IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Aijon ottaa rennosti viikonlopun.Perjantai 18.11.2022 05:42

Vihdoinkin alkaa viikonloppu pakko sanoa että on ollut vauhdikas viikko. Viikonloppuna saan taas kunnolla levättyä en ole nyt menossa mihinkään olen täällä kotona. Olen menossa ensi viikon viikonloppuna sitten taas poikaystävän luokse. Eilenä oli mukava päivä sain siivottua ja kävin lidlissä kaupassa ostin vähän suklaata kun teki sitä mieli nyt saa vähän taas hetkutella kun viikonloppu alkaa. Eilenä mulla oli myöhemmin aamulla todella ahdistava olo oli todella lähellä että olisin ottanut sen rauhoittavan lääkkeen mutta en onneksi sitten ottanut sitä. Sain kasattua itseni tein hengitysharjoituksia ja meditoin mikä sitten onneksi auttoi
sitten se ahditus onneksi hävisi. Eilenä illalla mulla oli niin väsynyt olo kun menin nukkumaan niin nukahdin samantien. Heräsin tuossa viideltä tänään ja join äsken aamukahvit. Uskon että tänään sitä ahdistusta tuskin tulee nyt kun olen saanut hyvin nukuttua sekä tulee muutenkin rento päivä tänään niin saa vaan olla. Aijon lenkkeillä viikonloppuna, nukkua, katsoa sarjoja ja ohjelmia..herkutella. Kaikkea rentoa ja mukavaa. Tulee varmasti mukava viikonloppu. Viikon päästä mulla on sitten se hammaslääkäri puoli kymmeneltä aamulla laittavat mun ylähampaan kuntoon. Onneksi sitten kun se lasku tulee ensi kuussa niin pystyn heti maksamaan sen pois. Koitan nyt viikonloppuna saada katsottua kaikki bb jaksot olen vähän siinä jäljessä. Tempparit pitää myös katsoa viikonloppuna saa nähdä mitä siinäkin sitten tapahtuu. Otan nyt aamulääkkeet ja perjantai musat soimaan. Viikonloppu fiilis päälle. Tänään näen taas yhtä mun kaveria niin pääsee sen kanssa viettämään perjantai päivää mikäs sen mukavampaa.

Eilenä oli satanut lunta! :)Torstai 17.11.2022 05:10

Oli hyvät treenit eilenä taas salilla tuli todella hyvä olo sen jälkeen.
Nyt on tämän viikon salitreenit tehty niin voi ottaa loppuviikon vähän rennommin. Aijon kyllä käydä lenkillä nyt joka päivä niin tulee siinä sitten taas liikuntaa ettei jämähdä ihan tuonne sohvalle. Eilenä aamulla kun heräsin niin huomasin että lunta oli satanut ja maa oli vähän valkoinen pakko sanoa että se piristi niin paljon mieltä kun nyt viime aikoina on ollut märkää ja pimeää. Saa nähdä onko jouluna lunta musta vähän tuntuu että ei. Heräsin tuossa vähän yli neljä aamulla ja join aamukahvit äsken. Aloitan kohta siivoukset sain jo eilenä imuroitua niin tänään moppaan lattiat, pesen vessan, siivoan keittiön ja pesen kaikki mun pyykit mitä on kertynyt onneksi tässä on koko aamu aikaa tehdä kaikki. Laitan sitten hyvää musiikkia niin on kivempi siivota. Olo on ollut ihan hyvä ei ole ahdistanut yhtään mikä on vaan hyvä juttu olen nyt keskittynyt hyviin asioihin mitkä tuo mulle iloa ja se auttaa mua jaksamaan. Kaverit on olleet se paras juttu. Olen nauranut paljon viime aikoina mun kavereiden kanssa. Huumoria pitää ehdottomasti olla elämässä ja se että nauraa.
Tuo edes vähän piristystä tähän elämään nyt kun on pimeää ulkona.
Tänään menen päivällä lenkille niin tulee liikuntaa taas tälle päivälle ja mun pitää myös käydä lidlissä kaupassa. Tulee nyt paljon askelia kun kävelee kaikkialle. Sain eilenä uuden verikoe ajan niin se on ensi viikon maanantaina päivällä. Piikille pitää mennä että saa taas sen jälkeen hakea leponex lääkettä. Mulla riittävät leponexit vielä ensi viikolle.
Masennuslääkettä haen sitten alkuvuodesta muistin että se masennuslääke resepti pitää kohta uusia. Nyt otan aamulääkkeet ja siivoukset jatkuvat tästä tulee varmasti mukava päivä. Ihanaa, huomenna on sitten perjantai ja viikonloppu alkaa nopeasti taas tämä viikko on mennyt.

