IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

rento lauantai :)Lauantai 24.01.2015 11:18

jee. viikonloppu :) olen täällä poikaystävän luona. kivasti on mennyt. nyt illaksi on paljon juotavaa. :) juhlitaan synttäreitä. iltaa odotellessa.
heräsin tänään kymmeneltä jo. menin jotain yhdentoista aikaa nukkumaan eilenä. tänään voisi katsoa jotain animea ajan kuluksi.
mulla on pari sarjaa mitä voisi katsoa.
eilenä käytiin naisten ryhmässä siellä mega myynti arenalla. en ostanut mitään. koitin kyllä etsiä ripsiväriä mutta ei löytynyt.
sitten menin pajalle kaverin kanssa kuluttamaan aikaa. en jaksanut käydä kaupassa. mutta poikaystävän kanssa käytiin eilen illalla.
ruoka on nyt taas maistunut. söin äsken kana kolmio voileivän. hyvä aamu pala. ilta palaksi mulla on sitten mikro ruoka ja leipää.
salkkarit jäi tosi jännään kohtaan eilenä. pitää katsoa taas maanantaina. mitä tapahtuu. ne kengät mitkä ostin niin niillä pystyy kävelemään. en ole vielä kaatunut niillä :D
eilenä mulla oli hiukan väsynyt olo. nyt olen vähän pirteämpi.
kirvely on loppunut. lääkkeet on alkanut vaikuttaa onneksi. mun pitää ottaa tänään taas sitä lääkettä. ensi viikolla sitä pitää sitten ottaa pari kertaa viikossa. kohta on helmikuu. tää kuukausi on mennyt vauhdilla. ja huomenna mulla on synttärit. tunnen itseni vanhaksi. saa nähdä mitä saan lahjaksi.
varmaan paljon suklaata :) ensi viikolla aijon mennä taas kuntosalille. olen varmaan silloin jo paremmassa kunnossa. tuntui oudolta tällä viikolla kun en menny. mutta. ensi viikolla taas. saa sitten sitä liikuntaa samalla :) poikaystävä meni äsken asentamaan uutta radiota autoon. oon nyt yksin täällä. tulee varmaan kohta.
seksiä ei olla vielä harrastettu. varmaan tänään sitten :)
kylläme keritään. meillä on aikaa. ostin juomaksi pari karpalo lonkeroa, up cider päärynä siideriä,leguana lonkeron, ja golden cap lime siiderin. juon ne kaikki sitten illalla. ja tulen nopeasti humalaan :D pitää vähän juhlia synttäreitä. toivotaan että huomenna ei olisi kamalan huono olo. lääkkeitä en aijo ottaa tänään koska juon.
jos ottaisin lääkkeet samalla niin siitä tulisi todella huono olo.
katsoin eilenä telkasta kumman kaa. se on niin hyvä ja hauska ohjelma. oon varmaan nähny ne jaksot sata kertaa. aina naurattaa kun katsoo niitä. mun paras kaveri tykkää siitä sarjasta myös.
tänään tulee telkasta se kingi. voi olla että en katso. näin sen viimeksi enkä oikeen pitänyt siitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.