IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

synttärit ohi.Maanantai 26.01.2015 08:31

synttäreistä selvitty. arki alkaa taas. mukavissa merkeissä :) hyvä päivä tulossa. on jonkin verran ohjelmaa. esimerkiksi kaupassa käynti,ompeluryhmä, kuntosali illalla..kavereiden kanssa hengailu. skypetystä poikaytävän kanssa. animea voisi myös katsoa tänään.
mun kylki on kipeä jostain syystä. varmaan ihan lihas kipua. menee varmaan jossain vaiheessa ohi. tänään voisi kasoa lemmen viemää uusinta koska perjantaina en nähnyt ihan kokonaan.
puolet näin. salkkarit pitää ehdottomasti katsoa. sitä en aijo missata.
tänään yritän taas syödä. syön silleen että vatsa tulee ainakin täyteen. se on mun tavoite. oli tosi mukava viikonloppu poikaystävän luona :) <3 näemme taas viimeistään tämän viikon viikonloppuna. joko menen taas sen luokse tai se tulee käymään täällä.
tänään aijon maksaa ne pari laskua. varmaan tuossa päivällä. kun on aikaa. tai nyt tänä aamuna voisi kyllä maksaa ne.
mä sain karissimolta synttäri lahjaksi laku pussin ja muumi mamma muumimukin :) parhaalta kaverilta sain pari pinkkiä lautasta,pannu lapun ja suklaata. saa nähdä mitä saan tänään lahjaksi yhdeltä kaverilta. kun me näemme. poikaystävältä sain lahjaksi suklaata. se suklaa tuli syötyä viikonloppuna :D mutta. seuraavan kerran aijon taas herkutella seuraavana viikonloppuna. nyt syön arkena vaan tavallista ruokaa ja juon vihreää teetä. ja karpalo mehua.
pitää myös liikkua paljon tällä viikolla. olen iloinen kun pääsee taas kuntoilemaan salille :) muuten mun fiilis on hyvä tällä hetkellä. aijon olla positiivinen. ihan kiva viikko tulossa. on paljon ohjelmaa ja tekemistä. pitää ostaa vihreää teetä pari pakettia kun käyn kaupassa. on sitten taas teetä mitä juoda. mun tekisi niin mieli käydä seppälässä. voisi vaan käydä katselemassa. en aijo ostaa nyt mitään. päätin etten osta mitään vaatteita,kenkiä tai laukkua tässä kuussa. ensi kuussa menee taas rahaa siihen koska on desucon.
'sinne pitää mennä, bussi matkat, ruokailu maksaa jos käydään jossain syömässä, ostokset mitä löytyy desuconista..siihen uppoaa vähän rahaa. mutta. odotan innolla sitä^^ me aijotaan käydä siellä kaverin kanssa lauantaina ja sunnuntaina. on tekemistä :) sieltä pitää ottaa sitten paljon kuvia muistoiksi ja siirtää koneelle kuvat.
voisi ottaa myös video kuvaa. no pitää katsoa.
tällä viikolla mun pitää ottaa sitä lääkettä mitä gynekologi määräsi niin pari kertaa tästä viikosta eteenpäin. otin eilenä sitä lääkettä suihkun jälkeen. ei onneksi enää kirvele. hyvää lääkettä. on alkanut auttaa onneksi. mun pitää syödä vielä yaz pillereitä ennen kun alan syömään noita uusia pillereitä. ostan ne vasta ensi kuun alussa. ne maksaa vaan sen 36 euroa. ne on halvempia mitä noi edelliset pillerit. mutta. mä toivon että noi uudet on hyvät. saa nyt nähdä millaiset mieli alan vaihtelut mulla on kun alan syömään niitä.
voi olla aika rajut. mutta onneksi mulla on rauhottavia. syön sitten niitä päälle jos on oikeen huono olo. jos tulee paha ahdistus.
onneksi ohjaajat on paikalla niin voi sanoa niille että nyt on huono olo. niin ne juttelee mun kanssa ja antaa sen rauhottavan.
välillä joutuu niitäkin syömään. mutta. onneksi se lääke rauhoittaa ja helpottaa oloa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.