satuttamaan mun vasemman pakaran varmaan tullut siitä kun treenasin salilla viime keskiviikkona no seuraan vähän tätä kipua ja katson mihin suuntaan se menee voi olla että paranee itsestään viikonlopun aikana ja koitan silti liikkua etten ihan jämähdä paikoilleen.
Vihdoinkin perjantai ja viikonloppu alkaa huomenna on ne Halloween juhlat illalla tutulla porukalla vietetään niitä tulee hauska lauantai ilta ja piristää varmasti mieltä aijon pukeutua mustaan eli laitan mun yhden mustan hupparin sekä mustat legginsit juhlat alkavat viideltä illalla ja olen kaverin kanssa menossa sitten sinne yhdessä se paikka on kävelymatkan päässä täältä ei ole kaukana. Hyvä olo vaan jatkuu ja voin sanoa että on ollut hyvä viikko paljon tekemistä ja olen siitä iloinen että käyn nyt töissä pari kertaa viikossa tiistaisin ja keskiviikkoisin hyvät työpäivät kivaa kuulua siihen työporukkaan niin piristää mieltä ja tulen kaikkien kanssa toimeen. Tänään mun pitää käydä siellä apteekissa hakemaan leponexit ja karpalokapselit käyn siinä samalla kaupassa käyn ostamassa jotain herkkuja viikonlopulle mun tekee mieli sipsiä niin ostan sitä ja ehkä suklaata coca colaa myös sitä en ole juonut vähään aikaan niin taas maistuu mä nykyään juon todella vähän limuja mutta sitten viikonloppuna tulee joskus juotua. Otan nyt aamulääkkeet ja tiskaan roskat vien myös kohta en muistanut viedä niitä eilenä nyt aijon nauttia perjantaista näen kaveria tuossa myöhemmin tänään niin piristää tätä päivää menen varmaan lenkille tuossa myöhemmin päivällä niin saa ajatuksia tuuletettua ja tulee askelia tälle päivälle.
Eiliset salitreenit meni vähän mönkään en jaksanut kunnolla treenata oli vaan sen tunnin ajan niin väsynyt olo ja kroppa tuntui sellaiselta väsyneeltä no katsoo sitten jos ensi viikolla jaksaa paremmin treenata sitten taas ei sitä aina jaksa ja huomasin sen eilenä. Alan taas kohta siivota ja pesemään pyykkiä mitä on kertynyt taas kivasti pesukone on varmasti vapaa kun vien ne hetken päästä sitten alan imuroimaan ja sen jälkeen moppaan lattiat ja pesen vessan hyvä että tässä aamulla saa tehtyä kaikki niin loppupäivän voi ottaa rennosti. Kiva päivä eilenä töissä huumoria oli paljon kun juttelin ja nauroin muiden työkavereiden kanssa ihan parasta onneksi mä tulen kaikkien kanssa siellä toimeen ja olen huomannut että musta tykätään paljon tuolla töissä olen siellä aina kaikille ystävällinen sekä puhelias tuntuu hyvältä kuulua siihen porukkaan. Tuo mullan alla sarja on tullut netflixiin ja aijon pitää katsomismaratoonin siitä viikonloppuna koska mulla on silloin hyvin aikaa katsoa sitä sarjaa olen taas kotona viikonlopun täytyy ostaa jotain herkkuja viikonlopuksi mun tekee mieli sipsiä ja limua käyn huomenna ostamassa samalla kun käyn apteekissa mun pitää hakea lisää leponexia ja karpalokapseleita alkaa olla loppu onneksi asumistuki tulee huomenna niin on rahaa taas selviää odotan myös eläkettä niin saa siirrettyä sen 60 euroa säästötilille onneksi mun raha asiat on hyvässä kunnossa mä pärjään joka kuukausi hyvin noilla kelan rahoilla ja asumistuella sekä kivaa saada säästöön niistä rahoista. Olen sen päättänyt että aijon vaan säästää enkä tuhlata no välillä shoppailen jotain kivaa itselle jos löydän jotain minkä haluan ostaa. Mun seuraava hankinta on se Rammstein laukku EMP sivulta synttärilahja itselle se laukku on todella hieno. Otan nyt aamulääkkeet ja vien pyykit.
Tästä tulee hyvä päivä huomenna on onneksi perjantai niin pääsee viikonlopun viettoon.

Hauska päivä töissä eilenä.Keskiviikko 01.11.2023 05:38

Todella kiva päivä eilenä töissä kun vietettiin Halloweenia kaikilla oli hienot asut ja meistä otettiin yhteiskuva ne päällä mikä oli kiva kaikki sanoivat siitä mun kissahupparista että oli hieno naurettiin paljon sen päivän aikana koska meillä oli hauskaa ihanaa kun elämässä on huumoria melkein joka päivä. Elämä on paljon kivempaa silloin ei kaikkea kannata ottaa niin vakavasti. Tänään tosiaan taas toinen työpäivä mä viihdyn niin hyvin töissä varmaan ihan sen takia koska mulla on ihan parhaat työkaverit niin ei ole koskaan tylsää siellä mä varmasti jaksan kyllä tehdä tuon toisen työpäivän viikolla en usko että väsyn siitä olen enemmän innoissani niin se antaa mulle voimaa jaksaa se toinen työpäivä. Olo muuten on tällä hetkellä erittäin hyvä viikko mennyt hyvin tähän asti ei ole ahdistanut yhtään vähän ollut väsynyt olo viikonlopun jälkeen otan kohta nuo aamulääkkeet. Eilenä oli todella tiukat pelit sählyssä sain tehtyä nyt vaan yhden maalin mutta hauskaa oli pelata siellä kentällä kun sai juosta sen kenttä missä me pelataan on niin pieni ja pienet maalit niin se tuo kyllä haastetta.
Tänään on salitreenit illalla sinne aijon mennä hyvällä fiiliksellä koska aijon tehdä todella kovat treenit että kropassa tuntuu kätevää kun asun ihan tuossa kuntosalin vieressä niin sinne kävelee täältä viidessä minuutissa. Olen jo valinnut vaatteet mitkä pistän töihin päälle tänään semmoisen pitkän violetin hupparin ja legginsit rennot vaatteet.
Tästä tulee hyvä päivä onneksi aamukahvi herätti tänä aamuna kävin eilenä kaupassa niin ostin saludo kahvia mikä on hyvää join tänään vikat kulta katriina kahvit alan kuunnella hyvää musiikkia niin päivä lähtee sillä iloisesti käyntiin. Positiivinen ja iloinen fiilis nyt päälle koska sellainen mä vaan olen.