IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olin taas liikuntapuistossa.Perjantai 31.07.2020 07:41

Vihdoinkin perjantai. Olen taas koko viikon odottanut tätä päivää. Viikko on ollut rankka mutta nyt ollaan voiton puolella. Pääsee vaihtamaan taas vähän maisemaa. Olen menossa poikaystävän luokse viikonlopuksi. Eilinen päivä tuntui vielä vähän rankalta. Oli jotenkin väsynyt fiilis koko ajan. Sekä vähän masentunut. Alakuloinen olo. Toivon että tänään on parempi fiilis vähän. Kyllä se sitten hyvä fiilis tulee kun pääsee lähtemään illalla. Menin jo eilen nukkumaan kahdeksalta. Mua vaan alkoi nukuttuaa. Tänään heräsin vähän yli seitsemän. Join aamukahvit. Mikä nyt onneksi vähän herätti. Näyttää tänään taas olevan aurinkoinen päivä. Mukavaa. Eilen mä liikuin aika paljon. Kävin kävelemässä pururatalenkin ja menin vielä illalla liikuntapuistoon treenaamaan. Oli hyvät treenit. Olin siellä noin tunnin.
Kannatti mennä niin sai vähän päätä taas tuuletettua. Tuli hyvä olo sen jälkeen. Menen sinne taas ensi viikon alussa jos on hyvä sää.
Odotan jo innolla että pääsee tuonne salille taas. Tuo kuntosali mikä on tuossa vieressä. Se on vielä kiinni. Käyn siellä aina treenaamassa.
Syksyllä sitten taas alan käymään pari kertaa viikossa. Olen siellä noin aina sen tunnin. Saa nyt nähdä mihin tämä koronatilanne menee.
Se taas näyttää siltä että se vaan taas leviää kaikkialle. Sitten sitä on taas joka paikassa. Mä en onneksi pelkää koronaa. Jos se tulee niin tulee. Mutta. jatkan pakkaamista ja alan kuunnella musiikkia. Fiilistelen perjantai päivää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.