IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Salille pitkästä aikaan.Maanantai 03.09.2018 04:27

Se on taas viikonloppu vietetty. Olin poikaystävän luona viikonlopun.
Nopeasti aina menee noi viikonloput. Mukavaa oli.
Mä heräsin tänään jo puoli neljältä. Mun unirytmi on mennyt vähän sekaisin mutta kyllä se siitä tasaantuu pikku hiljaa. Uni tulee varmasti aika hyvin tänään illalla. Tänään meillä alkaa ohjattu kuntosaliryhmä illalla. Varttia vaille viisi ja se kestää tunnin. Kaverin kanssa mennään siihen ryhmään. Saa nähdä onko siellä tuttua porukkaa kuin viimeksi. Sekä saa nähdä millainen ohjaaja siellä on. Se on varmaan taas vaihtunut. Olin eilisen loppu illan parhaan kaverin luona. Katsottiin kaikki vastaan yksi. Mä tykkään siitä ohjelmasta. Kiva katsoa sitä sitten sunnuntai iltaisin. Tänään on taas työpäivä. Neljä tuntia.
Katsoo kuinka väsynyt olen töissä sitten tänään. No mä juon vaan kahvia niin enköhän mä herää. Mulla on verikokeet taas tämän viikon torstaina. Kahdentoista jälkeen on aika. Päivällä siis.
Kerkiän syödä lounaan ennen sitä. Jaksaa sitten kävellä sinne tervekeskukseen. Tämän viikon perjantaina on kivasti ohjelmaa.
Naistenryhmä alkaa taas niin tosiaan me mennään sinne stadium liikkeeseen. Shoppailemaan. Sitten perjantai iltana mennään kaverin luokse viettämään sen synttäreitä. Mennään kavereiden kanssa bussilla. Nyt sitten bussimatkat ei tunnu niin pahalta kun kaverit on mukana. Ne tukee mua koska mulla saattaa aina iskeä ahdistus bussissa. En tykkää olla kauheasti bussissa. Se on mulle vielä jotenkin vaikeaa. Välillä nuo bussi matkat menee hyvin tai sitten huonosti. Välillä vaihtelee. Me nyt puhuttiin mun oman ohjaajan kanssa, että alan harjoittelemaan kulkemaan bussilla tämän syksyn aikana. Saan bussikortin ohjaajalta niin mun ei tarvitse itse maksaa niitä bussimatkoja. Aijon tämän syksyn aikana mennä tekemään shoppailu reissuja. Joku viikonloppu välillä.
Cubus liikkeeseen aijon tehdä shoppailu reissun. Siellä mä en ole käynyt pitkään aikaan. Siellä saattaa olla ihania syysvaatteita.
Mun pitää myös ostaa uusia toppeja ja t-paitoja.
Huomenna tulee taas rahaa kelalta. Sekä perjantaina.
Pitää keksiä kaverille joku synttärilahja. Ajattelin sille kaverille ostaa suklaata ja vaikka jotkut korvikset siihen lisäksi.
Se on hyvä lahja. Mä tiedän että se kaveri tykkää koruista.
Mä olen sitten ainoa joka ei juo alkoholia niissä juhlissa.
Mulle on ihan sama mitä muut sanoo siitä.
Olen ihan oikeasti nyt lopettanut juomisen. Mä en ole nyt juonut pariin kuukauteen. Juon coca colaa niissä juhlissa.
Siinä on mun illan juomat. Pitää sitten miettiä mitä pukea päälle niihin juhliin. Viisi päivää aikaa miettiä.
Tänään taas jaan lääkkeet illalla dosettiin. Nyt mulla on kaikkia lääkkeitä taas. Sitten kun on käynyt verikokeissa niin sen jälkeen saa sitten taas hakea leponexia.
Varmaan vasta ensi viikolla haen taas. Tälle viikolle riittää vielä leponexit. Voisin kohta katsoa tämän päivän vaatteet.
Tästä on tulossa ihan mukava päivä. Mukavaa mennä salille taas.
Ai niin mulla oli punnitus perjantai aamuna. Mun paino on pysynyt samana. Painan sen 75 kiloa.
Ei ole onneksi noussut. Mulle tuo on juuri sopiva paino.
Mutta ei sekään haittaa jos se siitä vaikka tippuisi.
Pääasia ettei ole noussut. Mä syön aika terveellisesti ja liikun paljon.
Niin paino on pysynyt kurissa. Suosittelen lenkkeilyä.
Se on yksi hyvä liikunta muoto. Sekä salilla käynti.
Mä saan aina liikunnasta hyvän olon. Oli se sitten puoli tuntia tai tunti. Aina kun käyn lenkillä niin se mun lenkki kestää sen puoli tuntia. Mä kävelen silloin aika kovaa.
Liikunta auttaa masennukseen. Mun masennukseen se on auttanut.
Suosittelen kokeilemaan kaikenlaista liikuntaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.