IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ihanaa kun ei ole kiire!Lauantai 25.07.2020 07:58

Pääsin eilen etuajassa verikokeisiin. Mikä oli vaan hyvä. Vettä ei satanut kun kävelin terveyskeskukseen ja takaisin. Mulla oli sateenvarjo varmuuden vuoksi mukana. Oli ihan kiva kävellä sinne kun oli aika raikas ilma. Sain tehtyä eilen ennen verikokeisiin lähtöä broilerikeiton. Mistä tuli todella hyvää. Söin sitä ruokaa eilisen päivän.
Voin sanoa että on nopea keitto. Pitää alkaa suunnitella mitä sitten syön ensi viikolla. Voisi nyt viikonlopun aikana tehdä kauppalappu.
Tänään näyttää siltä että sataa varmaan koko päivä vettä. Saa nähdä pääseekö ollenkaan lenkille. No katsotaan. Sää voi vielä muuttua.
Mä sain eilen tehtyä hyvän lenkin kun kävelin sinne terveyskeskukseen ja takaisin. Yhteensä 6 kilometriä. Aamu on lähtenyt hyvin käyntiin.
Join äsken vahvat aamukahvit. Mikä nyt onneksi herätti. Tuntui vähän vaikealta nousta aamulla mutta pääsin ylös. Mukavaa kun on viikonloppu. Voi ottaa aika rennosti. Ei ole mihinkään kiire. Voi vaan nyt olla. Nautin nyt siitä kun ei ole kiire. Saa nähdä miten ensi viikko sujuu.
Toivon että hyvin. Mutta se voi olla että tulee noita huonoja oloja. Varaudun taas siihen. Jos olo menee todella huonoksi, niin sitten otan niitä rauhottavia. Mikä sitten onneksi helpottaa oloa. Niitä joutuu aina syömään jossain vaiheessa. Enää vähän yli viikko niin alkaa salkkarit. Odotan niin innolla että alkaa taas. Sitten illalla tulee telkasta jotain.
Katsomme salkkareita yhdessä parhaan kaverin kanssa.
Rantabaarin toinen kausi alkaa telkasta samana päivänä. Sekin on hyvä sarja. Mutta. Nyt alan nauttimaan viikonlopusta. Voisi nyt kuunnella vaikka hyvää musiikkia. Tänään olen taas illalla menossa parhaan kaverin luokse viettämään iltaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.