IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hauska päivä töissä eilenä.Keskiviikko 01.11.2023 05:38

Todella kiva päivä eilenä töissä kun vietettiin Halloweenia kaikilla oli hienot asut ja meistä otettiin yhteiskuva ne päällä mikä oli kiva kaikki sanoivat siitä mun kissahupparista että oli hieno naurettiin paljon sen päivän aikana koska meillä oli hauskaa ihanaa kun elämässä on huumoria melkein joka päivä. Elämä on paljon kivempaa silloin ei kaikkea kannata ottaa niin vakavasti. Tänään tosiaan taas toinen työpäivä mä viihdyn niin hyvin töissä varmaan ihan sen takia koska mulla on ihan parhaat työkaverit niin ei ole koskaan tylsää siellä mä varmasti jaksan kyllä tehdä tuon toisen työpäivän viikolla en usko että väsyn siitä olen enemmän innoissani niin se antaa mulle voimaa jaksaa se toinen työpäivä. Olo muuten on tällä hetkellä erittäin hyvä viikko mennyt hyvin tähän asti ei ole ahdistanut yhtään vähän ollut väsynyt olo viikonlopun jälkeen otan kohta nuo aamulääkkeet. Eilenä oli todella tiukat pelit sählyssä sain tehtyä nyt vaan yhden maalin mutta hauskaa oli pelata siellä kentällä kun sai juosta sen kenttä missä me pelataan on niin pieni ja pienet maalit niin se tuo kyllä haastetta.
Tänään on salitreenit illalla sinne aijon mennä hyvällä fiiliksellä koska aijon tehdä todella kovat treenit että kropassa tuntuu kätevää kun asun ihan tuossa kuntosalin vieressä niin sinne kävelee täältä viidessä minuutissa. Olen jo valinnut vaatteet mitkä pistän töihin päälle tänään semmoisen pitkän violetin hupparin ja legginsit rennot vaatteet.
Tästä tulee hyvä päivä onneksi aamukahvi herätti tänä aamuna kävin eilenä kaupassa niin ostin saludo kahvia mikä on hyvää join tänään vikat kulta katriina kahvit alan kuunnella hyvää musiikkia niin päivä lähtee sillä iloisesti käyntiin. Positiivinen ja iloinen fiilis nyt päälle koska sellainen mä vaan olen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.