IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Animen katsomista ja pyykinpesua.Sunnuntai 23.09.2018 07:48

Todella mukavasti tää viikonloppu on mennyt. Eilen poikaystävä tuli käymään. Haettiin vähän pizzaa ja leffa mässyä. Katsottiin pari leffaa tuolta netflixistä. Molemmat oli kauhu leffoja. Ihan katsottavia olivat.
Kävin eilen taas lenkillä illalla. Menin lenkille kun poikaystävä oli lähtenyt. Oli ihana ilma taas ulkona. Aurinko paistoi. Loppu lauantai illan olin taas parhaan kaverin luona. Menin jo eilen yhdeksältä nukkumaan. Nukahdin heti kun menin sänkyyn. Nyt tänään mä heräsin jo seitsemältä. Nyt on aika pirteä olo näin aamusta. Kahvit join äsken.
Tänään olisi pyykin pesua. Pakko pestä taas kun sitä pyykkiä on kertynyt taas kiva määrä. Mä pesen nyt tämän aamupäivän pyykkiä jos pesukone on vaan vapaa. Huomenna olisi tarkoitus mennä taas töihin. Olen parantunut kokonaan flunssasta ja kovasta kurkku kivusta. Pari viikkoa se kurkku kipu kesti. Mukavaa nähdä työkaverit huomenna.
Huomenna menen salille taas. Mikä on illalla. Kaverin kanssa taas mennään sinne. Ihan mukavaa päästä taas salille pitkästä aikaan. Tekee vaan hyvää koko kropalle. Tänään ajattelin katsoa animea. Nyt on tullut yhdestä sarjasta kaikki jaksot niin ajattelin pitää katsomis maratoonin. Katsoa aamupäivän animea. Alan katsomaan animea kun olen syönyt aamupalan ja saanut pyykit koneeseen.
Mulla on vielä 3 coca cola tölkkiä jäljellä. Puolet olen jo juonut.
Coca cola on paras limu. Toinen mun lempi limu on jaffa.
Mielummin juon limua kun taas alkoholia. Mun ei ole tehnyt yhtään mieli alkoholia näiden kuukausien aikana.
Se on vaan hyvä juttu. Kaverit ja poikaystävä juovat alkoholia mutta se ei haittaa mua yhtään. Kun join alkoholia niin mä join aina päärynäviiniä ja siideriä. Yksi päärynäviini pullo ja pari siideriä siihen päälle. Sen verran mä join aina.
Siihen asti tuli juotua kunnes tuli huono olo.
Kun olin nuorempi niin silloin tuli juotua paljon useammin.
Eikä mun kannata juoda kun mulla on nää lääkkeet mitä joutuu syömään joka päivä. Mutta. se voi olla että ehkä joskus mä alan taas juomaan. Mutta nyt mua ei huvita yhtään juoda.
Mikä on vaan hyvä. Huomenna taas jaetaan dosettiin viikon lääkkeet. Mulla on onneksi leponexia ja masennuslääkettä. Ei tarvitse hakea apteekista lisää.
Ai niin kun menen huomenna taas töihin niin pitää muistaa ottaa taas rauhottava mukaan. Mutta mä luulen että huominen päivä menee varmasti hyvin ilman rauhottavaa. Mutta katsotaan.
Se on hyvä silti olla mukana. Mietin tässä pitäiskö mun käydä tänään kaupassa vai vasta huomenna?
Huomenna kerkiää kyllä käydä työpäivän jälkeen. No mä mietin vielä. Voi olla että menen tänään. Lenkille aijon tänään taas mennä.
Mä olen nyt käynyt joka päivä lenkillä.
Tekee todella hyvää. Se puolen tunnin lenkki päivässä on sopiva. Tai tunnin lenkki. Nyt mä olen mennyt noita puolen tunnin lenkkejä.
Lenkkeilen aina sellaista ripeää tahtia. Että syke vähän nousee siinä samalla. Meillä alkaa se meidän sählyryhmä ensi kuussa.
Jee. Mä olen niin odottanut että se sähly taas alkaa. Se on meillä aina kerran viikossa tiistaisin. Pelataan aina se 40 minuuttia.
Päästään parhaan kaverin kanssa pelamaan.
Paras kaverikin tykkää todella paljon sählystä. Se on meidän molempien juttu. Ollaan pelattu jo monta vuotta.
Ihanaa kun on sunnuntai eikä ole mikään kiire.
Vielä kerkiää levätä tämän päivän. Innolla aloitan sitten ensi viikon.
Toivon että ensi viikko on hyvä viikko.
Positiivinen asenne vaan päälle. Niin sillä selviää ensi viikon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.