IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Innostuin katsomaan animea.Lauantai 26.02.2022 05:57

Tein eilenä koronatestin. Nyt sitten odotellaan tuloksia mitkä tulee tässä viikonloppuna. Toivon että ei ole koronaa mutta voi tapahtua ihan mitä tahansa. Se voi myös olla että mulla on se. Tää oli toinen koronatesti minkä olen tehnyt. Jos nyt joudun jäämään neljän seinän sisälle niin kyllä mä tekemistä keksin. Onneksi saa ulkoilla vaikka on korona sekä katson taas noita draama sarjoja eteenpäin eli kotikatua ja syke sarjaa.
Katsoin eilenä pitkästä aikaan animea. Löysin taas pari sarjaa mitkä vaikuttivat mielenkiintoiselta. Aijon ne sitten katsoa. Desucon liput tulee myyntiin ensi viikolla. Kaveri hommaa ne liput ja mä maksan kaverille takaisin siitä lipusta. Mä toivon että desucon järjestetään sitten kesällä niin pääsee sinne pitkästä aikaan. Nyt alan säästämään rahaa siihen niin on kaikki bussimatka, ruoka ja shoppailu rahat. Tässä on muutama kuukausi hyvin aikaa säästää. On nyt taas jotain mitä odottaa! Anime ja manga on yksi mun lempi harrastus mikä on ollut ihan teinistä asti. Aloitin sen harrastamisen 13 vuotiaana. Alon kerämään silloin paljon mangaa. Niitä on satoja kappaleita ja monta sarjaa. Rahaa on mennyt paljon niihin.
Satoja euroja. Nyt olen enemmän katsonut anime sarjoja kun kerännyt taas mangaa. Välillä on semmoisia kausia etten katso animea pitkään aikaan ja sitten on semmoisia että taas innostuu. Olo on ok tällä hetkellä.
Ei ahdista yhtään. Aamu alkanut taas kahvilla. Onneksi aamukahvi herättää. Aamulenkille taas ja iltapäivällä toinen lenkki. Nyt on luvattu että aurinko paistaisi viikonloppuna. Ihanaa! Kevät alkaa jo tulla ja sitä on odotettu!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.