IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

mukava maanantai aamu :)Maanantai 26.10.2015 07:37

viikonloppu on ohitse ja arki alkaa taas. heräsin tänään aamulla aikaisemmin mitä yleensä. keitin äsken kahvit. nyt on pirteä fiilis.
eilenä mulla oli vähän huono ilta. mulle meinasi tulla päälle se psykoottinen kohtaus. eli meinasin taas jähmettyä enkä pystynyt liikkumaan. olin iltapalalla niin se kohtaus iski. sanoin ohjaajalle että on huono olo. mentiin sitten taka huoneeseen juttelemaan ja mä yritin rauhoitella itseäni. juteltiin siitä mistä tää kohtaus johtui ja sitten me rauhotuin ja se tilanne meni onneksi ohi. en tarvinnut onneksi rauhottavaa. otin vaan ilta lääkkeet. en mennyt parhaan kaverin luokse illalla. laitoin vaan viestiä että huono olo. en ole tulossa. nähdään huomenna. mä makasin loppu illan sohvalla ja katsoin voitolla yöhön ohjelman. kun olin katsonut sen niin menin sen jälkeen nukkumaan. mutta nyt on taas hyvä olo onneksi.
tämä on varmasti parempi päivä kun taas eilinen. aijon mennä salille iltapäivällä tänään ompelu ryhmä jälkeen. pakko päästä salille koska en ole ollut salilla yli viikkoon. syön vähän puuroa ennen kun menen sinne niin jaksan tehdä liikkeet. olin eilenä lenkillä taas. oli hyvä ilma kävellä. tänään aijon aamulla katsoa emmerdale uusinnat, syön lounaan ja sen jälkeen menen kauppaan. ompelu ryhmä alkaa vasta puoli kahdelta ja kestää puoli kolmeen.
eli tunnin kestää. saan taas vähän tehtyä kaulahuivia eteenpäin. aijon pestä pyykkiä tänään jos kone on vapaa. alan pesemään kun olen syönyt aamupalan. aamupala on vasta puolentoista tunnin päästä. syön taas ruisleipää ja juon taas teetä vähän myöhemmin.
uskon että tästä tulee hyvä viikko. positiivisella asenteella mennään.
sain maksettua eilenä loput laskut. aijon nyt joku päivä ostaa netistä uuden seksiasun. hirveästi vaihto ehtoja. en osaa päättää että minkä asun haluan koska ne kaikki on hyvännäköisiä. sanoin poikaystävälle eilenä että ostan taas kohta uuden asun.
nyt kun voi taas shoppailla niin pitää ostaa taas. en ole vähään aikaan ostanut uutta asua. mutta nyt ostan. parilla sivulla oli hyvännäköisiä asuja eikä edes kamalan kalliita. sopivan hintaisia. oli niillä sivuilla kalliimpiakin asuja. mutta kallista en aijo ostaa. mulle riittää halvempikin asu. pää asia on että näyttää hyvältä.
tänään jaetaan taas viikon lääkkeet dosettiin. mun ei varmaan vielä tarvi hakea mitään vielä. on leponexia ja masennus lääkettä..
kohta pitää taas tiskata. tiskiä on kertynyt. tiskaan kun olen kirjoittanut blogin. voisi kohta kuunnella musiikkia taas tässä aamun aikana. mutta. oli mukava viikonloppu vanhempien luona. en sitten tiedä koska menen käymään siellä sitten seuraavan kerran.
mutta me soitellaan äidin kanssa aina viikolla ja kysellään kuulumiset. tänään näkee lemmen viemää taas illalla viiden aikaan.
salin jälkeen käyn kuumassa suihkussa, syön päivällisen keitän teetä ja alan katsomaan lemmen viemää.
sitten voi ottaa loppu illan rennosti. skypetän taas poikaystävän kanssa illalla ja menen parhaan kaverin luokse taas viettämään iltaa.
ihan mukava päivä tänään tiedossa. on tekemistä. tää päivä menee varmasti aika äkkiä. huomenna on sitten taas sähly iltapäivällä.
mukavaa mennä taas pelaamaan. ajattelin käydä tänään taas seppälässä ennen kun menen kauppaan. pakko käydä siellä vähän katselemassa taas. mutta en aijo ostaa mitään. no saan siellä kulutettua vähän aikaa kun katselen. voisi tänään taas värittää. jos jaksaa. aijon ainakin yrittää. jos innostun taas. voisin värittää sen yhden kuvan loppuun ja jatkaa sitä toista kuvaa.
