IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Löysin kenkiä.Keskiviikko 15.07.2020 07:24

Oli hyvä kenkä shoppailureissu. Löysin kolmet kengät. Kahdet kävelykengät ja tennarit. Mulla meni vaan 120 euroa niihin. Otan käyttöön tänään nuo tennarit. Niissä on käärmenahka kuvio. Heti kun mä näin ne niin rakastuin niihin. Eilen kävin lenkillä uusilla kengillä niin tuntui hyvältä jalassa. Olen myös tänään menossa lenkille. Luulen että nuo kaikki kengät kestää sen parisen vuotta. Nyt en sitten shoppaile vähään aikaan. Nyt taas säästämään. Aijon loppu kuusta siirtää taas 50 euroa säästötilille kun saan kelalta rahaa. Mulla on aika kivasti rahaa jo säästötilillä. Tulevaisuutta varten. Voi olla että muutan jossain vaiheessa uuteen kämppään. Olo on ollut nyt todella hyvä. Ei ahdista yhtään.
Uskon että tästä on tulossa taas hyvä päivä. Vietän kavereiden kanssa aikaa taas. Niin ja voisin jo vähän alkaa siivota tätä kämppää. huomenna ei sitten ole niin kauheasti siivottavaa. Kaupassa pitää taas nyt käydä aamulla. Että saa taas ruokaa. Tänään aijon tehdä kinkkukastiketta ja perunoita. Hyvä ruoka tälle päivälle. Se on aika nopea ruoka. Keittää vaan perunat ja tekee kastikkeen.
Huomenna sitten on kanaa. Kohta syön aamupuuron mustikkamehukeiton kanssa. Se on paras aamupala. Puuro menee paremmin alas kun taas leipä. Keitän sen puuron aina mikrossa. Nopeaa ja hyvää. Puuro on onneksi aika halpaa. Sitä voi syödä koska vaan. Sekä on terveellistä. Sen takia mä syön sitä.
Pitää nälän aika hyvin poissa. Mutta nyt alan tekemään kauppalappua mitä kaikkea pitää nyt ostaa kaupasta.
Otan repun niin saan siihen sitten kaikki ostokset laitettua.
Ei tarvitse muovikassia. Reppu on kätevä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.