IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kaverin synttärit.Perjantai 07.09.2018 08:21

Tänään juhlimaan kaverin synttäreitä. Mennään kavereiden kanssa bussilla kaverin luokse. Kävin eilen nostamassa bussirahat.
Juomana mulla on sitten niissä juhlissa limua. En juo yhtään alkoholia.
Kaverit saa juoda jos haluaa. Minä en. Mulle vaan tulee huono olo alkoholista. Mietin sitä että mitä sitä pukisi sinne päälle. No voin vaikka kohta katsoa vaatteet kun saan blogin kirjoitettua. Ai niin tänään meillä on naistenryhmä ja ollaan menossa sinne stadium liikkeeseen shoppailemaan. Kivaa kun pääsee vähän shoppailemaan ja rahaa on tullut kelalta taas tänään. Niin hyvin voi vähän shoppailla.
Mä otan rauhottavia mukaan kun mennään bussilla. Jos iskee paha ahdistus silloin niin on ihan hyvä että rauhottava on mukana.
Otan sen heti kun alkaa ahdistaa. Mun pitää käydä tänään tokmannilla. Ajattelin mennä sinne lounaan jälkeen. Me lähetään kavereiden kanssa vasta kello neljän bussilla. Hyvin kerkiää käydä tokmannilla.
Aamupala on hetken päästä. Alkaa olla jo vähän nälkä.
Tänään mä otan mun Guess laukun käyttöön kun mennään shoppailemaan. Sitäkin laukkua pääsee taas käyttämään.
Mulla oli eilen verikokeet. Mä pääsin aikaisemmin mikä ei haitannut yhtään. Siellä ei ollut onneksi ruuhkaa. Aika hiljaista.
Kävin sitten kaupassa kun pääsin verikokeista. Salkkari jakso oli hauska eilen kun Jutta ja Kalle tappeli siinä muiden kanssa.
Naurettiin parhaan kaverin kanssa kun katsottiin. Oli kyllä huvittavaa. Salkkareiden jälkeen katsottiin sitä jahti ohjelmaa. Musta se on aika hyvä se jahti ohjelma. Mielenkiintoinen.
Tänään ei näe salkkareita mutta huomenna sen voi katsoa katsomosta. Ja lemmen viemää.
Ai niin posse alkaa tänään. Katson senkin sitten huomenna.
Posse on ihan pakko katsoa. Se on niin paras.
Onneksi senkin voi katsoa katsomosta. Kohta alan popittaa musiikkia. Tulee kunnon perjantai fiilis päälle. Kivaa päästä viettämään kavereiden kanssa aikaa sitten illalla.
Tulee hyvät bileet. Mä lupasin tuoda pullaa ja suklaata.
Nyt vaan nautin. Elämästä pitää nauttia kun vaan pystyy.
Ja ihan kiva taas päästä pois täältä. Olen sitten ensi viikon viikonlopun täällä. Mä lepään sitten. Nyt on ollut niin paljon kaikkea ohjelmaa ja hyvin mä olen jaksanut.
Lähden lomille sitten tuossa parin viikon päästä. Poikaystävän luokse varmaan. Pitäisi taas käydä myös kotona pitkästä aikaan.
Koitan tässä syksyn aikana käydä sielläkin.
Äiti on taas odottanut koska tulen käymään. Me ollaan soiteltu melkein joka päivä tällä viikolla. Animea aijon varmaan katsoa huomenna kun tullaan takaisin. Huomenna ja sunnuntaina on aikaa sitten katsoa animea. Sitten maanantaina taas töihin.
Kokkiryhmä meillä alkaa ensi viikolla. Torstaina.
Ihan kiva että se ryhmä alkaa. Pääsee tekemään hyvää ruokaa.
Mulla on hyvä ryhmä. siinä on mun kaverit samassa ryhmässä.
Mä muuten kerkiän syömään päivällisen ennen kun me lähdetään kavereiden kanssa sinne juhliin.
Hyvä niin nälkä ei iske ihan heti kun on syönyt päivällisen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.