IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Silmätulehdus.Lauantai 15.09.2018 08:16

Jouduin eilen menemään lääkäriin mun silmän takia. Se oli punainen ja turvonnut niin lääkäri totesi että se on silmätulehdus. Sain nyt silmätipat siihen silmään. Joudun laittamaan sitä kolme kertaa päivässä silmään. Se lääke maksoi jotain 15 euroa. Sain sen lääkkeen heti kun kävin apteekissa lääkäri käynnin jälkeen. Samalla olisin hakenut leponexia mutta sitä reseptiä ei ollut vielä uusittu. Käyn hakemassa sitä sitten ensi viikolla. Mulla alkaa tää flunssa helpottaa. Mutta nyt tulee vaan räkää.
Kurkku ei ole enää niin kipeä. Luulen että pääsen töihin taas maanantaina. Me ei nyt nähdä poikaystävän kanssa koska olen vielä kipeä enkä halua tartuttaa poikaystävää. Näemme sitten ensi viikon viikonloppuna kun lähden lomille. Sovittiin jo poikaystävän kanssa että menen sen luokse. Odotan jo kovasti sitä. No vielä viikko.
En osallistunut naistenryhmään eilen kun mun piti mennä lääkäriin. Sain onneksi autokyydin ohjaajalta. En muistanut katsoa vain elämää eilen. Mä menin jo salkkareiden jälkeen nukkumaan. No se vain elämää tulee vielä montaa kertaa uusintana. Kyllä mä näen ne kaikki jaksot jossain vaiheessa. Join kahvia äsken enkä ole vieläkään oikeen hereillä. Menen ehkä takaisin nukkumaan aamupalan jälkeen. Olen nyt katsonut katsomosta ensitreffit alttarilla USA. Ajattelin tänään jatkaa sen katsomista. Musta se on hyvä ohjelma. Mä seuraan nyt sitä suomi versiota siitä. Aika jännä että vasta nyt olen alkanut katsomaan sitä ohjelmaa.
No ei se mitään. Lemmen viemää on mennyt taas jännäksi. Siinäkin taas tapahtuu jotain. Samoin salkkareissa.
Posse pitää katsoa tuolta katsomosta. En katsonut sitäkään eilen.
Katson sen Posse jakson tänään jossain vaiheessa. Se on niin paras.
Siinä saa nauraa kun katsoo sitä. Duudsonit on vaan parhaita.
Tuntuu nyt oudolta kun en näe kavereita tänä viikonloppuna. Paras kaverikin lähti lomille. Näemme sen kanssa sitten sunnuntaina.
Nyt mulla on ollut silleen hyvä olo ettei ole ahdistanut yhtään.
Eikä nyt ole mennyt rauhottavia. Hyvä vaan.
Nyt menee vähän parempi kausi. Saa sitten nähdä mitä ensi viikko tuo tullessaan. Odotan jo että se meidän sählyryhmä alkaa taas.
Se alkaa lokakuun alussa aina tiistai iltapäivisin.
Mä niin rakastan pelata sählyä ja mä olen aika hyvä puolustaja siinä.
Mä en yhtään pelkää kun pelaan. Mä vedän aina täysillä ja kannustan muita samalla. Me pelataan aina se 40 minuuttia.
Se on hyvä aika. Siinä syke vaan nousee ja pelin jälkeen hyvä fiilis ja olo. Tulee jotenkin onnistunut olo.
Aamupala on tänään taas yhdesksältä. Varmaan on puuroa aamupalaksi. Syön sitä sitten aamupalalla. Mä rakastan puuroa. Tekee vaan hyvää vatsalle. Koitan tänään juoda paljon teetä.
Nyt kun olen ollut kipeä niin tee ei ole oikeen maistunut.
Eikä oikeen kahvikaan ole maistunut.
En olisi uskonut että tulen näin kipeäksi. En ole moneen vuoteen ollut näin kipeä. No mä toivon että tämän flunssa jälkeen seuraavaa flunssaa ei tule vähään aikaan.
Täytyy varmaan mitata lämpö samalla kun menen aamupalalle. Saan sen kuumemittarin ohjaajalta.
Katsotaan onko vielä lämpöä. Luulen että on vielä.
Mutta. Nyt vaan lepäilen. Ei tarvitse lähteä mihinkään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.