IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Alkaa uusi kausi lemmen viemää.Tiistai 25.09.2018 07:40

Oli mukavaa mennä taas töihin eilen. Kaikki työkaverit olivat ihmettelleet missä olen ollut. Sanoin niille että olen ollut pari viikkoa sairaana. Hyvin meni eilinen päivä. Jaksoin hyvin myös salilla. Oli hyvä tunti. Nyt olo on taas pirteä. Semmoinen olo että jaksaa taas.
Jaoin eilen viikon lääkkeet taas dosettiin. Nyt on kaikkia lääkkeitä taas.
Ei tarvitse hetkeen hakea mitään. Mulla on oli töissä rauhottava mukana ja mä selvisin ilman sitä. varmaan selviän tästäkin päivästä ilman rauhottavaa. Kohta voisi pukea vaatteet päälle ja laittaa laukkua valmiiksi. Tunnin päästä pitää lähteä töihin. Salkkari jakso oli eilen taas hauska. Ulla vihaisena. Pakko taas tänään katsoa salkkarit.
Meillä on taas tänään ulko liikuntaa iltapäivällä. Meillä on pururatalenkki.
Hyvä pääsee lenkkeilemään. Ensi viikolla meillä alkaa tiistaina taas sähly. Jee. Olen innoissani siitä. Päästään parhaan kaverin kanssa pelaamaan. Huomenna on taas salia illalla. Nyt on taas sopivasti liikuntaa tälle viikolle. Torstaina aijon mennä illalla sitten lenkille jos on hyvä sää. Liikunta tekee hyvää. Ainakin mulla se auttaa tuohon masennukseen ja ahdistukseen.
Kannattaa liikkua. Sali on hyvä paikka purkaa stressiä ja ahdistusta.
Niin ja paineita. Sen takia mä käyn salilla. Aina tekee hyvää.
Nukkuu myös paremmin seuraavan yön.
Mulla on semmoinen tunne että olisin vähän laihtunut. Meillä on taas punnitus tämän kuun lopulla. Nyt mun paino on pysynyt samana eikä ole noussut. Se on vaan hyvä juttu.
Syöminen ja liikunta vaikuttaa painoon paljon. Olen syönyt terveellisesti joka päivä ja herkutellut vaan viikonloppuisin.
Se on onnistunut hyvin. Viikolla ei ole esimerkiksi tullut mitään suklaan himoa. Ainakaan mulla. Mutta. Tästä on tulossa ihan ok päivä. Ai niin tänään alkaa lemmen viemää uusi kausi.
Katsotaan se tänään kaverin kanssa. Se on 14 kausi.
Monta kautta tullut siitäkin sarjasta. Mutta. Nyt alan kuunnella vähän musiikkia. Tulee hyvä fiilis päälle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.