Löysin uudet talvikengät tokmannilta. :)Keskiviikko 16.11.2022 04:54

Eilenä oli hyvä päivä kävin tokmannilla ja kannatti käydä koska mä löysin uudet talvikengät. Ne oli alennuksessa ne kengät oikea hinta olisi ollut 60 euroa mutta ne maksoivat sitten vaan 44 euroa. Todella hyvä löytö nyt mulla on sitten talveksi kunnon talvikengät. Välillä tuolla tokmannilla tekee noita löytöjä. Katselin myös noita joululahjoja samalla niin ostan ne sitten vasta joulukuussa. Eilenä oli todella hyvät ja vauhdikkaat sählypelit. Sain tehtyä jopa pari maalia ja mä annoin ihan kaikkeni peleissä. Juoksin ihan täysiä, hyökkäsin ja loppuajan olin sitten puolustaja. Pakko sanoa että tuli aika hyvä ja onnistunut olo pelien jälkeen sain vähän taas purettua kireää oloa eilenä kun vähän tuntui siltä. Mua ei ole onneksi yhtään ahdistanut tai masentanut ja se on ollut todella hyvä mielummin se kireä olo kun taas ahdistus. Tänään teen ruoaksi makkarakeiton eilenä tuli hyvää chili con carnea. Hyvä että on keittopäivä niin jaksaa sitten illalla treenata salilla. Teen kunnon treenit taas niin tekee hyvää. Pakko sanoa että liikunta piristää mua aina oli se sitten lenkki tai salitreenit.
Mun paino on normaali ja todella hyvä kunto niin aijon pitää niistä huolta.
Se on vaan hyvä asia että kroppa voi hyvin ja kunnossa. Otan kohta aamulääkkeet ja aijon tässä alkaa taas siivota niin huomenna ei sitten taas ole niin kauheasti siivottavaa. Vaihdan puhtaat lakanat sänkyyn ja huomenna pesen lakanapyykkiä. Aamu alkanut kahvilla mikä onneksi herättää. Se on hyvä että mulle riittää päivän aikana vaan yksi kuppi kahvia ja se on aamukahvi loppupäivän juon teetä. Olen enemmän tee ihminen. Nyt alan tiskaamaan ja kuuntelemaan musiikkia niin päivä lähtee sillä mukavasti käyntiin. Kuuntelen semmoista musiikkia mistä tulee hyvä fiilis päälle. Antaa mulle voimaa jaksaa taas tämä päivä uskon että tulee kiva päivä tänään salitreenejä odotellen nyt on innostusta treenata.

