IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Yritän mennä töihin.Maanantai 17.09.2018 07:39

Tänään koitan mennä töihin. Vielä on hiukan räkäinen olo. Enkä viime yönä taaskaan nukkunut hyvin koska mua yskitti kauheasti. En aijo mennä salille tänään tämän mun kurkun takia. Muuten fiilis on hyvä ja ihan kiva aloittaa taas uusi viikko. Ihan kiva mennä töihin.
Tänään taas jaetaan viikon lääkkeet dosettiin. Mä käyn huomenna hakemassa sitä leponexia. Niin on sitten lääkkeitä taas.
Tänään tulee taas kaikki ohjelmat telkasta. Salkkarit ja uusi päivä. Nyt en ole katsonut viime aikoina sitä uusi päivä sarjaa. Mutta tänään taas näkee. Mun silmä alkaa olla jo vähn parempi. Ei ole enää niin turvonnut.
Sekä punainen. Hyvä se lääke mikä auttaa tuohon silmään.
Vielä sitä lääkettä pitää laittaa parisen päivää.
Pitäisi maksaa taas laskuja. No vielä ei ole kiire niiden kanssa. Vuokra, puhelin ja netti pitää maksaa.
Ne on mun kaikki laskut mitä tulee joka kuukausi. Hyvin pystyy maksamaan kaikki laskut joka kuukausi.
Mietin pitäisikö apteekissa käydä hakemassa lääkettä tähän mun kurkku kipuun. Nyt mun kurkku on tosi kipeä taas. Se on ollut nyt viikon kipeä. Eikä ole helpottanut. No mä käyn apteekissa töiden jälkeen. Kohta voisin katsoa vaatteet mitä pukea tänään päälle.
Laitan housut ja hupparin varmaan. Ihan hyvät vaatteet. Ne laitan.
Mulla on nuudelikanaa eväänä töihin. Nam. Varmasti hyvää.
Ohjaaja antoi sen mulle jo eilen. Luulen että mulla ei ole kuumetta mutta taidan silti mitata sen. Ihan varmuuden vuoksi.
Kerkiää hetken kuunnella vähän musiikkia ennen kun menee töihin.
Aijon kuunnella jotain iloista musiikkia. Luulen että tästä tulee mukava päivä. Kiva nähdä kaikki työkaverit.
Lepään loppu päivän kun pääsen töistä kotiin. Katsoo jos sitten tämän viikon keskiviikkona pääsisi salille sitten taas jos mun kurkku ei ole enää niin kipeä.
Mä jo odotan sitä että pääsisi lenkille pitkästä aikaa taas. Olen kaivannut lenkkeilyä. Aina kun olen viikonlopun täällä niin lenkkeilen.
Mutta nyt se ei onnistunut koska olen ollut kipeä.
No ehkä tällä viikolla sitten pääsee ulkoilemaan kunnolla.
Mutta. Olen paranemaan päin. Ellei sitten tauti taas iske päälle. Mutta katsotaan. Mitä tässä tapahtuu. Toivon että kuumetta ei enää tule.
Ruoka ei ole kauheasti maistunut kun on ollut kipeä.
Mutta uskon että tänään pystyy syömään taas normaalisti.
Yritän ainakin. Niin jaksaa sitten taas.
Mutta. Katsotaan mitä päivä tuo tullessaan.

