IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kuuma on.Keskiviikko 25.07.2018 07:29

Helteet vaan jatkuu ja jatkuu. Loppua ei näy. Eilen oli niin kuuma taas.
Ja tänään sama. Oli pakko pitää ikkunaa auki yön ajan.
Nyt taas laitoin tuulettimen päälle. Puhaltaa mua kohti. Sain eilen siivottua loppuun nuo mun vaatekaapit. Nyt on paljon tilaa uusille vaatteille ja laukuille. Siinä meni se parisen tuntia yhteensä kun siivosin. Eilen ilta oli jotenkin tosi ahdistava. Jouduin ottamaan sen rauhottavan mikä helpotti sitten mun oloa onneksi. Olin loppu illan parhaan kaverin luona. Katsottiin Fox kanavalta moderni perhe sarjaa. Se on niin paras sarja. Odotan että se vika kausi tulee netflixiin niin näkee sen sitten. Eilen katsoin iholla sarjaa mtv katsomosta. Mulla on tunnukset sinne. Se on kätevä ettei se maksa mitään. Voi katsoa ilmaiseksi. Siellä on vaikka mitä katsottavaa. Nyt olen katsonut sieltä sitä iholla ja fitnesspäiväkirjoja. Saa ajan hyvin kulumaan kun katsoo sieltä noita ohjelmia. On siellä paljon muutakin mitä alan katsomaan jossain vaiheessa. Eka katson nuo iholla jaksot ja fitnesspäiväkirjat.
Tänään pitää maksaa laskuja. Mulla on pari laskua mitä pitää maksaa.
Maksan ne tässä aamulla kun ei mulla ole muutakaan tekemistä.
Pajatunti on taas tänään. Mennään johonkin museoon.
Näin mä kuulin tuossa eilen ohjaajalta. Menemme kävellen sinne.
Ei mitään tietoa että mitä siellä museossa on. No sen näkee sitten.
Menen ehkä lenkille tuossa illalla. Katsoo millainen fiilis on vaan.
Jos tuntuu niin kuumalta niin sitten en mene.
Huomenna mä käyn viimeistään kaupassa. Tänään en jaksa mennä.
Huomenna on hyvin aikaa. Pitää taas muuten siivota. Voisin tehdä silleen että alan jo tänään siivoamaan. Osan ainakin.
Mietin tässä sitä että kun mennään sinne laivalle, että myydäänkö siellä sitten niitä Guess laukkuja? Jos myydään niin voisin ostaa sen laukun sitten sieltä. Mulla on tilillä aika kivasti nyt rahaa niin ajattelin että ostan sen nyt etuajassa. Ja siellä laivalla ne saattaa olla halvempia. Mä teen silleen että ostan nyt sen sieltä laivalta jos niitä on siellä. En jaksa nyt odottaa. Pakko saada se laukku jo nyt.
Ostan semmoisen ison Guess laukun. Mihin mahtuu kaikki mun tavarat. Mä olen aina tähän asti ostanut niitä pieniä Guess laukkuja.
Nyt haluan semmoisen ison. Sitten kun ostaa joku toinen kerta uuden Guess laukun niin vaikka pienen.
Värillä ei ole väliä. Ja mä päätin myös, että en aijo juoda laivalla yhtään alkoholia. Limua juon vaan. Koitan yrittää taas lopettaa tuon juomisen. Uusi yritys. Mulle tulee siitä aina huono olo jälkeenpäin.
Alkoholi ei vaan sovi mulle. Ja kun syö lääkkeitä niin ne ei sovi yhtään yhteen. Käytiin kaverin kanssa eilen tokmannilla.
Meinasin ostaa sieltä yhden t-paidan mikä olisi maksanut vaan 5 euroa. Mutta en ostanut. Päätin että nyt säästän.
Säästän siihen Guess laukkuun. Mutta. Nyt voisin siivota tätä keittiötä. Niin huomenna kun on siivous päivä niin sitten on jo keittiö siisti. Imuroin ja moppaan huomenna vasta. Mutta. Ihan ok päivä tänään tiedossa. Pitää nyt vielä nauttia tää viikko lomasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.