IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Jee. Lari palannut salkkareihin.Maanantai 24.09.2018 07:16

Nyt kun olen taas terve niin pääsee tänään töihin taas ja salille.
Mukavaa mennä töihin taas. Näkee kaikki työkaverit.
jaksoin eilen katsoa parisen tuntia animea. Aloin katsomaan uutta sarjaa mitä oli tullut 12 jaksoa. Animea kerkiä sitten seuraavan kerran katsoa taas loppu viikosta. Mulla on tää viikko kaikkea ohjelmaa taas.
Mulla on töitä, salia, kokkiryhmä on taas tämän viikon torstaina.
Viikonloppuna ja perjantaina mulla on sitten aikaa katsoa taas animea rauhassa. Odotan jo viikonloppua että pääsee lomille. Olen menossa poikaystävän luokse. No nopeasti tää viikko menee niin on taas viikonloppu. Kävin eilen taas tokmannilla pyörimässä mutta en ostanut mitään. Sinne oli nyt tullut myyntiin ihania syysvaatteita. Niitä pitää ostaa tokmannilta sitten jossain vaiheessa sykysllä kun rahatilanne sallii. Sitten kun on taas vähän shoppailu rahaa.
Mä heräsin tänään jo puoli seitsemän. En enää saanut unta niin aloin keittämään kahvia. Siitä tulikin mieleen että kahvia pitää ostaa lisää tänään kun käyn kaupassa töiden jälkeen. Ostan taas kulta katriinaa.
Paras kahvi. Mulla alkaa tuo hunajakin loppua. Sitä pitää myös kohta ostaa lisää. Mä laitan sitä hunajaa teen sekaan. Siis todella hyvää. Suosittelen kokeilemaan laittamaan sitä teehen. Mielummin laitan sitä kun taas sokeria. Hunaja on terveellistä.
Poikaystäväkin laittaa sitä aina teen sekaan. Poikaystävä juo aina teetä. Se ei ole kahvi ihmisiä. Mäkin juon mielummin aina teetä kun taas kahvia. Aamkahvi on aina se mikä pitää saada aamulla. Mä pärjään yhdellä kupilla kahvia päivässä.
En juo enempää. Joskus mulla menee parikin kuppia päivässä.
Kohta voisi laittaa laukkua valmiiksi. Pitää pakata taas kaikki kun menee töihin. Eväät, vesipullo, lompakko..
Otan taas tuon mun pokemonlaukun käyttöön. Siihen mahtuu ihan kaikki. Ai niin salikamat voisi myös laittaa valmiiksi. Pukee ne päälle ennen kun lähtee salille.
Kivaa päästä salille taas pitkästä aikaan. Olen kaivannut salia.
Kaverin kanssa mennään taas tänään. Tulee hyvä treeni.
Kestää tunnin. Salkkarit tulee taas tänään. Huomenna pitäisi alkaa uusi kausi lemmen viemää.
Lari palasi takaisin salkkareihin! Se on yksi mun lempi salkkari hahmoista. Tänään taas näkee sitä.
Mutta. Mukava päivä tulossa tänään. On paljon ohjelmaa ja näkee kavereita. Mukava maanantai päivä. Mulla on hyvä fiilis päällä.
Hyvin lähtenyt tää aamu käyntiin. Uskon että tästä tulee hyvä viikko.
Elää hetken ja päivän kerrallaan. Nyt ei stressata mistään. Nyt vaan nautitaan elämästä. Mulla on kaikki hyvin. Rauhottava on mukana missä ikinä olenkin. Jos se huono olo iskee niin sitten se iskee. Mutta kyllä mä selviän. Nyt puen vaatteet päälle ja laitan laukun valmiiksi.
Vähän yli tunnin päästä on lähtö töihin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.