Silmätipat auttavat.Sunnuntai 16.09.2018 08:42

Tää koko viikonloppu on mennyt aika hitaasti. Kun en ole nähnyt kavereita ja ollut omissa oloissani. No tänään näkee taas parhaan kaverin. Menen taas tänään illalla sen luokse. Katsotaan telkkaa ja höpötellään. Kiva kyllä taas nähdä ihmisiä. Eilinen päivä meni sohvalla makoillen ja katsoin Possen ja duudsonit tuli taloon katsomosta
Netflixiä katsoin myös. Sai kyllä taas nauraa kun katsoi ne ohjelmat.
Katsotaan olenko huomenna semmoisessa kunnossa että menen töihin. Kuumetta mulla ei ole enää mutta räkää vaan tulee. Ja kurkku tuntuu vielä vähän kipeältä. En nukkunut kovin hyvin viime yönä koska mua yskitti niin paljon. Sain jotenkin nukuttua. No tänään voi vaikka nukkua sitten päikkärit jos nukuttaa. Lepään todellakin tämän päivän vielä.
Aamupala on taas tunnin päästä. Mä heräsin tänään vähän ennen kahdeksaa. Katsoo sitten jos huomenna herää vaikka puoli seitsemän tai kuudelta. Kerkiää töihin. Nuo silmätipat ovat auttaneet tuohon mun silmään. Mulla ei koskaan ole ollut mitään silmätulehdusta.
Onneksi se ei satu kun laittaa ne tipat silmään. Kolme kertaa päivässä on nyt laitettu niitä. Ihanaa kun ei tarvitse tänään lähteä mihinkään. Mutta kun olen taas terve niin menen lenkille. Mä olen kavannut kovasti liikuntaa kun olen ollut sairaana. Ei kauheasti ole pystynyt liikkumaan.
Aina kun olen viikonlopun täällä niin lenkkeilen. Nyt vaan en ole päässyt tämän flunssan takia. Mutta se tekee taas hyvää kun pääsee ulos.
Saa raitista ilmaa. Mä toivon että pääsen huomenna töihin.
Tulee taas tekemistä päivään. Katsoo sitten huomenna menenkö salille illalla. Jos olen täynnä räkää niin en varmaan mene salille.
Mutta katsotaan. Odotan jo ensi viikon viikonloppua. Että pääsee lomille taas. Poikaystävän kanssa viettämään aikaa.
Ei nyt nähty tänä viikonloppuna koska olen kipeä enkä halua tartuttaa poikaystävää tai ketään. Tää flunssa on kestänyt tasan viikon. En toivo tätä tautia kenellekkään. Vie aika paljon voimia.
No toivon että tämän flunssan jälkeen en tule enää niin kipeäksi vähään aikaan. Nyt kun on syksy niin on vaikka mitä tauteja.
Kohta pitää tiskata. Mulla on kiva tiskivuori taas tullut. En ole jaksanut tiskata kun olen ollut kipeä. Voisi vähön kuunnella jotain hyvää musiikkia. Muuten on hyvä fiilis.
Kaikki asiat ovat tällä hetkellä niin hyvin niin ei tarvitse stressata mistään. Elää vaan tätä elämää päivän kerrallaan.
Tulee vielä paljon hyviä hetkiä. Sekä muistoja.
Nautin elämästä nyt ihan täysillä. Onneksi mun kavereilla menee myös nyt aika hyvin. Ei tarvitse olla huolissaan.
Mitäköhän sitä huomenna pistää töihin päälle? Voisin jo tänään katsoa vaatteet valmiiksi. Nyt kun pesin hetki sitten pyykkiä niin on taas puhtaita vaatteita. Pesen pyykkiä seuraavan kerran varmaan torstaina. Kynnet pitää taas lakata. Väri on kulunut niistä.
Laitan uuden lakka kerroksen päälle. Mulla on nyt violetin väriset kynnet. Tykkään siitä väristä paljon.
Pitää jossain vaiheessa ostaa lisää niitä kynsilakkoja tokmannilta.
Siellä oli vaikka mitä ihania värejä.
Tykkään käyttää kynsilakkaa ja sitä on aina mun kynsissä.
Meikkiä mä en käytä ollenkaan. Koska mulla on tosi hyvä iho.
Ja tunnen itseni ihan hyvännäköiseksi ilman meikkiä.
Siinäkin säästää rahaa kun ei meikkaa. Kun olin nuorempi niin silloin meikkasin jonkin verran. Mutta nyt en enää.
Kynsilakkaa vaan käytän. Kun en meikkaa niin ostan kivoja vaatteita. Tai koruja. Niihin menee rahaa.
Nyt kun mä en polta tai juo alkoholia enää niin siinäkin säästää aika paljon rahaa. Mä en ole juonut nyt kohta kolmeen kuukauteen.
Hyvä minä. Eikä edes tee mieli yhtään mikä on vaan hyvä juttu.
Kaverit ja poikaystävä juovat mutta se ei haittaa yhtään.
Ollaan kaikki erilaisia. Poikaystävä tykkää lonkerosta ja paras kaveri juo kaljaa. Jos mä joisin vielä niin joisin siideriä ja viiniä.

