IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Illalla salitreenit. :)Maanantai 21.02.2022 05:44

Arki alkaa taas. Sain todella hyvin levättyä viikonloppuna. Nukuin eilenäkin päikkärit mikä teki vaan hyvää. Kävin tokmannilla koska piti ostaa uusia sukkia ja ostin samalla uuden hiusharjan. Ostin mustan värisiä sukkia. Se harja on pinkin värinen. Mulla meni rahaa noin 13 euroa. Olen tehnyt kauppalapun valmiiksi ja olen menossa tänä aamuna kauppaan. Siinä tulee samalla hyvä lenkki kun kävelee sinne ja takaisin.
Olo on todella hyvä tällä hetkellä ja mä luulen että tästä on tulossa hyvä viikko. Tänään olen menossa illalla salille. Teen kunnon treenit viikonlopun jälkeen. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin niin tarkistin ettei mun tarvitse vielä tällä viikolla hakea mitään lääkettä. Kaikki riittävät vielä tälle viikolle. Seuraavat verikokeet mulla on 14 päivä maaliskuuta.
Heräsin jo viideltä. Menin eilenä ajoissa nukkumaan. Onneksi aamukahvi herätti. Tästä tulee varmasti hyvä päivä vaikka on maanantai. Välillä maanantai päivät mulla on ahdistavia. Nyt ei ahdista ja se on hyvä.
Kohta otan aamulääkkeet. Onneksi tuo masennuslääke auttaa myös ahdistukseen. Lievitää sitä aika hyvin. Aijon syödä masennuslääkettä ja muita lääkkeitä ihan loppuun saakka. Nuo lääkkeet auttaa mua aika paljon niin pystyy jotenkin elää tätä elämää. Elän hetki ja päivä kerrallaan. Tänään tulee taas salkkarit. Saa nähdä mitä siinä sarjassa taas tapahtuu tällä viikolla. Innolla aijon taas katsoa. Salkkarit on vaan niin paras sarja. Olen nähnyt ihan kaikki jaksot alusta asti. Olen saanut kohta katsottua kotikatu sarjaa 50 jaksoa. Sekin on jännittävä sarja.
Eilenä katsoin sitä taas pari jaksoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.