IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Sain onneksi viime yönä kunnolla nukuttua niin nyt jaksaa taas työpäivä tänään saa nähdä olenko kahviossa vai mun nykyisellä työpaikalla? Se selviää kun menen sinne ei haittaisi yhtään jos pääsisi kahvioon koska siellä on ihanan rauhallista eikä draamaa muiden työtekijöiden kanssa.
Fiilis tällä hetkellä on hyvä jaksaa tätä arkea mennä eteenpäin näkee paljon ihmisiä myös tänään töissä ja iltapäivällä jalkapalloa mitä tykkään harrastaa kenttä on ihan tuossa kävelymatkan päässä kotoa. Pelataan aina tiistaina iltapäivällä kun syksy alkaa, niin sitten me pelataan sählyä.
Olen todella hyvä pelaaja koska jo 10 vuotta pelannut sählyä ja jalkapalloa siinä ajassa olen kehittynyt paljon aina hyökkääjä ja välillä puolustaja mulla on todella hyvä kunto niin jaksaa juosta kentällä saan tehtyä paljon maaleja. Shoppailin vähän eilenä netissä tilasin kivan repun. Odotan viestiä että koska tulee sitten postiin se reppu niin käyn hakemassa sen halusin piristää itseäni shoppailulla kun oli nyt rahaa ostaa jotain kivaa taas. Löysin taas pari kiinnostavaa anime sarjaa mitä aijon katsoa kun tulee hyvä hetki viikonloppuna on aikaa sitten katsoa. Desucon on tänä viikonloppuna ja harmi kun ei saatu lippuja kaverin kanssa. No ei se mitään mennään lauantaina shoppailemaan kaikkiin vaateliikeisiin tuhlataan rahaa niihin jos löydetään jotain kivaa
tulee varmasti kiva lauantai päivä meillä ei ole mikään kiire saadaan rauhassa shoppailla. Otan aamulääkkeet ja katson mitä vaatetta puen päälle? On vähän viileämpi päivä taas. Varmaan hupparin ja legginsit rennot vaatteet.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.