Silmätulehdus.Lauantai 15.09.2018 08:16

Jouduin eilen menemään lääkäriin mun silmän takia. Se oli punainen ja turvonnut niin lääkäri totesi että se on silmätulehdus. Sain nyt silmätipat siihen silmään. Joudun laittamaan sitä kolme kertaa päivässä silmään. Se lääke maksoi jotain 15 euroa. Sain sen lääkkeen heti kun kävin apteekissa lääkäri käynnin jälkeen. Samalla olisin hakenut leponexia mutta sitä reseptiä ei ollut vielä uusittu. Käyn hakemassa sitä sitten ensi viikolla. Mulla alkaa tää flunssa helpottaa. Mutta nyt tulee vaan räkää.
Kurkku ei ole enää niin kipeä. Luulen että pääsen töihin taas maanantaina. Me ei nyt nähdä poikaystävän kanssa koska olen vielä kipeä enkä halua tartuttaa poikaystävää. Näemme sitten ensi viikon viikonloppuna kun lähden lomille. Sovittiin jo poikaystävän kanssa että menen sen luokse. Odotan jo kovasti sitä. No vielä viikko.
En osallistunut naistenryhmään eilen kun mun piti mennä lääkäriin. Sain onneksi autokyydin ohjaajalta. En muistanut katsoa vain elämää eilen. Mä menin jo salkkareiden jälkeen nukkumaan. No se vain elämää tulee vielä montaa kertaa uusintana. Kyllä mä näen ne kaikki jaksot jossain vaiheessa. Join kahvia äsken enkä ole vieläkään oikeen hereillä. Menen ehkä takaisin nukkumaan aamupalan jälkeen. Olen nyt katsonut katsomosta ensitreffit alttarilla USA. Ajattelin tänään jatkaa sen katsomista. Musta se on hyvä ohjelma. Mä seuraan nyt sitä suomi versiota siitä. Aika jännä että vasta nyt olen alkanut katsomaan sitä ohjelmaa.
No ei se mitään. Lemmen viemää on mennyt taas jännäksi. Siinäkin taas tapahtuu jotain. Samoin salkkareissa.
Posse pitää katsoa tuolta katsomosta. En katsonut sitäkään eilen.
Katson sen Posse jakson tänään jossain vaiheessa. Se on niin paras.
Siinä saa nauraa kun katsoo sitä. Duudsonit on vaan parhaita.
Tuntuu nyt oudolta kun en näe kavereita tänä viikonloppuna. Paras kaverikin lähti lomille. Näemme sen kanssa sitten sunnuntaina.
Nyt mulla on ollut silleen hyvä olo ettei ole ahdistanut yhtään.
Eikä nyt ole mennyt rauhottavia. Hyvä vaan.
Nyt menee vähän parempi kausi. Saa sitten nähdä mitä ensi viikko tuo tullessaan. Odotan jo että se meidän sählyryhmä alkaa taas.
Se alkaa lokakuun alussa aina tiistai iltapäivisin.
Mä niin rakastan pelata sählyä ja mä olen aika hyvä puolustaja siinä.
Mä en yhtään pelkää kun pelaan. Mä vedän aina täysillä ja kannustan muita samalla. Me pelataan aina se 40 minuuttia.
Se on hyvä aika. Siinä syke vaan nousee ja pelin jälkeen hyvä fiilis ja olo. Tulee jotenkin onnistunut olo.
Aamupala on tänään taas yhdesksältä. Varmaan on puuroa aamupalaksi. Syön sitä sitten aamupalalla. Mä rakastan puuroa. Tekee vaan hyvää vatsalle. Koitan tänään juoda paljon teetä.
Nyt kun olen ollut kipeä niin tee ei ole oikeen maistunut.
Eikä oikeen kahvikaan ole maistunut.
En olisi uskonut että tulen näin kipeäksi. En ole moneen vuoteen ollut näin kipeä. No mä toivon että tämän flunssa jälkeen seuraavaa flunssaa ei tule vähään aikaan.
Täytyy varmaan mitata lämpö samalla kun menen aamupalalle. Saan sen kuumemittarin ohjaajalta.
Katsotaan onko vielä lämpöä. Luulen että on vielä.
Mutta. Nyt vaan lepäilen. Ei tarvitse lähteä mihinkään.

Kipeä edelleen.Torstai 13.09.2018 07:58

En ole vielä oikeen parantunut. Mua vaan yskittää ja mulla ei ole tällä hetkellä makuaistia. Huomasin tämän kun join äsken kupin kahvia.
Tää kurkku kipu on kestänyt monta päivää. Eikä vielä oikeen helpota.
Olen saanut kunnon taudin. Olin töissä ja salilla eilen. Tein kevyillä painoilla kun olin salilla. Ja sanoin sille ohjaajalle joka piti sen tunnin että en pysty oikeen täysillä tekemään.
Se onneksi ymmärsi. Heräsin tänään seitsemän jälkeen. Nyt on kiva aamu kun ei ole mihinkään kiire. Alan heti siivoamaan kun saan blogin kirjoitettua. Pyykkiä pitää myös alkaa pesemään. No mulla on hyvin aamupäivä aikaa. Kokkiryhmä on iltapäivällä. Vähän harmittaa kun en nyt maista mitään. No koitan jotenkin syödä. Menen kaupassa käymään kokkiryhmän jälkeen. Lääkkeitä pitäisi taas hakea. Leponex alkaa olla loppu. Käyn tänään apteekissa vaikka. Eilinen päivä meni tosi hyvin. Ei ahdistanut yhtään koko päivänä. Mä selvisin.
Hyvin meni töissä. Mä olen alkanut katsomaan ensitreffit alttarilla suomi ohjelmaa. Musta sen on todella mielenkiintoinen.
Katsomoon tulee ne jaksot niin olen sieltä katsonut. Odotan innolla seuraavaa jaksoa. Salkkarit on ollut nyt myös jännä. Katsottiin se eilen parhaan kaverin kanssa ja Idols katsottiin salkkareiden jälkeen.
Tänään pitäisi tulla taas Idols illalla. Katsomme sen taas.
Mietin jo seuraavaa shoppailu reissua. Jonka aijon tehdä ensi kuussa.
Menen bussilla. Saan ohjaajalta bussikortin niin ei tarvitse maksaa bussimatkoja yksin. Mä nyt harjoittelen taas bussilla kulkemista. Se on välillä mulle todella vaikeaa. Mutta viime aikoina kun olen ollut bussissa niin hyvin olen selvinnyt. Viimeksi olin bussissa kavereiden kanssa. Nyt seuraavan kerran menen yksin taas. Ajattelin mennä cubukselle sitten shoppailemaan. Katson sieltä uusia alusvaatteita ja samalla uusia rintaliivejä. Mä tarvitsen oikeasti uusia rintaliivejä.
Katson jotain kivan värisiä. Uusia housuja pitää myös mennä jossain vaiheessa shoppailemaan. Mä saan aina loppu kuusta kelalta 146 euroa, niin ajattelin ainakin siitä summasta käyttää vaikka 50 euroa shoppailuun. Joka kuukausi. Ellei enemmän.
Mutta kiva sitten shoppailla kun on rahaa. Mielummin shoppailen jotain kivaa kun taas käyttää ne rahat alkoholiin. Tai tupakkaan.
Onneksi en juo ja polta enää. Elämä on paljon helpompaa ilman niitä. Ei tule huonoa oloa. Ja siinä säästää kivasti rahaa.
Kohta alkaa imurointi. Pitää katsoa ne pyykit valmiiksi niin vien ne pyykkituvalle. Sitten on ihan kiva kun kämppä on taas siisti. Mä voin sanoa että täällä on aikamoinen sotku. Ihan hyvä siis siivota.
Olen viikonlopun täällä. Mä vaan lepään. Poikaystävä tulee käymään.
Haetaan hyvää ruokaa ja katsotaan taas leffoja. Menen lomille sitten taas ensi viikon viikonloppuna. Odotan innolla.
Mutta. Taidan nyt mitata lämmön. En ole ihan varma onko mulla kuumetta. Mulla on oma kuumemittari mikä on aika tarkka.
Jos mulla on kuumetta niin mä lepään tämän päivän.
Sanon siitä ohjaajalle. Ne ymmärtää kyllä jos mulla on kuumetta. Jos mulla on kuumetta niin en voi osallistua kokkiryhmään.
Mikä ei mua haittaa onneksi.
Kokkiryhmiä tulee vielä vaikka kuinka paljon. Tämän syksyn aikana.
Ja keväällä. Meillä on naistenryhmä taas huomenna. Saa nähdä mitä tehdään. Varmasti jotain kivaa. Viimeksi oltiin siellä stadium liikkeessä. Mistä mä löysin pari t-paitaa.
Shoppailureissut on aina kivoja. Löytää jotain kivaa.
Ja on rahaa shoppailla. Mulla mun rahasiat on aika hyvin.
On rahaa. Mitä aijon säästää. Desuconiin pitää alkaa jo pikkuhiljaa alkaa säästämään. Tässä on monta kuukautta aikaa säästää.
Mun shoppailu budjetti on desuconissa noin 100 euroa ellei enemmän. Riippuu ihan siitä paljon tulee säästettyä.
Odotan innolla desuconia. Ensi vuonna sinne taas.

