IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä oli ihan mukava päivä. Kävin lidlissä pyörällä. Nyt on taas kahvia. Ostin samalla ison suklaalevyn. Mistä olen nyt syönyt jo puolet. Teki mieli suklaata niin ostin. Näyttää siltä että aurinko taas paistaa tänään. Ihanaa. Ajattelin varmaan tänään mennä liikuntapuistoon taas treenaamaan kun on näin hyvä sää. Joo menen sinne. Ei aina jaksa lenkkeillä. Olen siellä niin pitkään kun vaan jaksan. Saa nähdä onko siellä tänään paljon porukkaa treenaamassa. Mahdun varmasti joukkoon. Mun paino on pysynyt nyt normaalina. Ei ole noussut onneksi yhtään mikä on hyvä.
Mä liikun paljon ja syön terveellisesti mikä vaikuttaa mun painoon.
En herkuttele yhtään arkipäivinä. Herkuttelen vaan viikonloppuna.
Silloin mä syön aina mitä huvittaa. Fiilis on ollut edelleen hyvä. On ollut todella hyvä että harhoja ja masennusta ei ole ollut nyt yhtään.
Olo on ollut taas normaali. Onneksi on hyvä lääkitys päällä niin pystyy jotenkin elää tätä elämää. Välillä kaikki on hyvin ja välillä taas ei.
Hetki ja päivä kerrallaan. Sain eilenä sulatettua jääkaapin ja pakastimen. Nyt se pitää vielä pestä. Niin sitten se on taas kunnossa ja puhdas. Sulatan jääkaapin ja pakastimen ainakin kerran vuodessa. Se on hyvä välillä tehdä. Niin jääkaappi pysyy sitten kunnossa sekä pakastin. Aamulenkin teen taas tänään. Kun on hyvä sää. Tulee jotain tekemistä aamulla. Liikuntaa.
Kohta otan aamulääkkeet ettei unohdu. Onneksi mulla menee vaan aamulla yksi lääke. Joillakin menee useampi pilleri aamulla. Olen siitä iloinen että aamulla mulla ei mene noita psyykelääkkeitä. Hyvä vaan että otan ne aina illalla. Masennuslääke on hyvä aamulääke.
Se lievittää ahdistusta. Mikä auttaa aika paljon päivän aikana.
Aamulla ei ole sitten niin kauhea olo kun ottaa masennuslääkkeen.
Aamut menee hyvin. Ja iltalääkkeissä on se hyvä puoli että ne rauhoittaa ja pystyy nukkumaan. Leponex on samalla hyvä unilääke.
Pystyn joka yö nukkumaan hyvin enkä koskaan herää yöllä.
Kun on nukkunut hyvin niin jaksaa aika hyvin seuraavan päivän.
Uni on mulle todella tärkeä asia. Mutta. Nyt alan nauttimaan auringosta. Hyvä että vettä ei sada enää. Ensi viikolla pitäisi varmaan koko viikon paistaa aurinko.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.