IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

lahdessa :)Keskiviikko 23.07.2014 18:42

on ollut kuuma päivä. käytiin karissimon kanssa myllysaaressa lahdessa. hengailin kavereitten kanssa. meillä oli viltti mukana ja istuskeltiin varjossa ja katseltiin maisemia. oli kivaa :) syötiin muffinseja ja juotiin mehua. tänään pitää vielä lähteä käymään apteekissa. kähden sinne ruoan jälkeen.otan vesipullon mukaan. siinä menee varmaan se puolituntia. pistin äsken aurinkorasvaa iholle etten pala. sitten kun tulen sieltä niin menen saman tien suihkuun ja sitten kaverin luokse katsomaan loput lemmen viemästä.
skypettelen poikaystävän kanssa vielä illalla. soitin sille äsken kyllä.
poikaystävä olisi tullut käymään mun luona mutta olin lahdessa silloin. näemme varmaan sitten viikonloppuna. en vielä tiedä että minne olen menossa viikonlopuksi. mutta. se selviää.
aloin pesemään pyykkiä. niin huomenna ei tarvi pestä. kävin sanomassa siitä ohjaajille että ne sitten tietää että olen pessyt omat lakanat ja pyykit niin ei tule valituksia siitä etten muka ole pessyt.
kattelin aamupäivän true bloodia. huomenna katson lisää.
outoa. mulla alkaa menkat tällä viikolla, enkä ole saanut vielä itkupotku raivareita. eilenä itkin hetken aikaa. se varmaan sitten tasoitti hieman oloa. mutta niitä voi tulla lisää. itken sitten silmät päästä ja valitan että ahdistaa. niin kuin aina menkkojen aikana.
pitää syödä paljon suklaata kun ne alkaa.
mun mielikuvitus on laukannut taas. ja olen ollut todella neuroottinen. ja ehkä vähän hermostunut. mutta. kun pääsee suihkuun niin voi rentoutua ja keittää teetä. mennä kaverin sohvalle.
kohta pitää käydä katsomassa pyykit.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.