IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Jee! Salkkarit alkaa tänään!Maanantai 03.08.2020 07:49

Viikonloppu meni todella mukavasti. Pääsi viettämään aikaa taas poikaystävän kanssa. Juotiin perjantaina, lauantaina tehtiin ruokaa ja katseltiin leffoja, eilenä saunottiin. Poikaystävällä oli mulle ylläri. Se oli ostanut mulle bluetooth kaiuttimen. Olin että kiva! Testasin sitä perjantaina. Hyvin soitti musiikkia. Se on mustan värinen se kaiutin.
Voin sanoa että on ihan paras! Mun kavereilla on myös bluetooht kaiuttimet. Niin ja poikaystävällä on myös. Nyt minäkin kuulun joukkoon. Uusi viikko alkaa ja arki. Tänään pitää taas käydä kaupassa.
Ostamassa ruokaa. Pariksi päiväksi. Olen menossa tällä viikolla mökkeilemään. Yhdeksi yöksi. Yhden porukan kanssa mennään mökille.
Keskiviikosta torstaihin. Se mökki oli jossain Hämeenlinnan suunnalla.
Ihan kiva vaihtaa vähän maisemaa. Yhdeksi päiväksi. Paras kaveri ei lähde mukaan mutta mun toinen kaveri lähtee onneksi. On sitten kaveri mukana. Ei tule tylsää. Tänään pitää taas jakaa viikonlääkkeet dosettiin. Lääke mitä haen seuraavaksi on leponex. Masennuslääkkeet riittävät vielä pitkäksi ajaksi. Rauhottavia on vielä vaikka kuinka paljon.
Olen todella hyvin selvinnyt ilman rauhottavia. Nyt mulla on taas hyvä olla. Viime viikko tuntui todella rankalta. Luulen että tästä viikosta tulee kiva viikko. Nyt kun vihdoin ja viimein salkkarit alkaa tänään!!
Sekä rantabaarin toinen kausi alkaa telkassa pyörimään.
Juuri hyvin kahdeksalta salkkareiden jälkeen. Luulen että aika monta hahmoa kuolee tänään salkkareissa. Surullista. Seppo ilmestyy salkkareihin. Mun lempi hahmo. Kiva että se palaa taas.
Tänään olen menossa liikuntapuistoon treenaamaan.
Jos on hyvä sää niin menen. Päivällä ajattelin mennä kun olen tehnyt ruoan. Kun on syönyt hyvin niin jaksaa treenata.
Otan vesipullon mukaan. Mutta. Uskon että tästä on tulossa mukava maanantai päivä. Ainakin tää aamu on lähtenyt taas hyvin käyntiin.
Viikonlopun jälkeen. Jaksoin herätä vähän ennen seitsemää.
Aamukahvit olen juonut. Kohta alan tehdä kauppalappua.
Odotan jo innolla salkkareita!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.