Ollut kuumetta ja kurkku kipeä.Keskiviikko 12.09.2018 08:01

Olen ollut sairaana niin en ole jaksanut kirjoittaa blogia. Mulla on ollu kuumetta ja kurkku tosi kipeä. Mä lepäsin sunnuntain ja maanantain.
Menin eilen taas töihin ja hyvin jaksoin siellä. Tänään taas töihin.
Kurkku on vielä vähän kipeä mutta kyllä se paranee. Pääasia ettei kuumetta ole enää. Huonenna mä kirjoitan sitten vähän pidemmän blogin kun mulla on aikaa enemmän. Huomenna meillä on siivousta ja kokkiryhmä. Kokkiryhmä on iltapäivällä. Saa nähdä mitä ruokaa päästään tekemään. varmasti jotain hyvää. Tänään me mennään kaverin kanssa salille illalla. Teen kevyesti tällä kertaa. Menen sinne silti tekemään jotain. En aijo jäädä sohvan pohjalle. Tekee ihan hyvää mennä salille. Juoduin eilen ottamaan rauhottavan kun olin töissä. Se meteli pisti ahdistamaan. Otin sen lääkkeen ennen kun lähdin kotiin. Onneksi otin sen niin olo helpottui. Ei ahdistanut enää.
Otan taas tänään rauhottavan töihin mukaan jos tänäänkin iskee huono olo. Sitä mä en voi tietää. Kohta alan kuunnella vähän musiikkia.
Luulen että tästä päivästä tulee parempi kun taas eilisestä päivästä.
Hetki kerrallaan. Nukun varmaan päikkärit kun pääsen töistä kotiin. Kerkiää hyvin levätä ennen kun menee salille.
Laitan sen mun uuden puma t-paidan päälle tänään salille. Mun hikipaita. Alkaa olla vähän nälkä. No kohta on aamupala.
Puolen tunnin päästä pitää lähteä töihin. Voisin alkaa pakkailemaan laukkua valmiiksi. Otan nyt varmaan tuon mun pinkin laukun käyttöön. Kaupassa mä kävin eilen niin voin kävellä tänään töistä suoraan kotiin. Ihan kiva. Mutta. Nyt musat soimaan ja puen vaatteet päälle.

