IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Näöntarkastukseen kahdelta.Tiistai 28.07.2020 07:58

Näköjään tänään on sateinen päivä. Eilen oli kiva kun aurinko paistoi.
Oltiin kaverin kanssa siellä liikuntapuistossa. Oli hyvät treenit. Olimme noin tunnin. Tänään olen menossa näöntarkastukseen. En ole pariin vuoteen käynyt niin nyt on hyvä mennä taas. Saa nähdä onko näkö nyt sitten muuttunut parin vuoden aikana. Kahdelta on aika. Siellä menee varmaan noin puolisen tuntia. Onneksi mulla ei ole kiire. Haluan huolehtia mun näöstä. Jos joutuu tekemään muutoksia mun silmälaseihin niin sitten vaan pitää. Onneksi mulla on säästötilillä rahaa niin pystyy maksamaan sen sitten. Maksoi mitä maksoi. No sitten ei taas tarvitse pariin vuoteen mennä näöntarkastukseen.
Olo on ollut nyt ihan hyvä. Vähän väsytti eilen illalla. Mutta nyt on selvitty maanantaista. Viikon pahin päivä. Tein eilen lounaaksi riistakäristystä ja päivälliseksi lohikeittoa. Syön niitä ruokia vielä tänään. Lämmittää vaan mikrossa niin mun ruoka on siinä. Huomenna olen menossa taas kauppaan. Aamulla. Mun pitää kohta taas ostaa paketti karpalokapseleita. Syön niitä joka päivä. Otan niitä aina iltaisin iltalääkkeiden kanssa. Estää sen ettei tule tulehduksia.
Suosittelen. Nyt on myös hyvä että e-pillereitä on taas kolmeksi kuukaudeksi. Ei ihan heti tarvitse taas ostaa. Niihin menee se 40 euroa.
Syön zoely nimistä e-pilleriä. On ollut hyvä ja sopinut mulle.
Kohta vaihtuu taas kuukausi. Elokuu. Nopeasti meni kesä ja heinäkuu.
Syksy lähestyy. Mutta on ollut mukava kesä. Olen nauttinut ihan täysillä. Hauskaa on ollut. Nyt kun syksy tulee niin ajattelin tehdä shoppailureissun. Käyn vähän ostamassa syysvaatteita. Cubus liiikkeestä aijon käydä ostamassa parit housut. Mä ostan mun kaikki housut sieltä. Voisi vaikka uusia farkkuja harkita.
Huppareita pitää ostaa. Mä rakastan huppareita. Niitä mä pidän aina syksyllä ja talvella. Sitten kun alan käymään taas salilla niin käyn tokmannilta ostamassa uusia David urheiluvaatteita.
Ne on todella hyviä. Eikä mun mielestä kamalan kalliita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.