IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pizzaa ja leffoja :)Lauantai 22.09.2018 08:22

Viikonloppu olisi taas. Nopeasti menee taas aika koska tuntuu ihan siltä että viikonloppu olisi ollut hetki sitten. Tänään on tulossa erittäin mukava päivä. Poikaystävä on tulossa tänään käymään. Me ei olla nähty kolmeen viikkoon. Tässä on nyt ollut vaikka mitä mutta tänään me vihdoinkin näemme. Lupasin tarjota pizzat. Mun tekee mieli kauheasti pizzaa. En ole syönyt aikoihin pizzaa niin nyt on hyvä hetki.
Kävin eilen kylillä. Apteekissa ja kaupassa. Apteekissa kävin hakemassa sitä sepamed saippuaa. Oli kiva jono siellä apteekissa kun odotin että pääsee kassalle. Meni varmaan 10 minuuttia ennen kun pääsin kassalle. Paljon oli porukkaa apteekissa. Kaupassa kävin ostamassa lisää teetä ja coca colaa. Katsottiin eilen kaverin kanssa salkkarit ja posse. Oli kyllä taas hyvä posse jakso.
Kävin eilen illalla myös lenkillä. Oli todella ihana sää kävellä. Kiva mä varmaan joudun ehkä taas menemään lääkäriin maanantaina. Huomasin eilen että mulla on molemmat korvat kipeinä.
Nyt ne tuntuu taas. Kiva jos mä saan nyt jonkun korvatulehduksen.
En yhtään ihmettele jos se nyt tulee tuon flunssan jälkeen. Tosi kiva.
Pitää nyt sinnitellä maanantaihin asti näiden korvien kanssa. Mä sanoin eilen ohjaajalle näistä mun korvista, niin se lupasi katsoa mun korviin tänään yhdellä semmoisella laitteella.
Niin tiedetään mikä siellä mun korvassa sitten on. Jos mulla on korvatulehdus niin sitten saan siihen varmaan jonkun antibioottikuurin. Onneksi sinne terveyskeskukseen ei ole kamalan pitkä matka täältä. Menen sinne sitten kävellen heti maanantai aamuna. Pitää vaan soittaa töihin etten ole tulossa koska menen taas lääkäriin. Kiva kun nyt kaikki taudit on tulleet päälle. Silmätulehdus, flunssa, kuume..Tänään laitetaan vikat tipat tuohon mun silmään. Sitten se on ohi. Hyvin on tää silmä parantunut.
Ollut hyvä lääke siihen silmään. No onneksi mulla on sitten rahaa antibiootteihin jos niitä joutuu ostamaan maanantaina.
Apteekki on onneksi lähellä. Tunnin päästä on aamupala.
Syön puuroa jos sitä on aamupalalla. Aijon olla nyt koneella. Kuuntelen kohta vähän jotain musiikkia. Katsellaan leffoja tänään netflxistä poikaystävän kanssa, niin meidän on pakko ostaa sipsiä ja dippiä. Käydään kaupassa samalla niin niitä voisi ostaa.
Nam. Sipsi ja dippi on ihan parhaita. Onneksi mun ruokahalu on tullut takaisin flunssan jälkeen. Kun olin sairaana niin ruoka ei kauheasti maistunut ja oli vaikeaa niellä kun kurkku oli niin kipeä.
Mutta nyt mun kurkku on paljon parempi. Ei ole enää kipeä.
Pystyy nielemään. Jaa-a. Mulla on taas pitkästä aikaan vaatekriisi.
Mitä pukea tänään päälle? No katson kohta vaatteet.
Guess laukun otan tänään taas käyttöön. En ole taas hetkeen käyttänyt sitä laukkua. Nyt on hyvä ottaa se taas käyttöön.
Mutta todella kiva päivä tulossa tänään. Sovittiin poikaystävän kanssa että olen tulossa sen luokse viikon päästä kun pääsen lomille taas. Päästään viettämään laatuaikaa toistemme kanssa. Ihanaa.
Viikko varmaan kuluu hitaasti kun odottaa sitten viikonloppua. No onneksi mulla on töitä ja salia niin aika menee nopeasti.
Näin eilen toista kaveria taas pitkästä aikaan. Katsottiin eilen yhdessä lemmen viemää.
Oli taas kiva katsoa sitä kaverin kanssa. Ensi viikolla sitten taas katsomme yhdessä sitä sarjaa. Ensi viikolla alkaa uusi kausi lemmen viemää. Tiistaina. Mä voisin vähän siivota tätä mun keittötä.
Täällä on aikamoinen sotku vaikka mä siivosin torstaina.
Nyt vaan tasoja pyyhkimään ja tiskaan samalla.
Sitten sen jälkeen katson nuo vaatteet mitä puen päälle.
Hiukset ajattelin pitää auki tänään. Tai jo sekin voi muuttua vielä monta kertaa. Onko hiukset kiinni vai auki.
Tänään täytyy näyttää hyvältä.
Mutta. Nyt musiikki soimaan ja fiilistelemään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.