Kurkku on kipeä.Sunnuntai 09.09.2018 08:10

Juhlista selvitty. Oli kivat synttärit. Oli mukava perjantai ilta. Paitsi että yksi meistä sammui. Se oli kaverin kaveri. Raahattiin se sänkyyn nukkumaan. Ei onneksi joutunut soittamaan mitään ambulanssia paikalle. Mä join colaa ja vettä koko illan. Mulle tyrkytettiin sitä viinaa mutta olin vaan että ei. Valvottiin aika myöhään. Ja kun päästiin eilen kotiin niin söin ja nukuin melkein neljän tunnin päikkärit.
Heräsin kuuden aikaa illalla. Mutta sain vielä unen päästä kiinni kun menin eilen yhdeksältä nukkumaan. Olin parhaan kaverin luona eilisen loppu illan. Katsottiin vain elämää ja haluatko miljonääriksi.
Kavereille ei tullut mitään krapulaa perjantai illan jälkeen. Olivat aika pirteinä lauantai aamuna. Ne heräsi ennen mua. Mä vaan nukuin melkein johonkin puoli yhteentoista asti. Mä nukuin ilmapatjalla.
Siinä oli ihan hyvä nukkua. Hyvin nukuin. Mulle on vissiin tulossa flunssa. Mulla on kurkku kipeä. En yhtään ihmettele jos saan nyt jonkun taudin. Toivon että kuume ei nouse. Mutta jos mulla on huomenna ihan kamala olo niin en mene töihin. Ai niin me käydiin perjantaina Stadium liikkeessä. Mä löysin salille pari hienoa t-paitaa. Toinen niistä paidoista on Puma. Se maksoi vaan 10 euroa ja toinen t-paita maksoi vaan 7 euroa. En löytänyt salille uusia housuja. Tokmannilla on jotain salille tarkoitettuja housuja niin mä ostan sieltä.
Aamupala on noin tunnin päästä. Menen varmaan vielä nukkumaan sen jälkeen. Lepäilemään. Katsoo jos tänään jaksaa pestä pyykkiä.
Mutta jos en jaksa tänään niin sitten huomenna.
Mulla meni yksi rauhottava kun lähdettiin kavereiden kanssa bussilla perjantaina. Oli pakko ottaa se kun jännitti. Kun tultiin takaisin kotiin bussilla niin se meni hyvin ilman mitään rauhottavaa.
Katsottiin muuten salkkarit ja posse perjantai iltana kun juhlittiin.
Posse oli niin paras taas. Pakko katsoa se viikon päästä. Olen silloin viikonlopun täällä niin katson sen yksin. Paras kaveri lähtee lomille ensi viikon viikonloppuna. Mä lepäilen.
Tänään pitää katsoa katsomosta lemmen viemää ja emmerdale.
En nähnyt niitä perjantaina. Tänään kerkiää hyvin katsoa ne.
Porukat kävi eilen mun luona ja toivat mulle tuliaisen kun ne oli lapissa reissussa. Ihana poro pehmolelu.
Se on nyt mun sohvalla muiden pehmolelujen kanssa.
Kiva tuliainen. Tuli yllätyksenä. Parhaan kaverin synttärit on ensi kuussa ja pitäisi keksiä sille lahja. Poikaystävä myös täyttää joulukuussa 30 vuotta niin sillekkin pitää keksiä joku lahja.
Tässä on onneksi aikaa. Odotetaan kaverin kanssa että desucon liput tulee myyntiin. Mennään sinne taas ensi vuonna.
Siitä on tullut meille tapa aina käydä siellä. Siellä myydään ihanaa animekrääsää mistä tykkään todella paljon.
Sitten kun on desucon niin otan tuon mun pokemonlaukun käyttöön.
Toivon että silloin ei olisi kamalan kylmä. No sen näkee sitten.
Millainen sää on. Jos nyt tulen kipeäksi niin onneksi mulla on sitten viihteenä netflix ja katsomo. Niin ja animea.
katson niitä sitten jos olen kipeä. Niin ja nukun tietysti.
Huomenna on taas lääkeiden jako. Ei tarvitse hakea mitään. Kaikkea on. Seuraavan kerran se masennuslääke resepti uusitaan.
Niin saa sitäkin lääkettä taas. Olen ihan tyytyväinen siihen että syön masennuslääkettä. Auttaa samalla ahdistukseen.
En ole nyt onneksi masentunut. Mulla menee hyvin nyt.
Mutta se huono kausi sitten tulee taas jossain vaiheessa.
Nyt en aijo miettiä sitä. Päivä kerrallaan vaan.

