IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Coca colaa.Torstai 26.07.2018 07:47

Eilen olimme pajatunnilla kotieläinpuistossa. Siellä oli vaikka mitä eläimiä. Itse rakastuin kahteen koiranpentuun mitä siellä oli.
Olimme siellä parisen tuntia. Siinä se iltapäivä sitten meni.
Käytiin poikaystävän kanssa eilen biltemassa illalla. Poikaystävä osti pari muovimattoa ja muttereita. Loppu illan olin taas parhaan kaverin luona. Katsottiin moderniperhe sarjaa taas fox kanavalta.
Tänään täytyy taas siivota. Alan kohta tekemään sen. Eka kirjoitan blogin. Tänään pitää käydä kaupassa jossain vaiheessa. Voisin lounaan jälkeen vaikka mennä tuonne lidliin. Toimintatunti on taas tänään iltapäivällä. Olemme varmaan ulkona. Nyt mulla on hyvä mieli kun sain siivottua nuo mun vaatekaapit. Nyt vaan shoppailemaan jossain vaiheessa uusia vaatteita. Ajattelin syksyllä tehdä jonkun shoppailureissun. Ostaa vähän syysvaatteita. Kesävaatteita en enää osta koska mulla on niitä ihan sopivasti. Kohta se syksy sieltä tulee.
Kävin eilen tokmannilla aamulla. Ostin vähän coca colaa.
six packin. Maksoi vähän yli viisi euroa. Join eilen yhden niistä tölkeistä.
Vielä viisi jäljellä. Coca cola on vaan niin paras limu. Alan sitä juomaan alkoholin sijasta. Mä juttelin jo ohjaajien kanssa tällä viikolla siitä, että koitan taas lopettaa juomisen. Mä yritän. Alkoholi ei tee mulle hyvää oloa vaan huonoa oloa.
Tänään maksan laskuja pois. Nyt kun olen koneella niin maksan ne tässä aamulla. Aamupala on alle tunnin päästä.
Alan jo ennen sitä siivoamaan. Pakko varmaan juoda tölkki coca colaa tässä aamulla kun on niin kuuma. No onneksi on jääkaapissa kylmässä. Ihanan kylmää se juoma kun juo.
Nyt mua ei ole ahdistanut. Mikä on vaan hyvä. Mulla oli silloin tiistai iltana tosi huono olo. Jos nyt viikonloppuna ei tulisi tuoda ahdistusta.
Paras kaveri lähtee lomille viikonlopuksi. Poikaystävä tulee taas viikonloppuna käymään. Katsellaan leffoja.
Ja syödään hyvää ruokaa. Tulee kiva lauantai päivä.
Työt tosiaan alkaa ensi viikolla. Heti maanantaina. Mulla on sitten kolme työpäivää viikossa. Mä toivon että jaksan. Katsoo miten alkaa sujumaan. Tosi kiva nähdä kaikki työkaverit. Ja toivottavasti siellä on sitten hommia. Niin aikaa menee nopeammin töissä. Mä olen sen neljä tuntia päivässä töissä. Ihan sopiva määrä.
Sitten kun alkaa ohjatut kuntosaliryhmät minne nyt haen, niin tulee illaksi sitten vähän tekemistä. Päivät töissä ja illat salilla.
Ihan hyvä vaan niin saa päivän liikunnat.
Tänään aijon mennä illalla lenkille. Mun piti jo eilen mennä mutta lähdinkin poikaystävän kanssa biltemaan. Tänään uusi yritys.
Menen tuonne pururadalle taas hikoilemaan. Se on hyvä lenkki.
Onneksi kerkiää syödä vähän ennen lenkkiä niin jaksaa.
Mutta. Nyt imuroimaan. Ja katsoa kaikki pyykit valmiiksi pesuun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.