IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kurkussa paha tulehdus.Tiistai 18.09.2018 07:43

En eilen pystynyt menemään töihin tämän kurkku kivun takia. Jouduin menemään lääkäriin. Hyvä että menin sillä mun kurkussa on tosi paha tulehdus. Ottivat nielunäytteen mun kurkusta ja tänään tulee tulokset mikä siellä mun kurkussa on ja saan siihen sitten lääkkeet. Tää kurkku kipu on kestänyt jo yli viikon. Nieleminen sattuu kun syön ruokaa.
En ole ollut koskaan näin kipeä. Mä varaudun siihen että joutuu nyt levätä tämän viikon. Mä soitan tänään töihin etten ole tulossa tänään enkä huomenna. Mulla on nyt tavallaan sairasloma. Voi olla etten mene lomillekkaan tämän kurkun takia. Nyt sitä sitten sairastetaan. En saanut viime yönä nukuttua kunnolla kun mua yskitti ihan kauheasti ja tuli kuolaa. Menen heti apteekissa käymään kun saan ne lääkkeet.
Mun silmä alkaa olla jo terve. Ei ole enää turvonnut. Tipat ovat auttaneet. Hyvä niin. Yksi huoli vähemmän. Tänään mä makoilen sohvalla ja katselen netflixiä ja katsomosta ohjelmia ja sarjoja. Ei tässä nyt muutakaan voi tehdä kun on kipeä.
Sain eilen leponexit kun kävin apteekissa. Nyt on taas kaikkia lääkkeitä.
Ei tarvitse hetkeen hakea mitään.
Kävin eilen kaupassa kun tulin lääkäristä niin ostin hunajaa. Se on teen kanssa tosi hyvää. Laittaa sitä sekaan. Ostin halvinta hunajaa mitä oli.
Niin ja kahvia ostin myös yhden paketin. Nyt on taas kahvia. Saa aamukahvit keitettyä. Nyt kun olen kipeä, niin mulla on hyvin aikaa pestä pyykkiä tänään. Pesen nyt vaikka tässä aamulla. On taas kertynyt. En ole nyt lähdössä mihinkään niin hyvin voin pestä.
Aijon olla hereillä nyt aamupäivän etten nuku. Olen koneella vaikka.
Tunnin päästä on aamupala. Leivän syönti ei houkuta koska on vaikeaa niellä. Meillä on puuroakin aamupalalla niin mä syön vaikka sitä. Mehukeiton kanssa. Se menee paremmin kurkusta alas.
Syön siis sitä. Sitten myöhemmin keitän taas teetä.
Mukava aamu kun ei ole kiire. Heräsin tuossa vähän ennen seitsemää. En saanut enää unta. kahvit keitin äsken.
Animea ajattelin taas katsoa pitkästä aikaan taas. Nyt on taas muutama sarja mitkä pitää katsoa. Ja on innostusta katsoa.
Pääsee niissäkin eteenpäin. Kohta alkaa taas uudet anime sarjat pyörimään tässä syksyllä. Toivon että tulee hyviä sarjoja.
Mitä voi sitten katsoa. Eilen katselin taas muutaman jakson ensitreffit alttarilla USA. Mä olen jäänyt siihen koukkuun.
Musta se on mielenkiintoinen ohjelma. Tänään varmaan katson taas sitä. Ai niin tänään tulee taas duudosnit tuli taloon. Pakko katsoa illalla salkkareiden jälkeen. Katoin viime jakson niin siinä sai taas nauraa. Duudsonit on niin ihania.
Posse pitää sitten katsoa taas perjantaina. Odotan sitäkin innolla.
Jos joudun olemaan tämän viikonlopun täällä kun olen kipeä, niin vietän parhaan kaverin kanssa aikaa iltaisin.
Paras kaveri on viikonlopun täällä. Mutta voi olla että lähden lomille. Katsoo vaan miten paranen tästä.
Soitan kohta sinne töihin. Ajattelin kahdeksan jälkeen soittaa tai vähän ennen yhdeksää. No varmaan ensi viikolla pääsee taas töihin.
Luulen että olen jo silloin terve.
Mutta. Nyt pitää levätä. En ole menossa salille huomenna.
En saa nyt kauheasti liikkua tämän kurkun takia.
Mulla on myös mennyt ääni kun kurkku on niin kipeä.
Pystyn jotenkin puhumaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.