IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Aamu lähtenyt käyntiin kahvilla.Sunnuntai 26.07.2020 07:53

Viikonloppu kohta taas ohi. Huomenna alkaa uusi viikko ja arki. Pitää jakaa viikon lääkkeet dosettiin. Nyt mulla on kaikkia lääkkeitä. Luulen ettei leponexia vielä tarvitse hakea ensi viikolla. Masennus lääkettä on kolmeksi kuukaudeksi. Sitäkään ei tarvitse ihan heti hakea. Fiilis on aika hyvä tällä hetkellä. Eilen oli ihan mukava päivä. Kävin vesisateessa lenkillä. Tänään onneksi paistaa jo aurinko. Pystyy vaikka tekemään pidemmän lenkin iltapäivällä. Menen myös vielä tässä aamulla lenkille. Tulee sitten tehtyä pari lenkkiä tänään. Huomenna olen menossa taas tuonne liikuntapuistoon kaverin kanssa. Käydään siellä nyt aina joka maanantai. Pääsee vähän treenaamaan siellä. Toivottavasti huomenna ei vaan sada vettä. Jos sataa niin sitten me ei mennä sinne.
Sain laskut maksettua eilen ja tilille jäi vielä kivasti rahaa. Vähän yli viikon päästä tulee rahaa taas. Alku kuusta. Sitten raha asiat on aika hyvin taas. Onneksi mä saan kelalta rahaa. Pystyy elämään tätä elämää sairauden kanssa. Helppoa se ei ole aina. Välillä on vaikeaa.
Mutta siitäkin aina olen selvinnyt jotenkin ja huomaa että hei kaikki onkin hyvin taas. Tää skitsofrenia ei ole mikään kiva sairaus.
Välillä tulee niin paha ahdistus ja harhat niin sitten vaan joutuu silloin syömään vaan rauhottavia. Välillä on käynyt niin että olen selvinnyt ilman rauhottavaa. Se vaihtelee välillä. Toivon kovasti että ensi viikko menee taas hyvin. Onneksi mulla on kaverit tukena jos tulee vaikeaa.
Ne piristää mun päivää todella paljon. Olen siitä todella iloinen että mulla on aivan ihanat kaverit. Ilman niitä mä en pärjäisi.
Olen tuntenut mun kaverit kohta 11 vuotta. Se on pitkä aika.
Silloin kun muutin niin tutustuin niihin. Uskon että olemme kavereita ihan loppuun saakka. Mutta nyt alan nauttimaan sunnuntai päivästä.
Ihanaa kun ei ole kiire. Join aamukahvit äsken. Aamu lähtenyt sillä hyvin käyntiin. Ai niin voisin käydä tänään tokmannilla. Pitää ostaa sieltä yksi juttu ettei unohdu. Muistin juuri. No käyn siellä illalla tai iltapäivällä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.