IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Onneksi menee hyvin!Torstai 23.07.2020 07:39

Kohta se viikoloppu taas tulee. Olen nyt sitten ihan omissa oloissani koska kaverit lähtee viikonloppuna reissuun. No ehkä se tekee ihan hyvää olla välillä yksin. Kyllä mä keksin tekemistä. Katson vaikka netflixiä, lenkkeilen jos on hyvä sää, nukun..kyllä mä saan ajan jotenkin kulutettua. Eilen oli ihan mukava päivä. Tein todella hyvää jauhelihakeittoa eilen. Se on yksi mun lempi ruoka. Tykkään keitoista.
Ne on aika nopeita ruokia. Laittaa vaan kaikki kattilaan ja keittää. Tottakai lihat pitää paistaa ennen kun laittaa ne keittoon.
Olo on ollut ihan ok. Ei ole ollut semmoista ahdistusta. Harhojakaan ei ole ollut pitkiin aikoihin. Hyvin siis menee tällä hetkellä.
Huomenna sitten verikokeisiin. Pitää vaan tehdä ruoka ennen kun lähden sinne. Jaksaa kävellä koska sinne on kolmen kilometrin matka.
Terveyskeskukseen. Nyt maksan laskut tässä aamulla kun olen koneella. Sitten siirrän sen 50 euroa säästötilille. Raha asiat ovat hyvin. Rahaa on mitä en tuhlaa. Tänään taas sitten siivotaan. Torstai on mun siivouspäivä. Pyykit pitää myös pestä. Mun piti pestä alkuviikosta mutta en jaksanut. Nyt on hyvin aikaa pestä. Menen tänään taas lenkille jos on vaan hyvä ilma. Olin eilen illalla lenkillä. Teki todella hyvää.
Mulle on tullut tapa että käyn joka päivä aina lenkillä. Jos sataa niin sitten en mene lenkille. Tulee käveltyä joka päivä aina se noin puolisen tuntia mikä on ihan hyvä. Odotan kovasti että tuo kuntosali mikä on tuossa vieressä niin avautuisi.
Menen sinne heti treenaamaan kun se vaan aukeaa. Se on vielä kiinni koronan takia. Mutta nyt musat soimaan taustalle ja siivoilemaan. Saa kämpän taas kuntoon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.