IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Paino tippunut.Tiistai 31.07.2018 07:15

Viikko lähtenyt tosi hyvin käyntiin. Oli mukavaa mennä töihin. Menen tänään taas töihin ja huomenna. Mulla on viikossa nyt kolme työpäivää. En ole enää menossa klubitalolle. Se aika on nyt ohitse.
Oli kiva nähdä kaikki töissä. Kaikilla oli mennyt loma hyvin.
Kun pääsin töihin eilen niin ihan tajuttoman kuuma oli sisällä.
Ilma ei kierrä tuolla töissä oikeen. Pakko mennä välillä ulos tuulettumaan jos sisällä on niin kuuma. Jaksoin mennä eilen illalla lenkille. Kävin taas sen pururatalenkin. Hyvin meni ei alkanut heikottaa.
Mulla oli vesipullo mukana. Lenkki kesti sen puolisen tuntia.
Eilen aamulla mulla oli punnitus. Oli lähtenyt kilo ja 300 grammaa.
Nyt mä painan 75,3 kg. Sopiva paino. Eikä haittaa yhtään jos tippuu.
Mä olen vähentänyt huomattavasti suklaan syömistä. En ole pitkään aikaan syönyt suklaata. Yhdessä vaiheessa mä söin joka viikonloppu kauheat määrät suklaata. No ihan hyvä jos on nyt pystynyt vähentämään. Olen alkanut nyt myös lenkkeilemään niin sekin vaikuttaa painoon myös. Mä eka pelkäsin että nuo mun uudet e-pillerit lihottaisi. Mutta ei onneksi. Luulen että nuo pillerit on mulle sopivat.
Mielialan vaihteluja on ollut. Tosi rajuja. Eka suututtaa ja sitten nopeasti tulee surullinen olo. En ole nyt itkenyt pitkään aikaan mutta kyllä se itku taas tulee jossain vaiheessa mutta voin sanoa että kun itken se helpottaa mun olotilaa paljon. Saa kaiken paskan mikä on kertynyt taas sisälle niin pois. Ja tulee paljon kevyempi olo.
Olen aika herkkä välillä. Ennen kun lähden töihin niin pitää laittaa aurinkorasvaa ennen lähtöä. Ja otan sen aurinkorasvan mukaan töihin. Eilen mä en muistanut ottaa sitä. Unohtui. Iltapäivällä meillä on liikuntaa. Pelataan vissiin ulkopelejä. Jalkapalloa me ei pelata koska on niin kuuma. Tänään pitää olla vesipullo mukana kaikkialla.
Eile mä join ainakin kolme litraa vettä päivän aikana.
Tänään saman verran. Muistin eilen ottaa rauhottavan mukaan töihin. Ei tullut huonoa oloa. Sitten kun se ahdistus iskee tai harhat, niin sitten otan heti sen rauhottavan.
Kun olen ottanut sen pillerin niin sanon siitä sitten ohjaajalle niin tietävät. Mulla ei ole nyt vaatekriisiä onneksi. Puen tänään päälle yhden t-paidan ja laita nää mustat shortsit.
Ja ballerinakengät. Ihanan kevyet jalassa. Mietin käynkö kaupassa töiden jälkeen. Ehkä. Mietin vielä. Apteekissa mun pitää käydä.
Hakea yksi lääketodistus. Tänään taas katsotaan kaverin kanssa lemmen viemää. Eilen katsottiin myös. Me molemmat tykätään siitä sarjasta niin katsomme sen aina yhdessä. Ja juomme teetä samalla kun katsomme. Höpötellään samalla. Mutta. nyt alan levittää aurinkorasvaa. Sekä laittaa mun pokemon laukun valmiiksi.
Pitää pakata taas kaikki. Tästä tulee mukava päivä. Nautin kesästä.
Vielä kun pystyy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.