IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Jee! Aurinko paistaa.Tiistai 25.05.2021 06:35

Tiistai aamu. Nyt mä heräsin vähän ennen kuutta. Hyvin taas nukuin. Jaksaa taas. Kävin eilenä kaupassa. Menin pyörällä. Kauppaan ajoi vaan 5 minuutissa kun meni pyörällä. Mulla oli reppu mihin sai kaikki ostokset.
Pääsi nopeasti kotiin. Pyörä on toiminut hyvin. Kiva on ajaa sillä kaikkialle.
Pääsee nopeammin. Tänään mä teen ruoaksi kanakiusausta. Siinä on taas hyvä ruoka parille päivälle. Laittaa kaikki vuokaan ja uuniin. Antaa olla sen 40 minuuttia uunissa. Sain pestyä pyykit eilenä. Pesukone oli onneksi vapaa. Pesen taas pyykkiä torstaina. Olo on ollut ihan hyvä. Viikko on vähän hitaasti lähtenyt käyntiin mutta kyllä se siitä. Päivä kerrallaan.
Pitää käydä tällä viikolla apteekissa. Leponexia pitää hakea taas. Käyn loppuviikosta apteekissa. Menen taas pyörällä. Pääsee nopeammin.
Pitää myös tällä viikolla ostaan hoitoaine hiuksiin. Käyn varmaan tokmannilta ostamassa sen. Tai sitten ihan ruokakaupasta. Ihanaa kun aurinko taas paistaa. Vesisateet hävisivät. Ainakin hetkeksi. Nyt pitää taas nauttia täysillä auringosta. Kävin taas eilenä illalla lenkillä niin oli kiva ilma. Aurinko paistoi eikä ollut onneksi niin kuuma. Tänään taas lenkkeilyä. Pakko ulkoilla kun on hyvä sää. Pitää käydä taas jossain vaiheessa lidlissä. Kahvia pitää ostaa taas. Siellä myydään sitä hyvää tumma paahto kahvia mikä maksaa vaan alle 3 euroa paketti. Mä ostan aina sitä koska se on paljon halvempaa kuin joku kulta katriina. Ennen ostin kulta katriinaa mutta en sen jälkeen kun se kallistui. Lidlin kahvi on ihan hyvää. Pääasia että siinä on kofeiinia. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet ettei unohdu. Masennuslääkettä mulla on vielä kolmeksi kuukaudeksi. Eli koko kesäksi. Varmaan sitten elokuussa käyn hakemassa seuraavan kerran masennuslääkettä. Masennuslääke on ollut mulle todella hyvä lääke. Se lievittää myös ahdistusta.
Mikä on hyvä. Aamuisin mua ei silleen onneksi ahdista. Mikä on hyvä.
Yleensä se ahdistus tulee joko päivällä tai illalla. Se kuuluu mun elämään. Onneksi olen tottunut. Niitä aina tulee ja menee.
Välillä ahdistaa enemmän tai vähemmän. Vaihtelee aina.
Salkkarit jäi eilenä aika jännään kohtaan. Ismon isä ilmesyi. Pakko katsoa mitä tänään sitten tapahtuu. Kohta salkkarit jää kesätauolle.
No innolla sitten odotan uusia jaksoja syksyllä. Sitten salkkarit tulee taas. Innolla odotan myös Big brotheria.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.