Kaverin synttärit.Perjantai 07.09.2018 08:21

Tänään juhlimaan kaverin synttäreitä. Mennään kavereiden kanssa bussilla kaverin luokse. Kävin eilen nostamassa bussirahat.
Juomana mulla on sitten niissä juhlissa limua. En juo yhtään alkoholia.
Kaverit saa juoda jos haluaa. Minä en. Mulle vaan tulee huono olo alkoholista. Mietin sitä että mitä sitä pukisi sinne päälle. No voin vaikka kohta katsoa vaatteet kun saan blogin kirjoitettua. Ai niin tänään meillä on naistenryhmä ja ollaan menossa sinne stadium liikkeeseen shoppailemaan. Kivaa kun pääsee vähän shoppailemaan ja rahaa on tullut kelalta taas tänään. Niin hyvin voi vähän shoppailla.
Mä otan rauhottavia mukaan kun mennään bussilla. Jos iskee paha ahdistus silloin niin on ihan hyvä että rauhottava on mukana.
Otan sen heti kun alkaa ahdistaa. Mun pitää käydä tänään tokmannilla. Ajattelin mennä sinne lounaan jälkeen. Me lähetään kavereiden kanssa vasta kello neljän bussilla. Hyvin kerkiää käydä tokmannilla.
Aamupala on hetken päästä. Alkaa olla jo vähän nälkä.
Tänään mä otan mun Guess laukun käyttöön kun mennään shoppailemaan. Sitäkin laukkua pääsee taas käyttämään.
Mulla oli eilen verikokeet. Mä pääsin aikaisemmin mikä ei haitannut yhtään. Siellä ei ollut onneksi ruuhkaa. Aika hiljaista.
Kävin sitten kaupassa kun pääsin verikokeista. Salkkari jakso oli hauska eilen kun Jutta ja Kalle tappeli siinä muiden kanssa.
Naurettiin parhaan kaverin kanssa kun katsottiin. Oli kyllä huvittavaa. Salkkareiden jälkeen katsottiin sitä jahti ohjelmaa. Musta se on aika hyvä se jahti ohjelma. Mielenkiintoinen.
Tänään ei näe salkkareita mutta huomenna sen voi katsoa katsomosta. Ja lemmen viemää.
Ai niin posse alkaa tänään. Katson senkin sitten huomenna.
Posse on ihan pakko katsoa. Se on niin paras.
Onneksi senkin voi katsoa katsomosta. Kohta alan popittaa musiikkia. Tulee kunnon perjantai fiilis päälle. Kivaa päästä viettämään kavereiden kanssa aikaa sitten illalla.
Tulee hyvät bileet. Mä lupasin tuoda pullaa ja suklaata.
Nyt vaan nautin. Elämästä pitää nauttia kun vaan pystyy.
Ja ihan kiva taas päästä pois täältä. Olen sitten ensi viikon viikonlopun täällä. Mä lepään sitten. Nyt on ollut niin paljon kaikkea ohjelmaa ja hyvin mä olen jaksanut.
Lähden lomille sitten tuossa parin viikon päästä. Poikaystävän luokse varmaan. Pitäisi taas käydä myös kotona pitkästä aikaan.
Koitan tässä syksyn aikana käydä sielläkin.
Äiti on taas odottanut koska tulen käymään. Me ollaan soiteltu melkein joka päivä tällä viikolla. Animea aijon varmaan katsoa huomenna kun tullaan takaisin. Huomenna ja sunnuntaina on aikaa sitten katsoa animea. Sitten maanantaina taas töihin.
Kokkiryhmä meillä alkaa ensi viikolla. Torstaina.
Ihan kiva että se ryhmä alkaa. Pääsee tekemään hyvää ruokaa.
Mulla on hyvä ryhmä. siinä on mun kaverit samassa ryhmässä.
Mä muuten kerkiän syömään päivällisen ennen kun me lähdetään kavereiden kanssa sinne juhliin.
Hyvä niin nälkä ei iske ihan heti kun on syönyt päivällisen.
Huomenna vietetään kaverin synttäreitä. Joudutaan kavereiden kanssa menemään kahdella bussilla sinne. Mä en aijo juoda mitään alkoholia siellä. Mä juon vaan coca colaa. Pitää tänään käydä nostamassa bussirahat. Mulla on verikokeet tänään niin niiden jälkeen käyn nostamassa rahaa ja käyn samalla kaupassa. Tekemistä on ollut viime päivinä. Töitä ja salia. Eilen oltiin kaverin kanssa taas salilla. Oli sama ohjaaja siellä kuin viimeksi. Ei ollut vaihtunut. Oli hyvä tunti salilla eilen. Hiki tuli pintaan. Alan siivoilemaan kun saan blogin kirjoitettua. Viime aamuina en ole nyt kirjoittanut blogia koska aamut on olleet vaikeita.
En ole jaksanut nousta sängystä ylös. Mutta tää aamu on ollut parempi mitä eilinen aamu. Tosiaan verikokeet taas tänään. Kuukausi mennyt taas. Joudun käymään kerran kuussa verikokeissa sen takia koska mulla on tämä leponex lääkitys. Mulla ei ole onneksi piikki kammoa.
Mietin mitä pukea päälle huomenna kun mennään juhlimaan.
Tässä on aikaa miettiä vielä. Mutta ihan kiva nähdä sitä kaveria pitkästä aikaan. Ei olla aikoihin nähty ja kiva päästä kavereiden kanssa viettämään aikaa huomenna illalla. Tulee kiva ilta. Aijon nauttia.
Mä lupasin tuoda suklaata ja pullaa niihin juhliin.
Kaverit tuo sinne sipsiä ja karkkia. Jokainen tuo jotain niihi juhliin.
Otan rauhottavan mukaan koska mulla saattaa tulla bussissa huono olo. Kaverit on onneksi mun tukena bussimatkan. Mulle nuo Bussimatkat on vaikeita. Saattaa tulla paha ahdistus.
Jos mulle iskee huono olo niin otan sen rauhottavan heti.
En ole nyt viime aikoina joutunut syömään nyt rauhottavia. Mulla on mennyt tosi hyvin ja olen jaksanut. Hyvä minä.
Eikähän huominen päivä mene ihan hyvin. Ai niin meillä on huomenna naistenryhmä, niin ollaan menossa tuonne stadium liikkeeseen shoppailemaan. Mä ostan uusia salivaatteita sieltä jos halvalla löytää. Tarvitsen uusia housuja ja hikipaitoja.
Ja huomenna tulee taas rahaa niin mikäs siinä.
Pääsee shoppailemaan. Harrastan shoppailua. Joka kuukausi on aina kiva ostaa jotain pientä. En todellakaan tuhlaa koskaan kaikkia rahoja mitä mulle tulee. Välillä aina säästän enkä osta mitään.
Mun pitää aina maksaa laskut joka kuukausi.
Vuokra ja netti. Kohta aamupalalle ja alan heti siivoamaan.
Mun kämppä on aika sotkuinen.
No sitten on taas siistiä kun on siivonnut. Hetken aikaa.
Mutta uskon että ihan hyvä päivä tulee tänään.
Huomenna on sitten tosi kiva päivä kun pääsee shoppailemaan ja viettämään kavereiden kanssa aikaa. Saa nähdä mihin asti me valvotaan. Ollaan yötä kaverin luona.
Saa nähdä miten me kaikki mahdutaan nukkumaan. No jotenkin.
Mä olen varmaan se ensimmäinen joka menee nukkumaan.
Muut valvoo. No ei haittaa. Jos mua alkaa väsyttämään niin sitten mua väsyttää. Nukun varmasti sitten hyvin. Eikä seuraavana aamuna väsytä. Olen varmaan meistä se pirtein lauantai aamuna.

