IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olen menossa tänään salille.Maanantai 26.10.2020 06:47

Oli todella rentouttava viikonloppu. Unohtui kaikki huolet ja murheet.
Ihanaa oli päästä viettämään aikaa poikaystävän kanssa. Juotiin, valvottiin, saunottiin, katseltiin leffoja.. kaikkea tämmöistä rentoa tekemistä. Nyt aijon aloittaa tämän viikon taas hyvällä fiiliksellä.
Heräsin tänään kuuden jälkeen. Aamu lähtenyt hyvin taas käyntiin.
Tänään olen menossa illalla taas salille treenaamaan. Mulla on nyt ollut pieni tauko etten ole käynyt salilla. Nyt menen taas hyvällä mielellä sinne. Tulee hyvät treenit taas. Mun pitää hakea tällä viikolla vähän lääkkeitä. Masennuslääkkeet ja leponexit. Alkaa molemmat olla loppu. Käyn varmaan loppu viikolla hakemassa. Vielä niillä ei ole mikään kiire. Tälle viikolle vielä riittävät. Pitää muuten kohta lukea uutiset että ketkä kaksi nyt sitten lähti sieltä bb talosta?
Mä kattelin eilen koko eilisen päivän bb:tä. Muutama jakso oli katsomatta mutta nyt taas tiedän missä mennään. Salkkarit pitää katsoa tänään. Jiri ja Eeva keskustelevat. Saa nähdä mihin se sitten johtaa. Alan kohta suunnitella mitä ruokaa syön tällä viikolla. Tänään ajattelin tehdä jauhelihakeittoa. Siinä on hyvä ruoka tälle päivälle.
Saa sitten nähdä kuinka tämä viikko sujuu. Toivon että hyvin. Luulen etten masennu. Nää aamut tuntuu todella hyviltä. Helppo kyllä nousta aamulla ylös. Kun tietää että aamulla ei ole mikään kiire.
Niin saa tehtyä aamurutiinit rauhassa. Join taas kupin kahvia mikä kyllä herätti. Aina kun herään aamulla niin heti aamukahvin keittoon.
Ekana pitää saada kahvia. Sitten kun on juonut sen kahvin niin sitten alan kirjoittaa blogia. Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia ja alkaa suunnitelemaan mitä syön tällä viikolla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.