IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

syntymä päivä :)Sunnuntai 25.01.2015 12:23

olen taas tullut vanhaksi. eilenä tuli juhittua puoli yhtteen asti yöllä. ja mä oon nyt vasta herännyt. on vähän väsynyt olo mutta hyvä fiilis.
söin äken ruisleipää. myöhemmin aijon syödä mikro aterian.
yritin pelata final fantasy seiskaa mutta meinasi mennä hermot. pelasin kännissä sitä vähäsen :D eilenä saunottiin poikaystävän kanssa ja harrastettiin seksiä. käytiin eilenä kaupassa niin poikaystävä osti mulle twix suklaa patukka paketin. aww. ihana :)
eilenä sain melkein juotua kaikki juomat. en saanut juotua leguana lonkeroa loppuun. tuli stoppi. mutta huonoa oloa ei tullut.
syön tällä hetkellä suklaata. alkoi tehdä mieli. pitää vähän syödä synttäreiden kunniaksi. viikonloppu on muuten mennyt tosi mukavasti.
tänään takaisin karissimoon. näen parasta kaveria ja saan siltä lahjan tänään. huomenna alkaa taas arki ja ryhmät. aijon käydä varmaan kaupassa huomenna. ja huomenna kuntosalille. kiva mennä sinne taas pitkästä aikaan. kaverin kanssa. tässä kuussa ilmestyy uusin anime lehti. sitä odotellessa. tulee 30 päivä. huomenna voisi katsoa animea taas. mulla on aikaa. saa nähdä miten syöminen taas menee ensi viikolla. joko olen nälässä tai sitten ruoka maistuu. sen näkee sitten.
toivottavasti ruoka maistuu. mutta uskon että muuten on ihan hyvä fiilis ensi viikolla. pitää maksaa taas pari laskua. koitan huomenna maksaa ne. voisi ostaa jätskiä taas pakastimeen kun käyn kaupassa. ostan varmaan mars jätski paketin. se on hyvää.
karpalo mehua pitää myös ostaa. mulla on tällä hetkellä litra vielä sitä. tuli eilenä ostettua pari litraa. ai niin ja vihreää teetä pitää ostaa myös. alkaa kohta loppumaan. kiva lista mitä kaupasta pitää hakea. mutta. samalla tulee heitettyä lenkki kun käyn kaupassa.
ne mun uudet kengät on ihan hyvät jalassa. eilenä meinasin lentää niillä :D oli vähän liukasta. no kun menen lenkille niin aijon laittaa ne mun yhet hyvät kävely talvi kengät. mitkä ostin viime vuonna.
oli kalliit mutta tosi hyvät jalassa. kestää useamman vuoden.
tuli mieleen että koskakohan mulla on taas punnitus. uskoisin että tässä kuussa vielä. mulla ei ole mitään hajua että paljon painan. viimeksi painoin vähän yli 52 kiloa. uskon että paino on pysynyt samana. toivottavasti. varmaan mulla mitataan myös veren paineet samalla. ne on ollut ihan hyvät. psykologi mulla on taas ensi kuun alussa. tuntuu ihan siltä että olisin käynyt ihan äsken siellä. taas pitää mennä. ja verikokeet on myös alku kuusta taas. pitää mennä sinnekkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.