IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

juhlatLauantai 24.05.2014 14:33

heräsin äsken. poikaystävä meni ajelemaan nurmikkoa. kohta voisi syödä kolmio leivän. kinkun makuisen. kivennäisvettä olen juonut kauheasti. vielä on pari pulloa jää kaapissa.
katsottiin eilenä yksi iha älyttömän tyhmä zombi leffa. mä vaan repeilin kun katsottiin se. oli tosi huono. se fazerin mustikka suklaa oli hyvää.
oon jo syönyt sen. vielä on jäljellä banda suklaata.
tänään ei tehdä mitään ihmeellistä. ollaan vaan. ulkona ei viitsi kauheasti olla kun on kuuma. olen syönyt joten kuten. en riittävän hyvin mutta edes jotain. eilenä valvoin johonkin yhteentoista asti. kun otti ilta lääkkeet niin sammuin melkein heti. muistin ottaa äsken aamu lääkkeet. tänään voisi katsoa jotain animea.
varmaan katson noita uusia mitä on tullut.
tänään varmaan katsotaan poikaystävän kanssa joku leffa.
eilenä kun käytiin kaupassa niin ostin ja maistoin yhtä uutta kivennäsivettä mikä oli tosi hyvää. päärynän makuista. aijon jatkossa juoda ja ostaa sitä. vaikka on kallis pullo. mutta silloin tällöin voisi ostaa sitä. syön varmaan suklaata tänään. limsaakin on jääkaapissa. pitää niitäkin juoda. joo eilenä ei tullut salkkareita. ihan tyhmää. no maanantaina varmaan tulee taas. yksi mun vanha kaveri soitti eilenä ja kutsui mut ja poikaystävän sen valmistujais juhliin. 7 kesä kuuta. mun parhaat kaverit on myös lähdössä sinne. ajattelin ostaa lahjaksi jotkut korvikset. pitää käydä kulta sepän liikkeessä katselemassa. jos löytyisi jotkut kivat. kortti pitää myös ostaa. varmaan ajetaan poikaystävän moottori pyörällä sinne.
se mun kaveri asuu lahdessa. pitää myös katsoa jotkut juhla vaatteet sinne juhliin. varmaan ihan kivat juhlat on tulossa :)
ja kiva nähdä mun vanhaa kaveria pitkästä aikaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.