Eilenä oli vähän kireä olo.Tiistai 15.11.2022 04:55

Eilenä mulla oli jotenkin ärsyyntynyt ja kireä olo päivällä niin lähdin sitten lenkille tuulettamaan mun päätä mikä auttoi ja kun pääsi salille kunnolla treenaamaan. Purin sen mun kireän olon noilla keinoilla hyvä että ahdistusta ei sentään tullut. Olo tuntuu nyt tällä hetkellä ihan hyvältä kun heräsin ja join aamukahvit. Tänään mulla on ohjelmassa kaupassa käynti, ruoanlaitto ja sählypelit sitten iltapäivällä. Aika ok päivä tulossa teen chili con carnea ruoaksi tänään se on helppo ja nopea ruoka. Huomenna teen makkarakeittoa. Menen taas mun sähköpotkulaudalla kauppaan sillä pääsee nopeasti otan repun niin saan siihen mun kaikki ostokset. En mennyt eilenä tokmannille mutta tänään ajattelin mennä. Hyvin kerkiää käydä ennen sählypelejä. Ajattelin mennä jo katsomaan vähän noita joululahjoja mitä pitäisi ostaa kavereille. Siitä tulee hyvä mieli kun löytää lahjat kaikille. Sain sen mun hammaslääkäri ajan niin se on ensi viikon perjantaina puoli kymmenen. Pääsevät paikkamaan sen hampaan mistä oli lähtenyt se paikka onneksi ei ole tullut kipeäksi. Jos se tulee kipeäksi niin sitten pitää mennä aiemmin hammaslääkäriin. Odotan sitten innolla laskua siitä mikä tulee sitten joulukuussa onneksi pystyn maksamaan sen sitten. Ajattelin tänään katsoa taas animea kun on nyt innostusta. Netflixissä on ainakin kolme animesarjaa mitä olen alkanut katsomaan
sitten aloin mtv palvelusta katsomaan tuota Suomen huippumalli haussa ohjelmaa koska siitä on nyt tullut kaikki jaksot niin voi sitä sitten katsoa monta jaksoa putkeen. Musta se vaikutti mielenkiintoiselta koska siellä on erilaisia ihmisiä malleina. Ne ihmiset siinä kiinnostaa eniten. Salkkareissa taas tapahtuu Nella sai eilenä vissiin jonkun sydänkohtauksen eilisessä jaksossa. Saa nähdä mitä sitten tänään tapahtuu salkkareissa. Nyt otan aamulääkkeet ja alan kuuntelemaan hyvää musiikkia. Uskon että tästä tulee hyvä päivä. Innolla tänään sählypeleihin pelaamaan. Tulee varmasti hyvät pelit tänään.
Oli todella mukava viikonloppu vanhempien luona piristi niin paljon mieltä kun sai vähän vaihdettua maisemaa. Äidin kanssa leivottiin viikonloppuna porkkanakakkua isänpäivän kunniaksi. Tuli todella hyvää en ole pitkään aikaan syönyt porkkanakakkua ja oli kivaa pitkästä aikaan leipoa. Lauantai iltana kävin kunnon puusaunassa oli hyvät löylyt saunajuomana mulla oli jaffaa. Pakko sanoa että mä saunon aina kun olen vanhempien tai poikaystävän luona molemmilla on kunnon puusaunat. Aina kun käyn saunassa niin se mua ainakin rentouttaa todella paljon. Tuo saunominen on myös hyvä keino jos alkaa ahdistaa auttaa myös siihen. Nähtiin eilenä poikaystävän kanssa vietettiin kiva sunnuntai päivä käytiin myös lidlissä kaupassa. Ostin lisää kahvia, mikroaterian ja kylmän latte juoman. Poikaystävä osti mulle semmoisia suklaapiparkakkuja mitkä maistuu mariannelta oli todella hyviä! Kerkesin eilenä syödä muutaman.
