IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Arki tosiaan alkaa nyt.Maanantai 30.07.2018 05:39

Nyt on kesäloma vietetty ja työt alkaa. Mä heräsin jo tuossa viideltä. Keitin aamukahvit. Nyt olen jotenkin hereillä. En saanut enää unta.
Kamalan kuuma oli taas nukkua. Ikkuna oli koko yön auki.
Vähän tuuletusta. Nyt mulla on keittiön ikkuna auki ja tuuletin päällä. Mulla on jo nyt kuuma taas. Laitan tosi kevyet vaatteet tänään töihin päälle. Koska siellä töissä on myös kuuma eikä ilma vaihdu siellä.
Pitää muuten ajella jalkakarvat pois jos aijon shortsit laittaa tänään töihin. Teen sen ennen lähtöä. Fiilis on aika hyvä tällä hetkellä. Ihan mukavaa aloittaa taas arki. Tulee tekemistä päivään kun käy töissä.
Ja on hommia. Pitää muistaa ottaa rauhottava mukaan töihin. Se on mulla aina mukana töissä jos mua alkaa vaikka yllättäen ahdistaa tai tulee muutenkin huono olo. Se sitten auttaa siinä tilanteessa.
Tänään jaetaan taas viikon lääkkeet dosettiin. Mun ei tarvitse nyt hakea mitään lääkkeitä. Kaikkia on. Verikokeet on myös mulla varmaan kohta taas. Ohjaaja antaa sitten taas muistilapulla sen ajan koska mulla on verikokeet. Ne aina varaa ajan sinne labraan.
Mun täytyy käydä joka kuukausi verikokeissa leponex lääkkeet takia.
Nyt mulla ei ole pahasti ollut mitään harhojakaan.
Mikä on hyvä juttu. Tai psykoosi olotiloja. Mutta niitä kerkiää tulla taas monta monta kertaa taas sitten jossain vaiheessa. Siinä vaiheessa kun menee tosi huonosti ja on todella ahdistunut.
Mutta. Nyt tällä hetkellä mulla aivan ihana ja onnellinen olo.
Nyt pitää taas vaan nauttia tästä olotilasta kun vaan pystyy.
Ihanaa. Kohta on se Tallinnan reissu. Ja mä tosiaan päätin etten juo siellä laivalla yhtään alkoholia. Mä juon vaan colaa.
Cola on paras juoma. Siitä ei tule krapulaa kun juo tai huonoa oloa.
Kaverit aikoo juoda siellä. No kun mä en ole kännissä niin katson mun kavereiden perään ettei niille käy huonosti. Mä huolehdin niistä siellä laivalla. Olen tukena jos niille tulee huono olo.
Hyvin se reissu menee. Tuskin tapahtuu mitään ikävää. Ja onhan ohjaajat mukana siellä laivalla. Sinne reissuun lähtee pari ohjaajaa.
Ihan hyvä. Vahtivat meitä siellä laivalla.
Kohta voisi laittaa jotain hyvää maanantai fiilis musiikkia soimaan.
Mulla on hyvä fiilis vaikka on maanantai.
Kaikki aina sanovat että maanantai on ihan perseestä.
Mä tykkään maanantai päivästä. Tuntuu aina kivalta jotenkin aloittaa uusi viikko. Ja kiva mennä töihin.
Laitan positiivisen asenteen päälle kun menen töihin. Mä olen tosi positiivinen ja iloinen ihminen. Ja tulen kaikkien kanssa hyvin toimeen. Nauran aika paljon. Mä nauran itse asiassa joka päivä jollekkin asialle. Parhaan kaverin kanssa aina nauretaan illalla.
Jos jossain ohjelmassa sattuu joku hauska kohtaus.
Tai sitten me nauretaan sen takia kun ollaan väsyneitä.
Se on ihanaa kun pystyy nauramaan. Huumoria pitää olla paljon elämässä. Elämä olisi muuten tylsää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.