en ole nyt käyttänyt viime aikoina tablettia. vaikka se oli mukana kun olin vanhempien luona. no sitä tulee sitten käytettyä jossain vaiheessa. ai niin mä voisin tabletilla katsoa sen ikuisesti nuori ohjelman minkä tallensin. en ole vielä katsonut sitä jaksoa. aijon tänään varmaan katsoa sen. jos kerkiän. tai sitten katson sen huomenna. jee. salkkarit tulee tänään taas ja uusi päivä. pitää katsoa. katsotaan taas ne parhaan kaverin kanssa. ja nauretaan samalla jos niissä tapahtuu jotain hauskaa.
se on aina välillä ihanaa nauraa jollekkin asialle. tulee hyvä fiilis kun nauraa paljon. heitetään kavereiden kanssa vitsiä aina jostakin asiasta. huumoria meiltä ainakin löytyy. poikaystävä on vielä sairas lomalla. se menee varmaan töihin taas tällä viikolla jossain vaiheessa. mutta nyt se o alkanut paranemaan. kuulosti eilenä paljon pirteämmältä kun juteltiin. näemme sitten taas tänä viikonloppuna. odotan innolla. toivottavasti tästä tulee hyvä viikko ja on hyvä olo niin voi lähteä lomille. päivä kerrallaan eletään. ja hetki kerrallaan aijon elää. en nyt stressaa mistään. mulla on kaikki asiat tasapainossa. ja kaikki on hyvin taas. nyt kun kelloja siirrettiin niin pimeys tulee nopeasti illalla. ei kauheasti tee silloin mieli mennä lenkille kun on pimeää. ajattelin että käyn lenkillä vaan aamu päivällä enkä enää illalla. salilla sitten käyn vaan iltaisin. ajattelin että alkaisin torstai iltanakin käydä salilla. päivällisen jälkeen.
tulisi silloinkin liikuntaa. ja olisi taas noin tunnin sielläkin.
no pitää katsoa. sitten kävisin salilla kolme kertaa viikossa jos kävisin torstai iltanakin. no fiiliksen mukaan mennään. ja katsotaan.
onneksi tänään on ihana rento aamu. ei ole kiire minnekkään.
voi rauhassa kirjoittaa blogia. mä tykkään aamulla aina herätä aikaisin ja alkaa keittää kahvia. ja juoda se aamu kahvi rauhassa. mustana. mä juon aina sen kahvin mun isosta sydän mukista.
se on mun lempi muki mistä juon aina kahvin. mä sain sen mukin joskus mun siskolta. ilmaiseksi. hyvä muki. pitäisi hankkia lisää isoja mukeja mistä juoda aina aamu kahvi. pitää katsoa jos jostain vaikka löytyisi taas. mä sanoin äidille että haluan joulu lahjaksi lisää mukeja. pari mukia ainakin. hinnalla ei ole väliä kunhan ne on isoja mukeja mistä voi juoda teetä ja kahvia. mä tykkään aina ostaa välillä lisää mukeja. mä kerään niitä. nyt mulla on niitä aika paljon. mutta niitä ei koskaan voi olla liikaa. hyvin mahtuu vielä monta mukia tuonne keittiön kaappiin. teetä mun ei tarvi nyt ostaa taas vähään aikaan kun ostin viime viikolla taas yhden paketin citrus vihreää teetä. se on tosi hyvää. aijon juoda sitä tänään taas.
tässä aamun aikana. kiva katsoa taas tänään toi emmerdale. olen varmaan vähän pihalla siinä. katson aina emmerdale sarjan aamulla. illalla en oikeen pysy perässä koska skypetän aina siihen aikaan poikaystävän kanssa. hyvä että tulee noi uusinnat niin näkee.
ja lemmen viemää uusinta tulee aina myös aamuisin.
hyvä että sekin tulee. sen näkee aina torstai aamuisin koska ollaan salilla kaverin kanssa keskiviikko iltana niin ei nähdä sitten sitä.
mutta. nyt alan keräämään pyykkejä vähän kasaan ja tiskaamaan.
sekä musiikkia kuuntelemaan. tästä tulee hyvä päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.