IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä oli satanut lunta! :)Torstai 17.11.2022 05:10

Oli hyvät treenit eilenä taas salilla tuli todella hyvä olo sen jälkeen.
Nyt on tämän viikon salitreenit tehty niin voi ottaa loppuviikon vähän rennommin. Aijon kyllä käydä lenkillä nyt joka päivä niin tulee siinä sitten taas liikuntaa ettei jämähdä ihan tuonne sohvalle. Eilenä aamulla kun heräsin niin huomasin että lunta oli satanut ja maa oli vähän valkoinen pakko sanoa että se piristi niin paljon mieltä kun nyt viime aikoina on ollut märkää ja pimeää. Saa nähdä onko jouluna lunta musta vähän tuntuu että ei. Heräsin tuossa vähän yli neljä aamulla ja join aamukahvit äsken. Aloitan kohta siivoukset sain jo eilenä imuroitua niin tänään moppaan lattiat, pesen vessan, siivoan keittiön ja pesen kaikki mun pyykit mitä on kertynyt onneksi tässä on koko aamu aikaa tehdä kaikki. Laitan sitten hyvää musiikkia niin on kivempi siivota. Olo on ollut ihan hyvä ei ole ahdistanut yhtään mikä on vaan hyvä juttu olen nyt keskittynyt hyviin asioihin mitkä tuo mulle iloa ja se auttaa mua jaksamaan. Kaverit on olleet se paras juttu. Olen nauranut paljon viime aikoina mun kavereiden kanssa. Huumoria pitää ehdottomasti olla elämässä ja se että nauraa.
Tuo edes vähän piristystä tähän elämään nyt kun on pimeää ulkona.
Tänään menen päivällä lenkille niin tulee liikuntaa taas tälle päivälle ja mun pitää myös käydä lidlissä kaupassa. Tulee nyt paljon askelia kun kävelee kaikkialle. Sain eilenä uuden verikoe ajan niin se on ensi viikon maanantaina päivällä. Piikille pitää mennä että saa taas sen jälkeen hakea leponex lääkettä. Mulla riittävät leponexit vielä ensi viikolle.
Masennuslääkettä haen sitten alkuvuodesta muistin että se masennuslääke resepti pitää kohta uusia. Nyt otan aamulääkkeet ja siivoukset jatkuvat tästä tulee varmasti mukava päivä. Ihanaa, huomenna on sitten perjantai ja viikonloppu alkaa nopeasti taas tämä viikko on mennyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.