IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vaatekaapin siivous.Maanantai 23.07.2018 06:45

Mä lähdin jo torstai iltana jo lomille. Poikaystävä tuli hakee mut moottoripyörällä. Oli kivaa olla sen kyydissä. Pakkasin mun tavarat tuohon mun pokemonlaukkuun. Hyvin mahtui kaikki vaatteet siihen ja poikaystävän reppuun pakkasin mun kannettavan ja tabletin.
Mulla ei ollutkaan tipantonta heinäkuuta. Ratkesin tuossa perjantaina juomaan. Käytiin kaupoilla niin molemmat ostettiin vähän lonkeroa ja siideriä. Oli niin kuuma että mun alkoi tehdä niin mieli kylmää siideriä.
Käytiin samalla hakemassa subit. Mä otin kanafajitan.
Kastikkeina sen välissä oli hunajasinappi ja valkosipuli. valkosipuli on yksi mun lempi kastikkesta kun käydään subwyssa. Otan aina melkein sen. Lauantaina meillä oli leffa ilta. Haettiin vähän leffa mässyä ja katsottiin yksi leffa netflixistä. Se oli joku uusi versio kuningas Arthur leffa. Ihan katsottava oli. Luin nyt säästä että kymmenen päivää putkeen nyt hellettä. Kiva. Kiva mennä sitten ensi viikon maanantaina töihin kun on kuuma. Mulla on vielä tämä viikko lomaa. Sitten työt alkaa taas. Heräsin tänään kuudelta. Haluan nyt harjoitella aikaisin heräämistä. Launantaina mä nukuin yhteen asti päivällä.
Tänään olen menossa sinne apteekkiin hakemaan sitä leponex lääkettä. Jos vaikka tänään saisi sitä. Katsotaan. Ai niin en ole enää menossa klubitalolle. Se aika on nyt ohitse. Mulla on työpäivä tiistaisin. Katsoo miten arki alkaa sujumaan taas ensi viikolla.
Loput ryhmät jatkuu syyskuussa. Mulla on nyt vaan töitä elokuussa.
Kolmena päivänä viikossa. Tänään voisi maksaa laskuja pois.
Mulla on aamu aikaa maksaa. Voisin myös pestä pyykkiä aamulla.
Alan heti pesemään aamupalan jälkeen.
Pakko saada pestyä nuo viikonloppuna käytetyt vaatteet.
Mietin tässä menenkö mä lenkille tänään illalla. Jos on tosi kuuma niin en sitten mene. Katsoo millainen fiilis on illalla.
Mä aloin eilen siivoamaan tuota mun vaatekaappia. Tänään jatkuu sen siivoaminen. Tulee paljon tilaa kaappiin kun saa heitettyä vanhoja vaatteita pois. Mulla on jo kauhea kasa tuolla mitä en käytä enää. Löytyi myös kaapista rikkinäisiä sukkia.
Mitkä heitin roskiin. Tavoite on saada nuo kaapit tänään siivottua.
Mulla on hyvin aikaa tänään siivota ne.
Käytiin eilen lidlissä poikaystävän kanssa. Nyt mulla on paljon kahvia. Melkein pari pakettia. Kulta katriinaa vaan.
Teetä pitää muuten myös ostaa lisää. Se alkaa olla aika loppu. Ostan sitä lipton vihreääteetä missä oli eri makuja.
Se maksaa vähän yli kolme euroa paketti. Kohta voisi laittaa tuohon vesipulloon vettä ja hörppiä siitä. Aamupala ei ole ihan vielä.
Parin tunnin päästä. Tallinnan reissuun alle kolme viikkoa.
Odotan niin innolla sitä! Mukavaa päästä vähän shoppailemaan.
Katsoo paljon sitä tulee sitten tuhlattua. Ei mitään tietoa. Riippuu ihan siitä mitä kivaa löytää. Mutta. Nyt mä taidan juoda vähän vettä.
Kauhea jano. Ihan ok päivä tulossa tänään. Sitten on hyvä mieli kun saa vaatekaapin siivottua loppuun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.