IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hankin ehkä uudet lasit.Keskiviikko 29.07.2020 07:30

Kävin siellä näöntarkastuksessa niin mun näkö oli pikkasen muuttunut. Nyt sitten harkitsen uusia laseja. Mietin sitä vielä. Onneksi asialla ei ole mikään kiire. Jos mä hankin ne lasit niin niihin sitten menee rahaa noin 300 euroa ainakin. Pystyn kyllä hyvin maksamaan sen summan. Otan säästötililtä ne rahat. Mutta katsotaan.
Taas näyttää harmaalta tämä päivä. Saa nähdä sataako vettä. Menen illalla lenkille jos on hyvä sää. Nyt menen taas aamulla kauppaan. Pitää ostaa parin päivän ruoat. Tänään teen nakkikastiketta ja pastaa.
Siinä on mun ruoka. En ole aikoihin tehnyt nakkikastiketta. Tulee varmasti aika hyvää. Teen silleen että syön sitä vielä huomenna.
Eilen en nähnyt parasta kaveria mutta tänään taas näen. Menen sen luokse viettämään iltaa. Katsotaan taas telkkaa ja höpötellään.
Näen myös toista kaveria tänään. Ihanaa kun kaverit ovat lähellä ja näkee niitä joka päivä. Niistä mä saan paljon voimaa. Mulla on ihan parhaat kaverit. Olemme aina yhdessä loppuun asti. Nukahdin taas eilen illalla sohvalle. Menin sitten yöllä sänkyyn nukkumaan. Hyvin nukutti. Tänään mä heräsin vähän ennen seitsemää. Aamukahvit on juotu taas. Mikä onneksi aina herättää mut joka aamu. Juon aina ison kupin mustaa kahvia. En lisää siihen mitään. Tykkään juoda kahvin aina mustana. Vihreää teetä mä juon paljon enemmän kun taas kahvia.
Siitä tulikin mieleen että teetä pitää ostaa taas lisää. Käyn vaikka ensi viikolla ostamassa. Teetä riittää vielä tälle viikolle.
Olo on nyt viime päivinä ollut vähän väsynyt. Mutta kyllä se siitä.
Piristyn sitten taas jossain vaiheessa. Menee nyt vaan päivän kerrallaan. Ei mitään stressiä. Mutta se oli ihan hyvä että kävin siellä näöntarkastuksessa. Yksi huoli vähemmän. Kohta pitää ottaa aamulääke ettei unohdu. Masennuslääke. Mulla menee aamulla aina se 10mg. Voin sanoa että on hyvä lääke. En todellakaan aijo lopettaa niiden syömistä. Se lievittää samalla ahdistusta.
Iltalääkkeissä on se hyvä puoli että ne rauhoittaa illalla ja on samalla hyvä unilääke. Nukun joka yö todella hyvin enkä herää koskaan yöllä. Nukun aina sen 8 tuntia ainakin. Mikä on hyvä määrä.
Jaksaa aina sitten seuraavan päivän kun on nukkunut hyvin.
Välillä nukun päikkäreitä jos nukuttaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.