Uusi viikko taas alkaa aamu lähtenyt onneksi hyvin käyntiin kiitos aamukahvin. Kahvi taas maistui koska en juonut viikonloppuna yhtään kahvia. Mä heräsin taan ennen herätyskelloa no ei se mitään tulee taas tää rytmi päivään kun herää aikaisin olen aamuvirkku. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin nyt ei tarvitse hakea mitään lääkettä tällä viikolla kaikkia on. Huomenna menen käymään taas kaupassa ajattelin tehdä tällä viikolla ruoaksi makkarakeiton. Tekee sitä nyt mieli ja sitten ajattelin varmaan tehdä chili con carnea. Siinä on hyvät ruoat ainakin parille päivälle. Olo tuntuu nyt ihan hyvältä ainakin vielä. Saa nähdä millainen viikko on tulossa toivon että tulisi hyvä viikko mutta varaudun kyllä siihen taas jos ahdistus iskee. Elän taas tätä elämää hetki ja päivä kerrallaan. Tänään on taas salitreenit innolla olen menossa treenaamaan nyt jaksaa taas kun on hyvin saanut levättyä viikonloppuna. Ajattelin tänään käydä tokmannilla pitää ostaa shampoota ja hoitoainetta ja katselin että siellä oli myös myynnissä kiva David urheilu t-paita minkä haluaisin ostaa. Maksoi vaan 14 euroa se oli ruskean värinen Pieni shoppailu kyllä piristäisi tänään maanantaina.
Tänä viikonloppuna olen menossa vanhempien luokse koska on isänpäivä sunnuntaina kivaa taas nähdä äiti ja isä. Näen myös poikaystävää viikonloppuna niin sekin on aika kiva. Näkee taas kaikki rakkaat ihmiset.
Huomasin eilenä että mulla oli lähtenyt hampaasta paikka niin aijon ensi viikolla varata hammaslääkäriin aika niin saa hampaan kuntoon se ei ole onneksi kipeä niin pystyn olla sen kanssa. Näkee sitten millainen lasku tulee sen hammaslääkäri käynnin jälkeen mutta onneksi pystyn maksamaan sen. Haluan että kaikki mun hampaat on kunnossa ja se on hyvä että mä en pelkää hammaslääkäriä. Mä olen ihan nuoresta asti käynyt hammaslääkärissä niin on tottunut. Olo on edelleen todella hyvä Pakko sanoa että on ollut mukava viikko. Kävin eilenä tokmannilla niin löysin kaverille kivan synttärilahjan ostin semmoisen urheilu t-paidan mitä voi käyttää vaikka salilla, sitten sormikkaat ja suklaata. Löysin myös hienon muumi synttärikortin ja kivan lahjakassin. Nyt on hyvä mieli kun löysi lahjan. Annan sen sitten sunnuntaina kun on kaverin synttärit. Itselle löysin tokmannilla yhden kivan ponnarin ja keltaista kynsilakkaa. Aijon lakata nyt kynnet sitten sillä värillä seuraavaksi. Päätin nyt etten osta vähään aikaan uusia kynsilakkoja koska niitä on mulla aika paljon tällä hetkellä niin enköhän mä pärjää nyt niillä toistaiseksi. Pitää kohta tarkistaa rahatilanne paljon on tilillä rahaa varmasti sen verran niin saa viikonloppu ostokset tehtyä aijon ostaa viikonlopulle suklaata, limsaa ja pizzaa. Ihanaa herkutella taas viikonloppuna mikä piristää niin paljon! Alkoholia en aijo juoda eikä mun edes yhtään tee mieli ja se on vaan hyvä. Siitä tulee jälkeenpäin huono olo ja mä en halua huonoa oloa. Haluan olla iloinen ja pirteä se on paljon parempi olotila. Nyt otan aamulääkkeet ja jatkan pakkaamista olen melkein pakannut kaikki. Aijon ottaa taas mukaan mun kannettavan ja tabletin. Voi sitten vaikka katsoa animea niiden kautta jos tulee tylsää ja muita ohjelmia. Aijon niin nauttia viikonlopusta ja mä toivon että tuo mun hammas ei tule kipeäksi.
Nyt on tämän viikon salitreenit tehty oli hyvät eilenä hiki tuli ja onnistunut olo aijon loppuviikon nyt sitten lenkkeillä niin tulee sitten jotain liikuntaa etten nyt ihan jämähdä paikoilleen. Olo on ollut todella hyvä koko viikon tähän asti mistä olen niin nauttinut. Onneksi lääkkeet ja liikunta auttaa siihen ettei sitä ahdistusta ja masennusta tule.
