IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Mikään ei masenna!Torstai 22.10.2020 06:57

Jes. Huomenna alkaa viikonloppu! Olen taas lähdössä poikaystävän luokse. En ole ollut pitkään aikaan taas sen luona. Kiva taas mennä pitkästä aikaan. Vietetään kiva viikonloppu. Saunotaan ja katsellaan taas leffoja. Valvotaan myöhään. Kaikkea rentoa tekemistä. Tämä viikko on mennyt paljon paremmin kun viime viikko. Olen jaksanut enemmän tällä viikolla. Viime viikko tuntui paljon ahdistavalta.
Tällä viikolla mua ei ole yhtään ahdistanut. Mikä on vaan hyvä.
Olen taas paremassa kunnossa. Mä heräsin taas tänään kuuden jälkeen. Hyvin nousin sängystä ylös ei ollut mitään ongelmaa. Join aamukahvit äsken. Nyt kirjoitan blogin ja sitten alkaa siivoilu. Saa kämpän siivottua. Pitää myös pestä lakanat ja muut vaatteet.
Katson taas tänään ne bb jaksot mitä en ole vielä nähnyt. Mulla on pari jaksoa katsomatta. No tänään on hyvin aikaa katsoa. Sitten kun on siivonnut. Vaikka nyt on märkää ja pimeää niin se ei oikeastaan haittaa mua yhtään. Tähän tottuu. Silloin kun olin nuorempi niin syksy tuntui todella ahdistavalta. Oli koko ajan masentunut olo mutta ei onneksi enää. Nyt on tosi hyvä olla eikä mulla ole ollut masennusta aikoihin.
Moneen vuoteen. Tottakai mulle tulee joitakin päiviä kun alkaa masentaa mutta se kestää sitten vaan sen pari päivää. Sitten kun aina saanut olla ja levätä niin silloin ei enää masenna.
Selviää siitä. Koittaa vaan ajatella että mulla on elämässä paljon hyviä asioita. Olen iloinen niistä. Kaverit ovat se tärkein.
Niistä mä saan paljon voimaa jaksaa. Ne on mun tuki ja turva.
Salkkarit jäi eilen aika mielenkiintoiseen kohtaan. Pakko katsoa taas tänään. Mitä Jiri sanoo Nellalle. Siitä Lapsi asiasta.
Jännäksi menee! Tänään maksan pari laskua pois. Rahaa on tullut tänään niin hyvin pystyy maksamaan ne laskut.
Sitten niitä ei tarvitse enää miettiä. Mutta nyt alkaa siivoilu.
Pyykit vien hetken päästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.