Salille pitkästä aikaan.Maanantai 03.09.2018 04:27

Se on taas viikonloppu vietetty. Olin poikaystävän luona viikonlopun.
Nopeasti aina menee noi viikonloput. Mukavaa oli.
Mä heräsin tänään jo puoli neljältä. Mun unirytmi on mennyt vähän sekaisin mutta kyllä se siitä tasaantuu pikku hiljaa. Uni tulee varmasti aika hyvin tänään illalla. Tänään meillä alkaa ohjattu kuntosaliryhmä illalla. Varttia vaille viisi ja se kestää tunnin. Kaverin kanssa mennään siihen ryhmään. Saa nähdä onko siellä tuttua porukkaa kuin viimeksi. Sekä saa nähdä millainen ohjaaja siellä on. Se on varmaan taas vaihtunut. Olin eilisen loppu illan parhaan kaverin luona. Katsottiin kaikki vastaan yksi. Mä tykkään siitä ohjelmasta. Kiva katsoa sitä sitten sunnuntai iltaisin. Tänään on taas työpäivä. Neljä tuntia.
Katsoo kuinka väsynyt olen töissä sitten tänään. No mä juon vaan kahvia niin enköhän mä herää. Mulla on verikokeet taas tämän viikon torstaina. Kahdentoista jälkeen on aika. Päivällä siis.
Kerkiän syödä lounaan ennen sitä. Jaksaa sitten kävellä sinne tervekeskukseen. Tämän viikon perjantaina on kivasti ohjelmaa.
Naistenryhmä alkaa taas niin tosiaan me mennään sinne stadium liikkeeseen. Shoppailemaan. Sitten perjantai iltana mennään kaverin luokse viettämään sen synttäreitä. Mennään kavereiden kanssa bussilla. Nyt sitten bussimatkat ei tunnu niin pahalta kun kaverit on mukana. Ne tukee mua koska mulla saattaa aina iskeä ahdistus bussissa. En tykkää olla kauheasti bussissa. Se on mulle vielä jotenkin vaikeaa. Välillä nuo bussi matkat menee hyvin tai sitten huonosti. Välillä vaihtelee. Me nyt puhuttiin mun oman ohjaajan kanssa, että alan harjoittelemaan kulkemaan bussilla tämän syksyn aikana. Saan bussikortin ohjaajalta niin mun ei tarvitse itse maksaa niitä bussimatkoja. Aijon tämän syksyn aikana mennä tekemään shoppailu reissuja. Joku viikonloppu välillä.
Cubus liikkeeseen aijon tehdä shoppailu reissun. Siellä mä en ole käynyt pitkään aikaan. Siellä saattaa olla ihania syysvaatteita.
Mun pitää myös ostaa uusia toppeja ja t-paitoja.
Huomenna tulee taas rahaa kelalta. Sekä perjantaina.
Pitää keksiä kaverille joku synttärilahja. Ajattelin sille kaverille ostaa suklaata ja vaikka jotkut korvikset siihen lisäksi.
Se on hyvä lahja. Mä tiedän että se kaveri tykkää koruista.
Mä olen sitten ainoa joka ei juo alkoholia niissä juhlissa.
Mulle on ihan sama mitä muut sanoo siitä.
Olen ihan oikeasti nyt lopettanut juomisen. Mä en ole nyt juonut pariin kuukauteen. Juon coca colaa niissä juhlissa.
Siinä on mun illan juomat. Pitää sitten miettiä mitä pukea päälle niihin juhliin. Viisi päivää aikaa miettiä.
Tänään taas jaan lääkkeet illalla dosettiin. Nyt mulla on kaikkia lääkkeitä taas. Sitten kun on käynyt verikokeissa niin sen jälkeen saa sitten taas hakea leponexia.
Varmaan vasta ensi viikolla haen taas. Tälle viikolle riittää vielä leponexit. Voisin kohta katsoa tämän päivän vaatteet.
Tästä on tulossa ihan mukava päivä. Mukavaa mennä salille taas.
Ai niin mulla oli punnitus perjantai aamuna. Mun paino on pysynyt samana. Painan sen 75 kiloa.
Ei ole onneksi noussut. Mulle tuo on juuri sopiva paino.
Mutta ei sekään haittaa jos se siitä vaikka tippuisi.
Pääasia ettei ole noussut. Mä syön aika terveellisesti ja liikun paljon.
Niin paino on pysynyt kurissa. Suosittelen lenkkeilyä.
Se on yksi hyvä liikunta muoto. Sekä salilla käynti.
Mä saan aina liikunnasta hyvän olon. Oli se sitten puoli tuntia tai tunti. Aina kun käyn lenkillä niin se mun lenkki kestää sen puoli tuntia. Mä kävelen silloin aika kovaa.
Liikunta auttaa masennukseen. Mun masennukseen se on auttanut.
Suosittelen kokeilemaan kaikenlaista liikuntaa.