Mä en edes enää muista koska olen syönyt viimeksi rauhoittavia se oli vissiin joskus kesällä? Mulla on avaamaton paketti niitä vielä. Kun sairastuin niin jouduin jatkuvasti syömään rauhoittavia kun silloin mikään muu ei auttanut harhoihin ja ahdistukseen nyt olen huomannut että liikunta auttaa paljon noihin olotiloihin. Tänään olen menossa käymään tokmannilla etsimään mun yhdelle kaverille synttärilahjaa sillä on synttärit kohta koitan löytää jotain kivaa sille aijon samalla katsoa jos siellä on myynnissä noita david urheiluvaatteita. Tekisi mieli ostaa pari paitaa niin olisi salille taas uusia treenivaatteita Jos vaan löydän jotain kivoja. Poikaystävän synttärit lähestyy myös annan sille lahjaksi yhden mun anime figuureista ja siihen vielä vaikka alkosta joku viinapullo. Siinä on hyvä lahja! Ei tarvinnut sitä kauaa suunnitella. Tänään olisi siivouspäivä ja pitää pestä pyykkiä. Hyvin on aamu aikaa tehdä nuo kaikki. Laitan hyvää musiikkia soimaan niin on kivempi siivota. Mä heräsin jo ennen herätyskelloa ihme ja kumma. No ei se mitään aloin keittämään aamukahvia. Onneksi kun juo ison kupin mustaa vahvaa kahvia niin se herättää heti.
Aijon käydä päivällä tekemässä puolen tunnin lenkin niin saa raitista ilmaa toivon ettei nyt alan satamaan mitään räntää tai vettä.
Nyt otan aamulääkkeet ja alan imuroimaan tästä tulee hyvä päivä!
Oli vauhdikkaat pelit eilenä sählyssä. Pelasimme sen 45 minuuttia ja olin koko sen ajan hyökkääjä. Sain tehtyä edes pari maalia sekä syötin palloa muille niin saatiin silläkin tehtyä muutama maali teki niin hyvää juosta tuolla kentällä. Tuli niin onnistunut olo pelien jälkeen ja hyvä mieli.
Ensi viikolla sitten uudet pelit. Tänään on salitreenit illalla innolla olen menossa salille. Aijon lisätä vähän enemmän painoja tänään saa nähdä miten mun kroppa sitten tykkää siitä. Viimeksi kun olin salilla niin paikat eivät tulleet onneksi kipeiksi. Mulla on todella hyvä olo ja fiilis tällä hetkellä. Viikko on mennyt mukavasti ilman mitään ahdistusta tai masennusta. Vaikka ulkona näyttää vähän kurjalta kun on pimeää ja märkää niin se ei onneksi masenna mua kauheasti. Koitan ajatella vaan hyviä juttuja mitä mulla on elämässä niin ne tuo mulle paljon voimaa jaksaa. Nämä aamut eivät onneksi tunnu vaikeilta koska olen aamuvirkku ja tykkään herätä aikaisin, keittää aamukahvit ja kirjoittaa blogi. Parasta näissä aamuissa on myös se ettei ole mihinkään kiire. Aijon tänään jo aloittaa siivoukset niin huomenna ei sitten ole niin kauheasti siivottavaa. Pyykkiä pesen huomenna taas kun on aamulla hyvin aikaa. Tänään käyn siellä apteekissa hakemassa leponexit ja karpalokapselit. Menen tuossa päivällä kun on silloin hyvin aikaa. Ajattelin ehkä käydä samalla kaupassa koska oli tullut myyntiin uutta teetä mitä haluaisin kovasti maistaa piparkakku tee se oli. Toivon että on hyvää niin rahat ei mene hukkaan. Otan aamulääkkeet ja vaihdan puhtaat lakanat sänkyyn onneksi aamukahvi herätti. Näen tänään myös yhtä mun rakasta kaveria niin sekin piristää mun päivää paljon.
Eilenä paras kaverikin soitti mulle niin juteltiin ainakin puolituntia.
Suunniteltiin että vietetään pikkujouluja sitten jossain vaiheessa.
Innolla odotan niitä niin pääsee viettämään aikaa parhaan kaverin kanssa pitää keksiä sille joku kiva joululahja. Tässä on hyvin aikaa vielä suunnitella lahjaa.

