IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vielä tää päivä pitää jaksaa töissä ja sitten lomille. Olen lähdössä vasta tuossa illalla. Poikaystävä tulee hakemaan. En ole vielä pakannut. Kun saan blogin kirjoitettua niin alan pakkailemaan. Katsottiin eilen salkkarit parhaan kaverin kanssa. Oli taas jännä jakso. Tänään pitää todellakin illalla katsoa taas salkkarit. Salkkareiden jälkeen katsottiin sitä uutta jahti ohjelmaa. Oli musta aika mielenkiintoinen niin voisi jatkossa katsoa sitä. Ulkona on aika sumuinen ilma. Puen tänään vähän lämpöisää vaatetta päälle. Laitan tuon mun trenssitakin. Se on pitkä ja lämmittää. Sitten vielä sen alle tuo huppari. Heräsin jo kuuden jälkeen. En enää saanut unta. Joten totesin vaan että nyt ylös ja kahvin keittoon.
Nyt tänään pitää juoda paljon kahvia että pysyy hereillä. Mä haluan mennä tänään subwayhin. Hakemassa subin. Mä sanoin eilen poikaystävälle että käydään subwayssa samalla kun käymme kaupassa. Pitää ostaa viikonlopuksi jotain ruokaa ja vähän herkkuja. Mun tekee kauheasti mieli sipsiä. Ehkä ostan niitä tai pizzaa. Katsotaan. Vielä on hyvin aikaa miettiä. Tulee varmasti ihan kiva viikonloppu.
En ole nyt ollut poikaystävän luona pitkään aikaan.
Kaverit on täällä viikonlopun. Ja viikon päästä on ne kaverin synttäribileet. Pitää vaan keksiä joku lahja sille kaverille. Käyn varmaan ostamassa sen lahjan tokmannilta.
Ajattelin jotain korua ja sen kanssa vaikka suklaalevy.
Siinä olisi hyvä lahja. Tosiaan mä en aijo juoda sitten niissä juhlissa mitään alkoholia koska olen lopettanut juomisen. Hyvin on nyt menny sen asian kanssa. Ei ole yhtään tehnyt mieli mitään alkoholia. Nyt kun menen lomille niin juon vaan vettä ja limua.
Käydään varmaan lidlissä kaupassa. Siellä on halpaa.
Nyt on elokuun vika päivä. Huomenna alkaa syyskuu.
Nopeasti meni tämä elokuu. se on nyt syksy. Viikon päästä meillä alkaa se naistenryhmä taas. Mennään viikon päästä sitten naistenryhmässä tuonne staduim liikkeeseen shoppailemaan.
Ihanaa päästä sinne shoppailemaan Mä voin sitten sieltä ostaa salille vaatteita. Hiki paitaa ja housuja. Mä tarvitsen oikeasti uudet salihousut koska edelliset on aika kuluneet.
Eiköhän sieltä stadiumista löydy. Nyt kun meillä alkaa se naistenryhmä niin me käydään shoppailemassa välillä, tai kahvilla..
Ulkoillaan..tehdään kaikkea mukavaa siinä ryhmässä.
Kaverit on mukana siinä ryhmässä myös. Mutta. Nyt alan pakkailemaan ja pukemaan vaatetta päälle.
Odotan innolla iltaa että pääsee lähtemään lomille.
Tulee varmasti mukava viikonloppu. Pääsee taas poikaystävän kanssa viettämään aikaa taas pitkästä aikaan.
Olen kovasti kaivannut sitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.