IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Silmä parantunut.Torstai 20.09.2018 07:43

Kurkku on edelleen aika kipeä. Mun piti eilen käydä apteekissa hakemassa noita strepsils imeskelytabletteja. Otin taas äsken yhden niistä. Kivan hintaisia. Maksoi melkein 9 euroa paketti. Kallista.
No mä toivon että auttavat tuohon kurkkuun. Viikonloppu lähestyy. Olen täällä viikonlopun. Keräilen voimia. Poikaystävä tulee ehkä käymään.
No paras kaveri on maisemissa viikonloppuna niin sen kanssa pääsee viettämään aikaa. Ostin suklaata eilen kun kävin kaupassa. Teki mieli niin ostin. En ole vielä syönyt kaikkea loppuun. Syön tänään ne suklaat pois. Perinteinen siivouspäivä on taas tänään. Mä alan kohta siivoamaan kun saan eka blogin kirjoitettua. Tää kämppä on taas aika sotkuinen.
Eli ihan hyvä siivota nyt. Nukun jotenkin viime yön. Mua vaan yskitti taas aamuyöllä niin olin hereillä. Mutta nukahdin uudestaan.
Heräsin tänään seitsemältä. Tänään ajattelin katsoa animea. Löysin pari sarjaa mitkä pitää katsoa. Katsottavaa on yhteensä 24 jaksoa.
Yhdessä sarjassa on 12 anime jaksoa. Ajattelin tässä aamupäivän katsoa. Kun saan eka siivottua. Olen nyt juonut paljon hunajateetä. Se on tosi hyvää. Mä juon mielummin sitä kun taas kahvia. Paljon parempaa kuin kahvi. Mun mielestä ainakin.
Olen tee ihmisiä enemmän kun taas kahvi ihminen.
Teetä pitää muuten ostaa lisää. Alkaa olla loppu. No mä ostan sitä lisää kun käyn kaupassa seuraavan kerran. Eli varmaan tänään tai huomenna. Mietin pitäiskö tänään käydä lidlissä pyörimässä?
Mä en ole vähään aikaan käynyt lidlissä. Joo teen silleen että menen lidliin tänään. Tulee vähän käytyä ulkona. Illalla ajattelin mennä lenkille pitkästä aikaan. Kävelen rauhallisesti.
Tiedän minkä lenkkireitin aijon tehdä tänään. Kestää sen puolisen tuntia. Ihanaa päästäs ulkoilemaan. Toivon että vettä ei ala satamaan. Ulkona on varmaan ihan hyvä ilma.
Meillä on toimintatunti varmaan tänään taas. Se on meillä joka torstai. Varmaan meillä on ulkoilua. No ihan kiva sekin.
Pääsee kunnolla liikkeelle tänään. Kyllä toi raitis ilma tekee tosi hyvää kun on ollut nyt melkein kaikki päivät sisällä kun on ollut kipeä. Alkaa olla jo vomia taas. Mikä on vaan hyvä ja ruoka maistuu myös. Mun silmä ei ole enää tulehtunut. Sekin on parantunut. Kiitos silmätippojen. Vielä tää päivä laitetaan silmätippoja niin se oli sitten siinä. Voin sanoa että nää pari viikkoa on ollut tosi rankka.
Ollut kipeä melkein pari viikkoa. Tottakai se vie voimia. Mutta mä selvisin. Toivon nyt että tää mun kurkku alkaisi jo parantumaan.
Mutta. Nyt alan imuroimaan. Saa siivoukset tehtyä.
Ihan ok päivä tulossa tänään. Huomenna alkaa onneksi viikonloppu.
Saa silloin levättyä taas. Pääsee töihin maanantaina kun on levännyt kunnolla. Huomenna tulee taas Posse mikä me katsotaan parhaan kaverin kanssa. Tulee kunnon naurut.
Se on vaan niin paras. Katsoin taas katsomosta duudosnit tuli taloon.
Sekin oli aika hyvä jakso. Vielä sitä tulee 6 jaksoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.