Vihdoinkin pelaamaan sählyä.Tiistai 08.11.2022 05:45

Oli eilenä hyvät salitreenit pitkästä aikaan. Otin nyt alkuun rauhallisesti eli vähän pienillä painoilla treenasin. Kun treenasi niin jotenkin siinä hetkessä huolet ja murheet unohtuivat hetkeksi keskittyi vaan tekemiseen huomenna olen menossa taas illalla salille. Tänään on sählypelit ja olen siitä innoissani että pääsee sitä vihdoinkin pelamaan. Meitä on niin kiva porukka pelaamassa aina ja se on niin parasta. Aijon nyt alkuun olla hyökkääjä ja loppuajan puolustaja. Ihanaa päästä kunnolla juoksemaan kentällä syke vaan nousee ja tekee kropalle hyvää pääsee purkamaan paineita siinä samalla. Olo ja fiilis on ollut hyvä paitsi pää oli eilenä kipeä.
Nyt kun heräsin äsken niin huomasin että pää on edelleen kipeä. No se kyllä helpottaa jossain vaiheessa pääasia että ei ole yhtään ahdistanut tai masentanut. Olen menossa tänään kauppaan ja teen ruoaksi mifukastiketta ja riisiä siinä on hyvä ruoka tälle päivälle huomenna teen kanakiusausta. Otan repun ja menen sähköpotkulaudalla niin ei tarvitse kävellä kauppaan. Huomenna menen apteekkiin hakemaan lisää leponexia ja karpalokapseleita sitten on taas kaikkia lääkkeitä. Olen pari bb jaksoa jäljessä niin ajattelin ne katsoa tänään. Harmi että Sofia lähti mutta se oli hyvä että pääsi pitkälle big brotherissa aivan ihana ihminen nyt mun voittaja suosikit on Miikka tai Laura. Se oli jännä etten alkuun tykännyt Laurasta mutta nyt tykkään hieno ihminen sekin. Onneksi aamukahvi herätti äsken en meinannut millään tuossa herätä kun kello soi. Otan aamulääkkeet nyt ja tiskaan sekä pesen tuon kahvipannun. Tästä tulee hyvä päivä pelejä odotellen.

Harmitti kun Sofia lähti talosta.Maanantai 07.11.2022 05:17

Päätin jo tänään herätä neljältä ja se onnistui hyvin kun herätyskello soi.
Join juuri aamukahvit mikä onneksi myös herätti. Uusi viikko taas alkaa ja olo tuntuu todella hyvältä uskon että tulee mukava viikko.
Aloitan salitreenit tällä viikolla eli olen menossa tänään illalla salille ja sitten keskiviikkona. Aloitan kevyesti salitreenit alkuun koska kroppa voi tulla taas kipeäksi kun ei ole nyt hetkeen käynyt salilla. Kohta jaan viikon lääkkeet dosettiin ja pitää hakea leponexia lisää tällä viikolla. Masennuslääkkeet riittävät hyvin tämän vuoden loppuun onneksi lääke asiat on kunnossa niin niitä ei tarvitse murehtia saan aina noita kaikkia lääkkeitä. Mua harmitti että Sofia lähti bb talosta se oli mun suosikki asukas olisin niin halunnut nähdä sen finaalissa asti. Big brother kohta loppuu ja saa nähdä kuka sen voittaa. Reeo on ihan varmasti finaalissa asti mutta sen näkee sitten voitaako se vai joku muu? Jännäksi kyllä taas menee. Rahaa on tullut taas tänään niin maksan kohta tuon vuokran pois.
Se on ollut nyt hyvä että vuokra ei ole nyt noussut vaan pysynyt samana
Hyvin pystyn maksamaan sen joka kuukausi. Aijon pestä pyykkiä tässä aamusta koska sitä on kertynyt kiva määrä. Pesen nyt samalla nuo mun pyyhkeet niin sitten ne on taas puhtaita ja voi käyttää. Olen jo suunnitellut mitä ruokia teen tällä viikolla ja ne ovat kanakiusaus sekä mifukastike ja riisi. Menen huomenna kauppaan aamulla sähköpotkulaudalla niin sillä pääsee nopeasti. Otan repun niin saan siihen pakattua ostokset. Nyt alan tiskaamaan ja kuuntelemaan hyvää musiikkia mukava päivä tulee varmasti.