IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pelit tänään.Tiistai 22.02.2022 05:59

Tänään on tullut kelalta taas rahaa. Alan kohta maksamaan loput laskut pois kirjoitan eka blogin. En eilenä illalla meinannut saada unta. Mulla oli pää kipeä. No nukahdin sitten viimein ja tänä aamuna heräsin tuossa viiden jälkeen. Join äsken aamukahvit ja nyt olen ihan hereillä.
Olin eilenä illalla salilla ja oli hyvät treenit taas. Hiki tuli ja hyvä olo sen jälkeen. Tein paljon vatsalihasliikkeitä. Huomenna teen saman kun menen salille. Tekee hyvää vatsalihaksille. Välillä niitäkin pitää treenata.
Tänään on taas sählypelit iltapäivällä innolla olen menossa pelaamaan. Näkee taas parasta kaveria koska sekin on tulossa peleihin. Saa nähdä millaiset joukkueet on tänään. Aijon olla taas hyökkääjä siinä olen hyvä.
Tänään teen ruoaksi kinkkukiusausta. Laittaa vaan kaikki vuokaan ja uuniin. Helppo ruoka. Syön sitä tämän päivän ja loput laitan pakkaseen.
Olo on ok tällä hetkellä. Ei onneksi ahdista. Uskon että tästä tulee hyvä päivä. Katson varmaan tänään taas kotikatu sarjaa ennen kun menen peleihin. Kerkiää katsoa muutaman jakson. Pelit alkaa vasta kolmelta.
Ei tarvitse hakea mitään lääkettä tällä viikolla. Huomasin että masennuslääkettä pitää kohta hakea paketti lisää. Alkaa loppumaan.
Leponexia haen sitten ensi viikolla. Tänään aamulenkille niin kuin joka aamu. Saa happea ja raitista ilmaa. Lenkki ja pelit on mun tämän päivän liikunnat. Huomenna sitten taas salille illalla. Tästä tulee hyvä päivä. Näkee tänään kaikki kaverit mikä piristää mun mieltä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.