IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

shoppailu kuumeMaanantai 02.06.2014 15:30

viikonloppu ohitse. arki alkaa. olo on ihan ok vaikka on menkat.
ei ole vielä tullut itku potku raivareita. mikä on ihan hyvä vaan.
punnitus oli tänään. painoin 53,1 kg. paino on onneksi pysynyt samana. olen ihan tyytyväinen. ruoka ei ole kauheasti maistunut tänään. varmaan johtuu siitä kun on lämmin.
eilenä päivä meni kivasti. kävin kaverin kanssa lenkillä,katsoin animea pari tuntia,juttelin poikaystävän kanssa puhelimessa ja kävin parhaan kaverin luona kylässä. tänään näen illalla taas kavereita.
ihan jees päivä tulossa tänään. kävin myös eilenä robbarissa pyörimässä. ostin limsaa ja terveys siteitä. meinasin ostaa uudet aurinkolasit mutta totesin että mulla on jo parit. pitäisi hankkia kyllä oikeen kunnolliset aurinkolasit mitkä kestää. jostain optikko liikkeestä voisi käydä ostamassa joskus. illalla pitää käydä kylillä pyörähtämässä.
menen taas pyörällä. huomenna on verikokeet. päivällä. onneksi on hyvä ilma huomenna eikä sada vettä. menen pyörällä terveyskeskukseen. sitten kun olen käynyt siellä niin ei tarvi taas käydä kuukauteen. joudun käymään kerran kuussa verikokeissa koska mulla on leponex lääkitys. lääkkeitä on vielä kivasti jäljellä. pitää sitten uusia taas reseptejä kun käy psykologin luona. mulla on 16 kesäkuuta aika taas psykologille aamulla klo 10.
onneksi sinne on vaan pari kilometriä matkaa. huomasin juuri että en ole tarvinut rauhottavia vähään aikaan. mikä on ihan hyvä.
aina kun mulla on menkat niin silloin olen syönyt niitä. ala vatsa kipuja mulla ei ole kauheasti. mikä on ihan hyvä vaan. ennen mulla oli tosi pahat menkka kivut kun olin nuorempi.
salkkarit tulee taas tänään :) varmaan vielä tällä viikolla tulee salkkarit ennen kun jää tauolle. eilenä tuli se tähdet tähdet konsertti. katsottiin se parhaan kaverin kanssa. jari sillanpää on ihana. odotan kovasti kun ensi keväänä tulee taas tähdet tähdet.
saa nähdä mitä laulajia sinne menee sitten. onneksi jari sillanpää voitti tuon kauden. mulla on kauhea shoppailu kuume. tekisi mieli ostella kaikkea mutta en voi koska en tiedä saanko rahaa ensi kuussa. toivottavasti saan. tekee niin kauheasti mieli ostella kesä vaatteita. haluaisin uuden Guess laukun taas. pitää alkaa vaikka säästää rahaa siihen laukkuun. mulla on tällä hetkellä 3 Guess laukkua. tahtoo lisää <3 ehkä taas jonakin päivänä saan ostetua uuden. bikinit pitäisi myös ostaa. seppälään oli tullut ihan kivan näköisiä bikinejä. pitäisi mennä sinne ja katsoa mitkä olisi hyvät. jos vaikka menen uimaan tänä kesänä kavereitten kanssa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.