IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Paljon draamaa temppareissa.Lauantai 31.10.2020 07:10

Viikonloppu on mennyt tähän asti mukavasti. Eilen oli ihan kiva päivä.
Sain katsottua tämän viikon temptation island suomi jaksot. Siinä taas vaan tapahtuu. Paljon draamaa. Saa nähdä mitä sitten seuraavissa jaksoissa tapahtuu. Peitto ainakin heilui. Varmasti niin tapahtuu vielä jatkossakin. Mielenkiinnolla haluan todella nähdä ketkä parit jatkavat ja ketkä eroavat. Voi tapahtua ihan mitä vaan. En ole katsonut nyt big brotheria. Muutama jakso taas katsomatta. Katson ne kyllä tänä viikonloppuna. Tänään tai viimeistään huomenna. Huomenna taas selviää kuka lähtee talosta. Uskon että Joel ja Marko jäävät vielä taloon. Ne on mun suosikit. Toivon kovasti että Joel voittaisi big brotherin. Olen ihan varma että se on finaalissa. Olen alkanut nyt myös tykkäämään Kristiinasta. Sekin on mun yksi suosikki. Luulen että se on varmasti vielä talossa pitkään. Ei mene enää kauaa niin bb loppuu. Nopeasti nämä viikot ovat menneet. Tuntuu että ne olisi vasta astunut sinne taloon. Sitten miettii mitä sitä seuraavaksi katsoo? No onneksi tulee sentään salkkarit joka päivä. Se ei koskaan lopu. Nyt siinäkin alkoi tapahtua kun Salla palasi. Saa nähdä mitä kaikkea siinä sitten tapahtuu. Heräsin jo tänään puoli seitsemän. Ajattelin vaan että nyt on hyvä nousta ylös ja alkaa keittämään aamukahvia. Luulen että tänään on hyvä päivä. Aamu on lähtenyt hyvin käyntiin. Kohta alkaa marraskuu. Lokakuu on kohta ohi ja joulu alkaa lähestyä pikkuhiljaa.
Nopeasti tää syksy on kyllä mennyt. Kohta myös vaihtuu vuosi.
Synttärit alkaa myös lähestyä. En vielä tiedä miten juhlisin mun synttäreitä. Varmaan juon viiniä ainakin ja siideriä.
Vedän vaikka kännit. Siinähän ne mun synttärit menee. Voisin viettää niitä parhaan kaverin kanssa. Katsotaan onnistuuko.
Toivon että onnistuu. En halua viettää mun synttäreitä yksin.
Olo tuntuu hyvältä nyt. Nautin taas siitä. Ei yhtään ahdista.
Kävin eilen taas iltalenkillä. Oli kiva ilma ulkona. Menen tänäänkin taas lenkille. Lenkkeily on yksi mun lempi harrastus ja mä koitan joka päivä käydä kävelemässä jonkinlaisen lenkin.
Vähintään puolentunnin. Mun kunto on pysynyt hyvänä ja paino ollut hyvä. Paino ei ole noussut yhtään. Pysynyt samana.
Sekin riippuu siitä miten syö ja liikkuu. Mulla ne menee hyvässä tasapainossa. Mä nautin siitä. Että kroppa voi hyvin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.