IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään taas liikuntapuistoon.Maanantai 13.07.2020 07:14

Maanantai. Arki taas alkaa. Viikonloppu on taas vietetty. Tänään on ohjelmassa kaupassa käynti ja kaverin kanssa ollaan menossa liikuntapuistoon päivällä. Aijon vielä illalla mennä sitten lenkille niin saa kunnolla liikuntaa tälle päivälle. Fiilis on ihan hyvä tällä hetkellä.
Nautin taas siitä että on hyvä olo. Luulen että tämä viikko menee taas kivasti. Nukahdin taas eilen sohvalle. Ja heräsin jotain kolmen aikaa yöllä siitä. Menin sitten sänkyyn nukkumaan. Katselin netflixiä eilen illalla. Sillä silmällä ohjelmaa. Nyt olen siinä vikalla kaudella. Sain katsottua muutaman jakson. Tänään taas vietän kavereiden kanssa aikaa. Eilen en nähnyt kavereita. Nyt on taas mukavaa viettää aikaa niiden kanssa. Lääkkeet pitää taas jakaa dosettiin. Masennuslääkettä pitää hakea seuraavaksi. Onneksi apteekki ei ole kaukana. Kävelymatkan päässä. Leponexia ei ihan heti tarvitse hakea.
Ne lääkkeet riittävät pariksi viikoksi. Join aamukahvit äsken ja nyt olen herännyt. Onneksi kahvi aina herättää aamulla. Juon aika vahvaa kahvia mutta ei se haittaa. Tykkään vahvasta kahvista.
Katsoo pitääkö pyykkiä pestä taas tänään. Sitä on kertynyt jonkin verran. Jos en tänään jaksa pestä niin pesen huomenna.
Nyt mua ei ole onneksi ahdistanut. Mikä on vaan hyvä. Luulen että sitä ahdistusta ei tule taas vähään aikaan. Eikä nyt joudu syömään rauhottavia. Kyllä tämä tästä. Enää ei tule pihlajasatua. Odotan jo kovasti että salkkarit alkaa taas. Sitten syksyllä. Jäi kyllä jännään kohtaan. Se pihlajasatu oli aika hauska. Toivon että siitä tulee taas uusi kausi joskus. Ehkä ensi vuonna. Tai sitten ei.
Mutta. Tästä tulee hyvä päivä. On tekemistä jonkin verran.
Päivä menee mukavasti kun on ohjelmaa. Käyn tosiaan nyt aamulla siellä kaupassa. Sitten kun tulen kaupasta niin alan tehdä ruokaa heti. Saa syötyä ennen kun menee sinne liikuntapuistoon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.