Viikon päästä Stadium liikkeeseen.Perjantai 31.08.2018 06:50

Vielä tää päivä pitää jaksaa töissä ja sitten lomille. Olen lähdössä vasta tuossa illalla. Poikaystävä tulee hakemaan. En ole vielä pakannut. Kun saan blogin kirjoitettua niin alan pakkailemaan. Katsottiin eilen salkkarit parhaan kaverin kanssa. Oli taas jännä jakso. Tänään pitää todellakin illalla katsoa taas salkkarit. Salkkareiden jälkeen katsottiin sitä uutta jahti ohjelmaa. Oli musta aika mielenkiintoinen niin voisi jatkossa katsoa sitä. Ulkona on aika sumuinen ilma. Puen tänään vähän lämpöisää vaatetta päälle. Laitan tuon mun trenssitakin. Se on pitkä ja lämmittää. Sitten vielä sen alle tuo huppari. Heräsin jo kuuden jälkeen. En enää saanut unta. Joten totesin vaan että nyt ylös ja kahvin keittoon.
Nyt tänään pitää juoda paljon kahvia että pysyy hereillä. Mä haluan mennä tänään subwayhin. Hakemassa subin. Mä sanoin eilen poikaystävälle että käydään subwayssa samalla kun käymme kaupassa. Pitää ostaa viikonlopuksi jotain ruokaa ja vähän herkkuja. Mun tekee kauheasti mieli sipsiä. Ehkä ostan niitä tai pizzaa. Katsotaan. Vielä on hyvin aikaa miettiä. Tulee varmasti ihan kiva viikonloppu.
En ole nyt ollut poikaystävän luona pitkään aikaan.
Kaverit on täällä viikonlopun. Ja viikon päästä on ne kaverin synttäribileet. Pitää vaan keksiä joku lahja sille kaverille. Käyn varmaan ostamassa sen lahjan tokmannilta.
Ajattelin jotain korua ja sen kanssa vaikka suklaalevy.
Siinä olisi hyvä lahja. Tosiaan mä en aijo juoda sitten niissä juhlissa mitään alkoholia koska olen lopettanut juomisen. Hyvin on nyt menny sen asian kanssa. Ei ole yhtään tehnyt mieli mitään alkoholia. Nyt kun menen lomille niin juon vaan vettä ja limua.
Käydään varmaan lidlissä kaupassa. Siellä on halpaa.
Nyt on elokuun vika päivä. Huomenna alkaa syyskuu.
Nopeasti meni tämä elokuu. se on nyt syksy. Viikon päästä meillä alkaa se naistenryhmä taas. Mennään viikon päästä sitten naistenryhmässä tuonne staduim liikkeeseen shoppailemaan.
Ihanaa päästä sinne shoppailemaan Mä voin sitten sieltä ostaa salille vaatteita. Hiki paitaa ja housuja. Mä tarvitsen oikeasti uudet salihousut koska edelliset on aika kuluneet.
Eiköhän sieltä stadiumista löydy. Nyt kun meillä alkaa se naistenryhmä niin me käydään shoppailemassa välillä, tai kahvilla..
Ulkoillaan..tehdään kaikkea mukavaa siinä ryhmässä.
Kaverit on mukana siinä ryhmässä myös. Mutta. Nyt alan pakkailemaan ja pukemaan vaatetta päälle.
Odotan innolla iltaa että pääsee lähtemään lomille.
Tulee varmasti mukava viikonloppu. Pääsee taas poikaystävän kanssa viettämään aikaa taas pitkästä aikaan.
Olen kovasti kaivannut sitä.