IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Saan uudet henkkarit ensi viikolla.Perjantai 28.05.2021 06:48

Perjantai. Ihanaa kun alkaa viikonloppu. Tästäkin viikosta taas selvittiin.Nyt voi ottaa taas ihan rennosti. Viikon päästä perjantaina olen menossa sitten parhaan kaverin luokse yökylään. Innolla odotan. Kyllä tää viikko menee taas äkkiä. Kävin eilenä tosiaan hankkimassa kuvan uusiin henkkareihin. Tein netissä sen henkkari hakemuksen, niin uusien henkkareiden pitäisi tulla sitten ensi viikolla viimeistään. Mulla meni rahaa niihin yhteensä 75 euroa. Mutta se on onneksi maksettu niin nyt on henkkarit taas muumataksi vuodeksi. Menin taas pyörällä sinne valokuvaamoon. Pääsi nopeasti sinne ja takaisin. Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä. Ajattelin käydä kaupassa ainakin ja pyykkiä pitää pestä. En eilenä pessyt mutta tänään on taas aikaa. Ai niin ja menen kaverin luokse tänään kylään illalla. Sekä menen lenkille vielä. Tulee taas liikuntaa tälle päivälle. Olin eilenäkin lenkillä. Lenkkeilin pururadalla. Se on yksi mun lempi lenkkeily paikka koska siellä on metsää. Voi kävellä luonnossa mikä rentouttaa minua. Siellä on aina ihanan hiljaista. Siellä on paljon ylä ja alamäkiä mitä sitten mennä. Syke nousee kivasti kun menee mäkeä ylös. Aamukahvit taas juotu. Kahvista tulikin mieleen että pitää käydä tänään sitten ostamassa lisää. On sitten taas kahvia. Nyt on taas leponexia. Kävin eilenä apteekissa samalla kun olin henkkari kuvissa.
Nyt on taas kaikkia lääkkeitä. Ei tarvitse nyt hakea mitään hetkeen.
Viikonloppuna ajattelin taas pitää jersey shore katsomismaratoonin.
Vielä on pari kautta katsomatta. Niin ja animea voisi myös katsoa viikonloppuna. Ihanaa kun ei ole mikään kiire. Nautin siitä. Aamukahvit sai juoda äsken rauhassa. Onneksi kahvi taas herätti mut. Juon kahvin aina mustana. Tykkään mustasta kahvista. En koskaan lisää mitään maitoa tai sokeria. Mulle riittää päivän aikana se aamukahvi.
Enempää kahvia en juo päivän aikana. Juon sitten enemmän teetä.
Vihreä tee on mun lempi juoma. Mutta nyt musat soimaan ja nauttimaan kesäisetä perjantai päivästä. Alan kuunnella hyvää musaa mistä tulee hyvä fiilis päälle. Nautin taas elämästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.